Sta ti je fakinu? **** te Hamza a ti Hamzu. Ja kažem da svu 4icu kad skupimo nemamo jednog kompletnog napadača. Umjesto da su dali pare na dvije dobre devetke, dovedeni su koji su dovedeni.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:47 pmLik ima 2 gola u profesionalnoj karijeri **** ga ba vise Hamza Jaganjac. Hos ga se okanut? Da nije Hamza licno ovo?plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:45 pmHahaha e jes, sta znaju u Besiktasu, Adani, Istri.. ti ocjeni.. mislim boli me neka stvar al gnjev naroda lik odigrao 60 minuta dovoljno da stručnjaci procjene..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:40 pm
Jaganjac nije fudbaler a Suljo je imao sansi koliko hoces...Konings nije uopste los danas, ne kontam sta ocekujes kad nije dobio nijednu loptu.
To sto Sosic hoda po terenu to je ok valjda?
Ko sosica pominje? Hahaha
Neka nama stranaca mi smo najveci klosari, nase ne valja ni u kom slucaju.
Problem je veci sto smo 1 sut imali.
Pa to je ono sto je problem svima, kakvog god napadaca da imas, dzaba kad nema nista upotrebljivo za njega.
U utakmicama prije ove smo imali veliki broj prilika koje su bile neiskoristene, valjda su zato ljudi i kivni na napadace koji su igrali.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:53 pmPa to je ono sto je problem svima, kakvog god napadaca da imas, dzaba kad nema nista upotrebljivo za njega.
Al nije da nismo svi mislili da ce ovaj holandez nesto sebi iskreirati, moderni napadac itd
Likujes kume previse, neofirno branis svog havera glupim postovima.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:52 pmSta ti je fakinu? **** te Hamza a ti Hamzu. Ja kažem da svu 4icu kad skupimo nemamo jednog kompletnog napadača. Umjesto da su dali pare na dvije dobre devetke, dovedeni su koji su dovedeni.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:47 pmLik ima 2 gola u profesionalnoj karijeri **** ga ba vise Hamza Jaganjac. Hos ga se okanut? Da nije Hamza licno ovo?plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:45 pm
Hahaha e jes, sta znaju u Besiktasu, Adani, Istri.. ti ocjeni.. mislim boli me neka stvar al gnjev naroda lik odigrao 60 minuta dovoljno da stručnjaci procjene..
Ko sosica pominje? Hahaha
Neka nama stranaca mi smo najveci klosari, nase ne valja ni u kom slucaju.
Druga stvar, sto evo doveden je ovaj Rakic, dugo dugo ocekivani, 11 golova 55 utakmica u litvaniji, nije igrao još pa ne znamo sta ocekivati, ali nije neki upgrade na trenutne s tom statistikom.
Holandez evo debitantsko poluvrijeme, 0 suteva u okvir, a da je Krpić ili Hamza u igri s tom statistikom bilo bi od do.
Lp
Evo cekamo aBd holandez i Rakic da odigraju koju da vidimo i od njih isto pa da shvatimo dje smo pogrijesiliAsharaK je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:55 pmU utakmicama prije ove smo imali veliki broj prilika koje su bile neiskoristene, valjda su zato ljudi i kivni na napadace koji su igrali.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:53 pmPa to je ono sto je problem svima, kakvog god napadaca da imas, dzaba kad nema nista upotrebljivo za njega.
Al nije da nismo svi mislili da ce ovaj holandez nesto sebi iskreirati, moderni napadac itd
ogranicenih mogucnosti izgleda ... Kazem da je greska bila dovođenje svih koji su dovedeni, al ti ne kontas to razumijemSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:57 pmLikujes kume previse, neofirno branis svog havera glupim postovima postovima.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:52 pmSta ti je fakinu? **** te Hamza a ti Hamzu. Ja kažem da svu 4icu kad skupimo nemamo jednog kompletnog napadača. Umjesto da su dali pare na dvije dobre devetke, dovedeni su koji su dovedeni.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:47 pm
Lik ima 2 gola u profesionalnoj karijeri **** ga ba vise Hamza Jaganjac. Hos ga se okanut? Da nije Hamza licno ovo?
Druga stvar, sto evo doveden je ovaj Rakic, dugo dugo ocekivani, 11 golova 55 utakmica u litvaniji, nije igrao još pa ne znamo sta ocekivati, ali nije neki upgrade na trenutne s tom statistikom.
Holandez evo debitantsko poluvrijeme, 0 suteva u okvir, a da je Krpić ili Hamza u igri s tom statistikom bilo bi od do.
Lp