Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Meha87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 16, 2025 9:53 am

abuzenze je napisao/la:
sub avg 16, 2025 1:40 am
Meha87 je napisao/la:
sub avg 16, 2025 1:10 am
abuzenze je napisao/la:
sub avg 16, 2025 1:05 am
Da nije Admir Adzem, da je neki Slavko, Krcma itd.. ne bi ovoliki pritisak pravili. Zeljo pobijedio rijeci nema pozitivne, kakvi ste vi navijaci??
Ako si gledao utakmicu reci nesto pozitivno sto si vidio osim lijepog gola??
Tri boda su tri boda. Da nije usla erickova mozda bi poslije zabili jos dva kako ti znas?? Ekipa se nesvjesno povukla poslije gola i to je to. Ali vidjelo se da ga Velez ne bi zabio do sutra da se igra. Na kraju krajeva Zeljo je dobio, a reagujete ovdje ko da ste jedva cekali da izgubimo nek vas je stid.
Normalno da velez ne bi zabio gol jer su igrali sa 9 igraca, opravdavas povlacenje ekipe sa igracem vise hahahah

SamoNapad
Kontakt:

sub avg 16, 2025 10:00 am

Sad ga ne bi otpustio jer bi napravio medvjedju uslugu narednom treneru. Jer tek sad ide utakmica sa Zrinjskim pa gosti Sloga , znaci hladno bi bila prica da smo zamijenili treenera bez poraza za nekog ko ce vrlo lako u narednom cklusu imati par poraza. A ovaj igrao u prva 4 kola sa ekipama koje ce vrlo vjerovatno ispasti iz lige. Sad nam treba neko ko ce ozbiljno popricati sa Adzemom i dobro ga naruziti za ovo ponasanje ( smijesno je da poslije utakmice ne zahvalis se igracim i navijacima i odes slaviti pobjedu).
Cemu ovaj ego i lupanje totalno ne pije vode jer druze mi smo uzasni po svim pitanjima taktike i timske igre. Ako igraci odluce da njje za njih onda prihvatiti odluku i zavrsiti sa njim. Prvi put sam na strani igraca jer realno mi imamo puno vise kvaliteta od ovog sto pokazujemo.

Occasionally
Kontakt:

sub avg 16, 2025 10:16 am

Aaaa, zbog ovoga neki naši prizivaju Amara il Sablju !

slika

Occasionally
Kontakt:

sub avg 16, 2025 10:18 am

Ako i vas kao i mene iritira Adžemov ton tj intonacija tokom intervjua.
Probajte...

slika

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 16, 2025 10:23 am

Najjace mi kad procitam da nije zasluzio, jok ja sam
Željezničar ante portas !

Occasionally
Kontakt:

sub avg 16, 2025 10:28 am

Ja se nikome nisam natovario.
Kao i večina navijača a Bogami i igrača, hoću da se ovo hitno riješi.
Imali smo nekad ta pitanja prema Upravi i kakve takve odgovore.
Evo sada prilike da se opet primjeni.
A opet, smiješno je da iznosimo sav prljavi veš u javnost. Prema tome, hitna reakcija Uprave.
Moraju se oglasiti. Neka se dobro promisle i objave.
Ćutanje je znak odobravanja.

igla
Kontakt:

sub avg 16, 2025 10:32 am

Pogledajte mu trenutne storije i razmislite želite li ovu osobu na mjestu šefa struke FK Željezničar.
Ovo meni isto ko kad neki lik trebu napuca nogom, pa ona sad sebe "liječi" patetičnim, poluprijetećim objavama.

avlami97
Kontakt:

sub avg 16, 2025 10:33 am

Čovjek nas yebe u zdrav mozak - da sam izgubio, ne bih ponudio ostavku.
I dalje provocira.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Fanzi
Kontakt:

sub avg 16, 2025 10:36 am

Postali ste gori od sport sport foruma...

Sky1
Kontakt:

sub avg 16, 2025 10:47 am

Fanzi je napisao/la:
Nisu gori ali je haman isto. Ovaj forum je totalno grohnuo. Uz dužno poštovanje prema starijim forumašima, još malo, pa će i ovdje biti dozvoljeno psovanje i vrijedjanje na ličnoj osnovi kao tamo bez ikakve sankcije.

Dzezvar
Kontakt:

sub avg 16, 2025 11:07 am

Sky1 je napisao/la:
Fanzi je napisao/la:
Nisu gori ali je haman isto. Ovaj forum je totalno grohnuo. Uz dužno poštovanje prema starijim forumašima, još malo, pa će i ovdje biti dozvoljeno psovanje i vrijedjanje na ličnoj osnovi kao tamo bez ikakve sankcije.
Pa sta vas dvojica trazite ovdje....imate taj forum
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Sky1
Kontakt:

sub avg 16, 2025 11:09 am

Dzezvar je napisao/la:
sub avg 16, 2025 11:07 am
Sky1 je napisao/la:
Fanzi je napisao/la:
Pa sta vas dvojica trazite ovdje....imate taj forum
Mi tražimo onaj stari forum, nećemo se mi mijenjati.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 16, 2025 11:12 am

Koji stari forum? Sto se ljudima ne svidja da trener njihovog kluba pisa po njima? U kojem vi paralelnom univerzumu zivite? Adzem kao trener nije problem, trpili smo mi i vece ublehe od njega, problem je sto covjek ne razumije ili nece da razumije, umjesto da smiri strasti on svaki dan doljeva ulje na vatru, a niko nije bitniji od navijaca. Mi trenera moramo mjenjat jer ovo nece na dobro, zavadio se i sa navijacima i sa igracima.
Željezničar ante portas !

cala
Kontakt:

sub avg 16, 2025 11:35 am

Bas me zanima kako ce pisat ovi sto nisu toliki kriticari Adzema kada ne uzmemo ni boda iz naredne 3 utakmice, naravno ako ostane na klupi.

Mi smo morali imati max ucinak iz ove 4 utakmice da bismo mogli priustiti jedan ili dva poraza iz iduce 3 utakmice.

Jacksparrow
Kontakt:

sub avg 16, 2025 11:36 am

Nevjerovatno je samo da pojedinim navijacima ne smeta ponasanje šefa strucnog štaba u njihovom voljenom klubu. Za prikazano na terenu to svi vidimo, imali smo samo dobro poluvrijeme protiv slovenaca.
FCŽ

cikoradovic
Kontakt:

sub avg 16, 2025 11:38 am

Danas je hitna sjednica UO.

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Online

sub avg 16, 2025 11:41 am

Tacno sam znao o cemu ce pojedinci pisati nakon sinocnje pobjede.... :rofl: :rofl:

De stanite na loptu, ekipa prvaaaaa na tabeliii, sta ces mijenjati??? Kakvi ste to vi navijaci ne radujete se pobjedi Zelje i sl?

Haloooo ljudi, jel vi gledate utakmice?? Na stranu evo Adzemovo ponasanje, prepotentnost i egoizam u svemu.Na stranu.

Kako mi izgledamo na terenu??? Ekipa, nebitno ko igra i koga postavi, NE MOZE 2 dodavanja da sveze!!! Ne moze!!
Smislena akcija nam je misaona imenica, a sansa za go naucna fantastika!!

I vama je to sve ok, jer si prvi na tabeli? Pa prvi si, jer pola lige nema sve 4 tekme i jer si imao odlican raspored.
Dao si 4 gola od cega nijedan nije plod timskog rada vec vise sretnih i spretnih okolnosti.Autogo Radnika, sreca u sutu Alica, gol iz prekida Seedorfa i sinoc ovaj eurogo koji je nema veze sa igrom!!!
Dakle, 360 minuta igre nasi napadaci nisu dali go!! A znate sto ga nisu dali? Pa nemamooo igruuu, ne igramo fudbal, ne stvaramo pritisak i ne stvaramo sanse ljudima!!Igraci nam se lose krecu, a Boga mi, izgleda da su i slabo spremni.
Mi se sinoc sa igracem vise grcevito branimo, a kad je bilo 11 na 11 ljudi nas sabili u 16m, imali posjed 70% (kao da igramo protiv Reala) i da nisu dobili crvene, pregazili bi nas ko plitak potok!!Ko kaze suprotno, laze sebe!

E to je problem i zato se trazi odlazak Adzema!! I nemojte pricati da bi nekog sa strane podrzavali u ovoj situaciji, a njega tjeramo.Laz!!! 100% sam siguran da bi raja podrzavala i Adzema da ima duplo manje bodova, ali da je vidjela igru, ozbiljan rad i napredak!! Svi bi vjerovali da ce se to negdje vratiti.Jesu li zato svi i ispraceni aplauzima protiv Kopera na Grbavici? Jesu, jer je Zeljo odigrao odlicnu tekmu, iako nas je taj rezultat kostao prolaska.To smo odmah znali.

S ovakvom trenutnom igrom, mozemo samo cekati da se "iza coska" desi havarija, jer bolje nece biti.Zato treba prihvatiti ostavku, jer je lik NESTRUCAN i NEDORASTAO prije svega!!
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], NEZALAGANJE, PlavaDobrinja1921 i 153 gosta.

Prijava