Nece valjda tvog druga stavit Benzemu zvanog Jaganjac.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:32 pmEto nam tog napadača moćnog daj i rakica da razbijemo mitove...
Kako ti nadje problem u napadacu u ovih 11 na terenu majke ti?plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:32 pmEto nam tog napadača moćnog daj i rakica da razbijemo mitove...
Nisam rekao da je ijedan dobar od svih trenutnih al mi na neku stvar ide to daj Rakica karijera kurcina al ko biva Hamza Krpic nula bodova... Evo i holandez ludilo svrsavalo se, napravio koliko bi i ova dvojica za ovu utakmicu jel tako?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:34 pmNece valjda tvog druga stavit Benzemu zvanog Jaganjac.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:32 pmEto nam tog napadača moćnog daj i rakica da razbijemo mitove...
Jaganjac nije fudbaler a Suljo je imao sansi koliko hoces...Konings nije uopste los danas, ne kontam sta ocekujes kad nije dobio nijednu loptu.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:36 pmNisam rekao da je ijedan dobar od svih trenutnih al mi na neku stvar ide to daj Rakica karijera kurcina al ko biva Hamza Krpic nula bodova... Evo i holandez ludilo svrsavalo se, napravio koliko bi i ova dvojica za ovu utakmicu jel tako?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:34 pmNece valjda tvog druga stavit Benzemu zvanog Jaganjac.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:32 pmEto nam tog napadača moćnog daj i rakica da razbijemo mitove...
Hahaha e jes, sta znaju u Besiktasu, Adani, Istri.. ti ocjeni.. mislim boli me neka stvar al gnjev naroda lik odigrao 60 minuta dovoljno da stručnjaci procjene..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:40 pmJaganjac nije fudbaler a Suljo je imao sansi koliko hoces...Konings nije uopste los danas, ne kontam sta ocekujes kad nije dobio nijednu loptu.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:36 pmNisam rekao da je ijedan dobar od svih trenutnih al mi na neku stvar ide to daj Rakica karijera kurcina al ko biva Hamza Krpic nula bodova... Evo i holandez ludilo svrsavalo se, napravio koliko bi i ova dvojica za ovu utakmicu jel tako?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:34 pm
Nece valjda tvog druga stavit Benzemu zvanog Jaganjac.
To sto Sosic hoda po terenu to je ok valjda?
Lik ima 2 gola u profesionalnoj karijeri **** ga ba vise Hamza Jaganjac. Hos ga se okanut? Da nije Hamza licno ovo?plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:45 pmHahaha e jes, sta znaju u Besiktasu, Adani, Istri.. ti ocjeni.. mislim boli me neka stvar al gnjev naroda lik odigrao 60 minuta dovoljno da stručnjaci procjene..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:40 pmJaganjac nije fudbaler a Suljo je imao sansi koliko hoces...Konings nije uopste los danas, ne kontam sta ocekujes kad nije dobio nijednu loptu.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 03, 2025 9:36 pm
Nisam rekao da je ijedan dobar od svih trenutnih al mi na neku stvar ide to daj Rakica karijera kurcina al ko biva Hamza Krpic nula bodova... Evo i holandez ludilo svrsavalo se, napravio koliko bi i ova dvojica za ovu utakmicu jel tako?
To sto Sosic hoda po terenu to je ok valjda?
Ko sosica pominje? Hahaha
Neka nama stranaca mi smo najveci klosari, nase ne valja ni u kom slucaju.