Sky1 je napisao/la: ↑pet avg 15, 2025 11:51 pm
santakuruz je napisao/la: ↑pet avg 15, 2025 11:35 pm
Na zalost mnogih "navijaca" Zelje, strasno bitna pobjeda u nevjerovatno neprijateljskom okruzenju. I naravno uz kriminalno sudjenje u drugom poluvremenu.
2 gostovanja, 2 pobjede bez primljenog gola kod ekipa kod kojih zadnjih 10ak godina nismo bas tako cesto pobjedjivali, trenutno prvi na tabeli i ljudi opet imaju obraza pljuvati (ne kritikovati nego pljuvati). Sramota! Iskreno zasluzili smo opet Cerica, trenera Arapa i razne turanjanine.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Bravo druže, čitam i ne vjerujem šta se piše. Obaj forum sve više liči na anamoonaj, ljudi nisu normalni.
Ja ne znam samo šta eto vi glumite navijače Želje, a 8 hiljada ljudi na stadionu prošlu i bar isto toliko onih koji želju prate ma druge načine...nisu navijači Jel.
Zbog toga što očekuju minimum minimuma. Što nije normalno 2 meča kući 2 boda...eto da smo i te 2 dobili imali bi 12...zamisli to. Ali jok, dobro je i ovo. I jeste na žalost kako igramo ovo ne da je dobro već odlično.
Ali karma je kučka, staće nekad. I šta onda.
Bolje na vrijeme upozoravati nego da te rezultat zavara.
I opet naš vrli trener eto umjesto da pohvali igrače za 3 boda (mada ne znam jel' za pohvale jer smo dobili a niko ne zna kako) on sebe stavlja u prvi plan....JA, JA I SAMO JA. Jel mora biti toliki egoista ? Garantujem životom da bi veću podršku imao da je normalan lik a da nismo boda do sad osvojili, nego ovako. I ne zviždi njemu jedan, dva...pesto ljudi. HILJADE buraz
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍