Ratoborni Mrmot je napisao/la: ↑pon avg 04, 2025 3:19 am
Bas gledam po orgu i ovdje komentare "navijaca". Kakvih debila ima to je za nepovjerovati. Al bas da ne povjerujes.
11 igraca otislo ( Dangubica smo trebali zadrzati, Jabera nismo, problem je sto je on nezamjenniv sto se nas tice ) i svi su trebali da odu shodno tome nije nikakva steta sto su otisli. Doslo je novih 10 igraca, zapravo je doslo vise, all ubrajam ove sto su dobili minute i jer cisto sumnjam da ce ove sezone za nas igrati Ibrahim, Memisevic, Cosic. Pa nije video igrica da to sve zarotiras, ukomponujes i uigras za dva mjeseca ili za 10-ak dana koliko su Rakic i Konings sa nama. Na sve to nam bas nedostaje Jebar koji je bio igrac prevage na sredini terena i kojeg mi, fakticki, mijenjamo sa Focom, ( jer je Erick klasicni defanzivni vezni ). Onda mrmoti kazu Foco je dobar, al nam je igra karina, a Foco mijenja Jabera koji nam je bio pola ekipe, al bukvalno. Nema logike, jelde ? Foco je super odigrao i mora imati mjesto u rotaciji i to da bude ispred Radovca.
Kaze Galic je ninja za Trupea. Tobejarabi. Ljudi brzo zaboravili Galina zalijetanja i ispadanja i jos nesigiran sa loptom u nogama. Napredak je defanzivno i to ozbiljan. Niko ga do sada nije bacio na glavu i prosao, barem nisam primjetio.
Liga 10, nema vise levata osim Rudara, nema vise sigurnih bodova to je Radnik dokazao protiv nas i protiv Nja. Kada smo kod Nja, nasi debili postaju gori od kromiljasa sto se tice kmecanja, jebacanja majki nakon 1.5 utakmice, smjena, tjeranja, kenjanja i pametovanja. Svi sve znaju, a mi odigrali ukupno cetiri zvanicne utakmice gdje smo, redom, trebali dobiti slovence nekoliko razlike na Grbavici, u grcu odigrali revans, trebali dobiti Radnika da Adzem nije eksperimantisao i bili bolji od Posušja. I opet ne valja. Opet se jebu majke. To radi raja sa kromolja, a mi smo ih uapjeli stici i prestici po retardacijama.
Ne sudi se sada, jer ne zna niko ko sta i koliko moze, sudi se nakon prvog kruga od devet tekmi i nakon kraja prvog dijela da vidimo gdje smo. Jer uigravamo 10 novih igraca, jer pokusavamo da preklemamo odlazak Jabera i jer smo pogrijesili sto smo pustili Dangubića.
Unormalite se malo, jer fakat ima debila koji se ponasaju gore od pitara koji su sampioni u slicnim retardacijama, kmecanjima, tjeranjima i donosenjem suda nakon 15 minuta jer neko dobar ili nije. Pa to Pep Guardiola ne zna, mrmoti jedni.
Vrijedna pobjeda za mir u kuci koji je nepptrebno narusen retardiranim ponasanjem dijela navijaca koji donose nemir bez ikakve potrebe.jer su frustrirani, jsr ne guze, jer su nezadovoljni vlastitim zivotom il im je jednostavno pun ***** svega.
Al to nije do kluba. Mi smo svoje sanse propustili za vrijeme Amara, a Boga mi i za vrijeme Misketa. Jebala su nas obojica da valja uz duzno postovanje za titule i istok. Prvi zbog toga sto mu se dusa bila okruziti sa sumnjivim likovima i sto je iza njega ostajalo opste rasulo u klubu, a drugi jer se pravio pametan, potpuno izgubio uticaj u savezu pa nam na derbiju svira penal zbog kojeg jzgubimo titulu, a onda Zrinjskom izmisle jedan, jer nije htio da kupi "karte" za navijace u Krupi, jer nije htio da zavrsi Europu sezonu prije na tekmama protov Rudara, Celika i Slavije ( jer su tim klubovima te tekmw bile nebitne ), pa i u onoj sezoni 3 3 protiv Zrinjskog smo imali jos jednu tekmu na Grbavici gdje nas Elvis Mujic opljacka protiv Zrinjskog, mi popusimo jos jednu titulu ( da ne spominjem dovodjenje Vranjesa na polusezoni u vezu koja je bila odlicna, a on nepotreban a najplaceniji ) i to nam na kraju sroza koeficient u Europi, Zrinjski blago receno odskoci i sada imamo to sto imamo.
Sad suti i pusi i gledaj kako to da izvadis, ako mozes, a kao sto vidimo to se bas ne pusta tako lako.