Možda da ga pošalju na posudbu negdje u Slaviju ili Romaniju, pa da se bar neko okoristi od toga, ili oni ili mi ili on.
Ovako teško da će se iko okoristiti.
Možda da ga pošalju na posudbu negdje u Slaviju ili Romaniju, pa da se bar neko okoristi od toga, ili oni ili mi ili on.
Dobra ideja.
Nije ali ti posto si Zeljo onda moras svaku tekmu kuci dobiti kad igras protiv slabiji ekipa. Ako cemo mi strahovati protiv Radnika, Sloge, Posusja itd kuci onda nas ugasi.
To se slazem da nas niko vise ne postuje i tu smo sami krivi...sjetimo se niza poraza itd ali moramo vec jednom krenuti kako treba. Ovaj kiks nam nije trebao nikako, sam ako bude kiks u Posusju eto belaja, voda u usima.ISB87 je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 9:03 pmTi posto si Zeljo? Sta je to Zeljo u BiH fudbalu zadnjih godina? Prosjecan klub, koji se bori za evropu. Pricamo normalno o rezultatima.
Treba ipak realno gledat situaciju. Ne boji se nijedan tim publike (tu smo br. 1), vec igre i ekipe. A nas niko vise ne postuje, a nema ni razloga vala.
Nismo bili bolji. Niti jednu smislenu akciju nismo odigrali, sve je bilo na ho-rukISB87 je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 8:01 pmNe znam cemu tolika drama? Bili smo definitivno bolji. Steta penala, treba pucati neki bolji suter od Krpica, jer nikad nesto aman nogom nije znao.
Ne znači ako igramo na Grbavici da moramo pobijediti. Smirite strasti, ako ste toliko anti drustvene mreze, zasto ih pratite?
Svima vam treba biti jasno da bez nekog "sefa" u klubu nema nekog aman napretka. Ja sam se pomirio sa tim, i treba biti realan. Bosnjo kada vodi nesto tu nema iskoraka. Samo korist.
Da bi te poštovao moraš nametnuti igru i postaviti se na terenu da si ti gazda, a ne da ti svaka šuša galami na tebe a ti da ne smiješ povisiti ton. I još te sudija poklopi, i piši propalo
Raja je uzela njega na zub jer je sebičan. A to što se on izbori za priliku, što pokušava, što ima smisla za igru...ali jok treba predriblati trojicu i dodati Boljeviću na nogu da on zabije zbog svoje statistike.SamoIstina je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 8:53 pmDaj Boze da ga neko kupi, ali u kakvoj je formi cisto sumnjam da postoji klub spreman platiti neko razumno obestecenje.
Ja ga nisam uzeo na zub. Sasvim sigurno najveci potencijal i jedan od najboljih igraca ekipe, ali da je u dobroj formi trenutno, ne bih rekao.salle86 je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 9:23 pmRaja je uzela njega na zub jer je sebičan. A to što se on izbori za priliku, što pokušava, što ima smisla za igru...ali jok treba predriblati trojicu i dodati Boljeviću na nogu da on zabije zbog svoje statistike.SamoIstina je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 8:53 pmDaj Boze da ga neko kupi, ali u kakvoj je formi cisto sumnjam da postoji klub spreman platiti neko razumno obestecenje.
Vidjelo se kad je izašao protiv Kopera na šta je ličila naša igra.
Inače će ovaj da mlatara rukama i objašnjava, a isti on ako može iz mjesta ok je samo da se ne mora potrčati