Tacno sam znao o cemu ce pojedinci pisati nakon sinocnje pobjede....
De stanite na loptu, ekipa prvaaaaa na tabeliii, sta ces mijenjati??? Kakvi ste to vi navijaci ne radujete se pobjedi Zelje i sl?
Haloooo ljudi, jel vi gledate utakmice?? Na stranu evo Adzemovo ponasanje, prepotentnost i egoizam u svemu.Na stranu.
Kako mi izgledamo na terenu??? Ekipa, nebitno ko igra i koga postavi, NE MOZE 2 dodavanja da sveze!!! Ne moze!!
Smislena akcija nam je misaona imenica, a sansa za go naucna fantastika!!
I vama je to sve ok, jer si prvi na tabeli? Pa prvi si, jer pola lige nema sve 4 tekme i jer si imao odlican raspored.
Dao si 4 gola od cega nijedan nije plod timskog rada vec vise sretnih i spretnih okolnosti.Autogo Radnika, sreca u sutu Alica, gol iz prekida Seedorfa i sinoc ovaj eurogo koji je nema veze sa igrom!!!
Dakle, 360 minuta igre nasi napadaci nisu dali go!! A znate sto ga nisu dali? Pa nemamooo igruuu, ne igramo fudbal, ne stvaramo pritisak i ne stvaramo sanse ljudima!!Igraci nam se lose krecu, a Boga mi, izgleda da su i slabo spremni.
Mi se sinoc sa igracem vise grcevito branimo, a kad je bilo 11 na 11 ljudi nas sabili u 16m, imali posjed 70% (kao da igramo protiv Reala) i da nisu dobili crvene, pregazili bi nas ko plitak potok!!Ko kaze suprotno, laze sebe!
E to je problem i zato se trazi odlazak Adzema!! I nemojte pricati da bi nekog sa strane podrzavali u ovoj situaciji, a njega tjeramo.Laz!!! 100% sam siguran da bi raja podrzavala i Adzema da ima duplo manje bodova, ali da je vidjela igru, ozbiljan rad i napredak!! Svi bi vjerovali da ce se to negdje vratiti.Jesu li zato svi i ispraceni aplauzima protiv Kopera na Grbavici? Jesu, jer je Zeljo odigrao odlicnu tekmu, iako nas je taj rezultat kostao prolaska.To smo odmah znali.
S ovakvom trenutnom igrom, mozemo samo cekati da se "iza coska" desi havarija, jer bolje nece biti.Zato treba prihvatiti ostavku, jer je lik NESTRUCAN i NEDORASTAO prije svega!!