Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

400000razloga
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 28, 2025 5:13 pm

igla je napisao/la:
pon jul 28, 2025 4:18 pm
Vec ga i brojni "utjecajniji" navijaci prozivaju i svakakve slike objavljuju, nema sanse da on zadrzi autoritet, on veceras treba bivsi biti.
Možda da ga pošalju na posudbu negdje u Slaviju ili Romaniju, pa da se bar neko okoristi od toga, ili oni ili mi ili on.
Ovako teško da će se iko okoristiti.

SupremeGucci
Kontakt:

pon jul 28, 2025 5:35 pm

Ma nas Gvardiola glumi Giga Chada. Glupan.

Jacksparrow
Kontakt:

pon jul 28, 2025 6:46 pm

Zvanicna ne zakljucava al zato adzuka zakljucava... iskorak
FCŽ

Occasionally
Kontakt:

pon jul 28, 2025 7:04 pm

slika

avlami97
Kontakt:

pon jul 28, 2025 7:40 pm

Occasionally je napisao/la:
pon jul 28, 2025 7:04 pm
slika
Dobra ideja.
Preuzmi obavezu.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Gagi tm 87
Kontakt:

pon jul 28, 2025 7:47 pm

Nakon ovog kiksa i vrlo loše odigrane utakmice mozda uprava potegne za jos nekim pojačanjem,ocigledno da nam fali još igrača pogotovo na sredini terena ...

ISB87
Kontakt:

pon jul 28, 2025 8:01 pm

Ne znam cemu tolika drama? Bili smo definitivno bolji. Steta penala, treba pucati neki bolji suter od Krpica, jer nikad nesto aman nogom nije znao.
Ne znači ako igramo na Grbavici da moramo pobijediti. Smirite strasti, ako ste toliko anti drustvene mreze, zasto ih pratite?

Svima vam treba biti jasno da bez nekog "sefa" u klubu nema nekog aman napretka. Ja sam se pomirio sa tim, i treba biti realan. Bosnjo kada vodi nesto tu nema iskoraka. Samo korist.
MIRZA RASCIC

Meha87
Kontakt:

pon jul 28, 2025 8:37 pm

Ako ode Sosic u Rusiju kako se pise onda pod hitno vratiti Dangubica koliko god bio skup

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 28, 2025 8:47 pm

Ako Sosic ode onda smo ga tek najebali...nema ovdje hajra. Transfer politika jedna velika 0.

Zivo me interesuje za sta ce otici pare od Jabera kad dodju. Hoce li na ove razne nove igrace i njihove raskide ili ce u nesto korisno :kafa:

Ali cuj ovo gore ako igramo na Grbavici ne znaci da moramo pobijediti hahaha jok eto uzet cemo u Banja Luci.

Protiv Radnika gdje god igras moras pobijediti, to je taj nas luzerski mentalitet sto smo prihvatili zadnjih godina.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

SamoIstina
Kontakt:

pon jul 28, 2025 8:53 pm

Daj Boze da ga neko kupi, ali u kakvoj je formi cisto sumnjam da postoji klub spreman platiti neko razumno obestecenje.

ISB87
Kontakt:

pon jul 28, 2025 8:54 pm

Druze nije ovo 2002 da domacinska ekipa pobjedjuje. Igra svako fudbala, htjeli vi to priznati ili ne.
MIRZA RASCIC

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon jul 28, 2025 8:57 pm

Madzid ako je pametan, nek pakuje kofere i nek bjezi. Ovdje ce propasti samo kakve strucnjake imamo.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 28, 2025 8:58 pm

ISB87 je napisao/la:
pon jul 28, 2025 8:54 pm
Druze nije ovo 2002 da domacinska ekipa pobjedjuje. Igra svako fudbala, htjeli vi to priznati ili ne.
Nije ali ti posto si Zeljo onda moras svaku tekmu kuci dobiti kad igras protiv slabiji ekipa. Ako cemo mi strahovati protiv Radnika, Sloge, Posusja itd kuci onda nas ugasi.

A kako to kad idemo u goste mi vec na Bradini izgubimo odnosno cim krenemo na put.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ISB87
Kontakt:

pon jul 28, 2025 9:03 pm

Ti posto si Zeljo? Sta je to Zeljo u BiH fudbalu zadnjih godina? Prosjecan klub, koji se bori za evropu. Pricamo normalno o rezultatima.

Treba ipak realno gledat situaciju. Ne boji se nijedan tim publike (tu smo br. 1), vec igre i ekipe. A nas niko vise ne postuje, a nema ni razloga vala.
MIRZA RASCIC

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 28, 2025 9:13 pm

ISB87 je napisao/la:
Ti posto si Zeljo? Sta je to Zeljo u BiH fudbalu zadnjih godina? Prosjecan klub, koji se bori za evropu. Pricamo normalno o rezultatima.

Treba ipak realno gledat situaciju. Ne boji se nijedan tim publike (tu smo br. 1), vec igre i ekipe. A nas niko vise ne postuje, a nema ni razloga vala.
To se slazem da nas niko vise ne postuje i tu smo sami krivi...sjetimo se niza poraza itd ali moramo vec jednom krenuti kako treba. Ovaj kiks nam nije trebao nikako, sam ako bude kiks u Posusju eto belaja, voda u usima.

salle86
Kontakt:

pon jul 28, 2025 9:20 pm

ISB87 je napisao/la:
pon jul 28, 2025 8:01 pm
Ne znam cemu tolika drama? Bili smo definitivno bolji. Steta penala, treba pucati neki bolji suter od Krpica, jer nikad nesto aman nogom nije znao.
Ne znači ako igramo na Grbavici da moramo pobijediti. Smirite strasti, ako ste toliko anti drustvene mreze, zasto ih pratite?

Svima vam treba biti jasno da bez nekog "sefa" u klubu nema nekog aman napretka. Ja sam se pomirio sa tim, i treba biti realan. Bosnjo kada vodi nesto tu nema iskoraka. Samo korist.
Nismo bili bolji. Niti jednu smislenu akciju nismo odigrali, sve je bilo na ho-ruk

ISB87 je napisao/la:
A nas niko vise ne postuje, a nema ni razloga vala.
Da bi te poštovao moraš nametnuti igru i postaviti se na terenu da si ti gazda, a ne da ti svaka šuša galami na tebe a ti da ne smiješ povisiti ton. I još te sudija poklopi, i piši propalo
Zadnja izmjena: salle86, dana/u pon jul 28, 2025 9:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

pon jul 28, 2025 9:23 pm

SamoIstina je napisao/la:
Daj Boze da ga neko kupi, ali u kakvoj je formi cisto sumnjam da postoji klub spreman platiti neko razumno obestecenje.
Raja je uzela njega na zub jer je sebičan. A to što se on izbori za priliku, što pokušava, što ima smisla za igru...ali jok treba predriblati trojicu i dodati Boljeviću na nogu da on zabije zbog svoje statistike.
Vidjelo se kad je izašao protiv Kopera na šta je ličila naša igra.
Inače će ovaj da mlatara rukama i objašnjava, a isti on ako može iz mjesta ok je samo da se ne mora potrčati
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

fcz
Kontakt:

pon jul 28, 2025 9:29 pm

Kupljeni napadaci koji ce znati postizati golove su danas igrali protiv Slavije.
Kad ce tacno znati postizati golove, jos uvijek nije poznato.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

cikoradovic
Kontakt:

pon jul 28, 2025 9:31 pm

Rusi plaćaju dobro, kupuju po regionu tradicionalno, neće me šokirati ako dođe ponuda sa cifrom koja se spominje.

SamoIstina
Kontakt:

pon jul 28, 2025 9:34 pm

salle86 je napisao/la:
pon jul 28, 2025 9:23 pm
SamoIstina je napisao/la:
Raja je uzela njega na zub jer je sebičan. A to što se on izbori za priliku, što pokušava, što ima smisla za igru...ali jok treba predriblati trojicu i dodati Boljeviću na nogu da on zabije zbog svoje statistike.
Vidjelo se kad je izašao protiv Kopera na šta je ličila naša igra.
Inače će ovaj da mlatara rukama i objašnjava, a isti on ako može iz mjesta ok je samo da se ne mora potrčati
Ja ga nisam uzeo na zub. Sasvim sigurno najveci potencijal i jedan od najboljih igraca ekipe, ali da je u dobroj formi trenutno, ne bih rekao.

Cini mi se da je ipak bila greska dati njemu kapitensku, iako nisam bio protiv toga. Mislim da su se malo poremetili odnosi u ekipi zbog tog poteza.

Ova ponuda koja se pominje, 1.2 miliona modernih, je strasna i nema kluba u ligi koji bi je odbio. Ako je uopste tacno da postoji zvanicna ponuda, prije da je samo upit, ali vidjecemo.

Trenutno korisnika/ca: ghamaz, Google [Bot], Majkel, SanMan i 60 gostiju.

Prijava