Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 03, 2025 9:50 pm

Nikakve igre..Šošić i Erik najgori..Konings prespor ali nema lopti tamo gdje treba da ih ima..Pejić pogubljen..izdvojio bih jedino Foču,Sedorfa,Karamarka i Alića..Mislim da je Adžem sjebo Šišića sa ovom kapitenskom trakom..Ni sjenka onog igrača od prošle sezone..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Robi
Kontakt:

ned avg 03, 2025 9:50 pm

Foco odličan ima kuveta, siguran je, a Šošic od početka sezone slabo, večeras se to nastavlja od njega se očekuje više.

damirfile
Kontakt:

ned avg 03, 2025 9:51 pm

Nismo ni dosli do toga da napadaca mozemo kriviti za bilo sta. Pa lopte nisu ni dosle blizu. Losa sredina losa kretnja losa postavka

igla
Kontakt:

ned avg 03, 2025 9:52 pm

Erick je igrač manje.

plavi kanarinac
Kontakt:

SkenderijaTM87 je napisao/la:
ned avg 03, 2025 9:47 pm
plavi kanarinac je napisao/la:
ned avg 03, 2025 9:45 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned avg 03, 2025 9:40 pm

Jaganjac nije fudbaler a Suljo je imao sansi koliko hoces...Konings nije uopste los danas, ne kontam sta ocekujes kad nije dobio nijednu loptu.

To sto Sosic hoda po terenu to je ok valjda?
Hahaha e jes, sta znaju u Besiktasu, Adani, Istri.. ti ocjeni.. mislim boli me neka stvar al gnjev naroda lik odigrao 60 minuta dovoljno da stručnjaci procjene..

Ko sosica pominje? Hahaha

Neka nama stranaca mi smo najveci klosari, nase ne valja ni u kom slucaju.
Lik ima 2 gola u profesionalnoj karijeri **** ga ba vise Hamza Jaganjac. Hos ga se okanut? Da nije Hamza licno ovo?

Problem je veci sto smo 1 sut imali.
Sta ti je fakinu? **** te Hamza a ti Hamzu. Ja kažem da svu 4icu kad skupimo nemamo jednog kompletnog napadača. Umjesto da su dali pare na dvije dobre devetke, dovedeni su koji su dovedeni.

Druga stvar, sto evo doveden je ovaj Rakic, dugo dugo ocekivani, 11 golova 55 utakmica u litvaniji, nije igrao još pa ne znamo sta ocekivati, ali nije neki upgrade na trenutne s tom statistikom.

Holandez evo debitantsko poluvrijeme, 0 suteva u okvir, a da je Krpić ili Hamza u igri s tom statistikom bilo bi od do.

Lp
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

svabo
Kontakt:

ned avg 03, 2025 9:53 pm

exbabilon je napisao/la:
ned avg 03, 2025 9:38 pm
Galic je za ovog holandeza Lahm licno
Zanetti je Gala za ovog, mislio sam da to nikad neću morati reći

plavi kanarinac
Kontakt:

damirfile je napisao/la:
Nismo ni dosli do toga da napadaca mozemo kriviti za bilo sta. Pa lopte nisu ni dosle blizu. Losa sredina losa kretnja losa postavka
Pa to je ono sto je problem svima, kakvog god napadaca da imas, dzaba kad nema nista upotrebljivo za njega.

Al nije da nismo svi mislili da ce ovaj holandez nesto sebi iskreirati, moderni napadac itd

Bozidar Radosevic
Kontakt:

Nadam se da nece se prekasno shvatiti ova greska s Adzemom. Nema igre, svodi se na neku invidualnost a nema je. Foco, Seedorf i Konnigs vrlo dobri ostalo solidno izuzev Madzida koji konta da je termin ili sta li.

cikoradovic
Kontakt:

ned avg 03, 2025 9:54 pm

Trojku ispred Foče (solidan) i Ericka (koji je isto loš) neću ni komentarisati. Nema se šta puno misliti, prebaci u 442, Rakić u špic, zamijeni krila, Šošića i napadni.

Valter
Kontakt:

Negdje pronašli 11 igrača i prisili ih da izađu na teren. Neki pojedinačno nešto i znaju ali kao tim vjerovatno su se tek danas upoznali. Možda ne bi bilo loše da se i Adžem sa njima upozna. Pa onda malo na treningu da ih pokuša povezati. Naravno ako zna.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Kakav god rezultat da bude Adzem treba da bude bivsi...druze birao si ekipu i na kraju sastavio karinu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned avg 03, 2025 9:55 pm

damirfile je napisao/la:
Pa to je ono sto je problem svima, kakvog god napadaca da imas, dzaba kad nema nista upotrebljivo za njega.

Al nije da nismo svi mislili da ce ovaj holandez nesto sebi iskreirati, moderni napadac itd
U utakmicama prije ove smo imali veliki broj prilika koje su bile neiskoristene, valjda su zato ljudi i kivni na napadace koji su igrali.
Željezničar ante portas !

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned avg 03, 2025 9:56 pm

Tankosava, za sada. Odlican sastav, kakvog se samo pozeljeti moze, ali u prvom poluvremenu niti jedne akcije, niti jedne sanse, niti udarca u okvir. Tako se ne pobjedjuje. Nadati se da ce u drugom biti bolje. Foco dobar, jedina pozitivna stvar .
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Haklapuc
Kontakt:

ned avg 03, 2025 9:57 pm

Pokušavamo igrati presing, odnosno simuliramo igranje presinga i zbog toga ostaje ogroman prostor između linija koji Posušje srećom ne koristi. Ako se po jutru dan poznaje, teška patnja ove sezone. Jedina svijetla tačka prvog poluvremena je Fočo, neobjašnjivo mi je bilo zašto je Adžem glumio Mourinha i izmišljao poziciju Seedorfu, direktno nas je koštao 2 boda tim odlukama.

Troupee kriminalan, Alić ne zna braniti prostor, igrači ne prate utrčavanja (kojih svakako ima premalo), sve je jalovo, presporo i s previše dodira.

Najveća razlika u odnosu na prošlu sezonu je što nemamo igrača kao što je Jaber koji će povući loptu naprijed.

Ako ćemo dovoditi još jednog Nizozemca u vezni red kao što se priča, Foči savjetujem da zatraži papire jer se na njega nikad ozbiljno neće računati.

Stvarno mi je nejasna postavka, nema apsolutno nikakve kombinatorike, igrači predaleko stoje, a Šošić ako ovako nastavi za godinu dana je u Radniku iz Hadžića.

SkenderijaTM87
Kontakt:

ned avg 03, 2025 9:45 pm

Hahaha e jes, sta znaju u Besiktasu, Adani, Istri.. ti ocjeni.. mislim boli me neka stvar al gnjev naroda lik odigrao 60 minuta dovoljno da stručnjaci procjene..

Ko sosica pominje? Hahaha

Neka nama stranaca mi smo najveci klosari, nase ne valja ni u kom slucaju.
Lik ima 2 gola u profesionalnoj karijeri **** ga ba vise Hamza Jaganjac. Hos ga se okanut? Da nije Hamza licno ovo?

Sta ti je fakinu? **** te Hamza a ti Hamzu. Ja kažem da svu 4icu kad skupimo nemamo jednog kompletnog napadača. Umjesto da su dali pare na dvije dobre devetke, dovedeni su koji su dovedeni.

Druga stvar, sto evo doveden je ovaj Rakic, dugo dugo ocekivani, 11 golova 55 utakmica u litvaniji, nije igrao još pa ne znamo sta ocekivati, ali nije neki upgrade na trenutne s tom statistikom.

Holandez evo debitantsko poluvrijeme, 0 suteva u okvir, a da je Krpić ili Hamza u igri s tom statistikom bilo bi od do.

Lp
Likujes kume previse, neofirno branis svog havera glupim postovima.
Zadnja izmjena: SkenderijaTM87, dana/u ned avg 03, 2025 9:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned avg 03, 2025 9:58 pm

AsharaK je napisao/la:
ned avg 03, 2025 9:55 pm
damirfile je napisao/la:

U utakmicama prije ove smo imali veliki broj prilika koje su bile neiskoristene, valjda su zato ljudi i kivni na napadace koji su igrali.
Evo cekamo aBd holandez i Rakic da odigraju koju da vidimo i od njih isto pa da shvatimo dje smo pogrijesili

Occasionally
Kontakt:

ned avg 03, 2025 9:59 pm

Čuo nas je za Foču
Evo sad i za formaciju

Mjenja Adžem Prilagođava se

Adžeme Ja ti i dalje vjerujem

AdmirA
Kontakt:

Lose brate. Ovo je kriminal za gledati.

plavi kanarinac
Kontakt:

Lp
Likujes kume previse, neofirno branis svog havera glupim postovima postovima.
ogranicenih mogucnosti izgleda ... Kazem da je greska bila dovođenje svih koji su dovedeni, al ti ne kontas to razumijem

salle86
Kontakt:

Yebem ja ekipu koja smislenu akciju za 45 minuta ne može odigrati, protiv bilo kog protivnika u ovoj ligi.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 67 gostiju.

Prijava