I ja bih to, ali sta cemo sa 3godisnjim ugovorom? Koliko njegova plata moze biti? Nek je 5 milja, to je 180 milja za isplatiti. Jbt led.Me ne moze nista bez vizije.Mi plana, a ni strucnih ljudi, izuzev tog nekog vracanja dugova, nemamo.Sto si pisao, ako se on bude tjerao, definitivno u paketu sa njima treba ici i onaj koji ga je doveo.Taj je pokazao svoje "znanje".igla je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 12:33 pmOdmah ga treba skloniti.cikoradovic je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 12:25 pmKada idući put budemo birali trenera, tajming je nebitan, da li ćemo ga birati danas, sutra, kad god budemo mijenjali, samo ganjati trenere od zapadnih nam susjeda. Jedini koji imaju dobre trenere u regionu, imamo primjere i kod nas, Zekić, Rendulić, Klafurić, ranije Sablić i drugi.
Realno - s boljim trenerom smo imali veće šanse da prođemo evropu, ne bi ličili odnosi između njega i igrača na špansku sapunicu.
Odmah dok nije kasno.
brale moj ti si stao i iza brune, kacio ga kao profilnu sliku pa je bio promasaj, isto si uradio i sa adom i evo super nam idecikoradovic je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 12:03 pmAdo će sam sebe otjerati. Nema tu puno priče i mudrosti. Indirektno, pa može se čak reći i direktno poručuješ Krpiću da je loš, da ćeš kupiti napadača i da on neće igrati i onda te karma spuca i Krpić ti mora igrati cijelu utakmicu. Šta da očekuješ? Da će Suljo ići da pogine zbog tebe? Hoćeš da otpišeš Samira, karma opet, Samir igra. Šalješ igrača na posudbu, škripi ti u sredini. Ibraheem još čeka da debituje i njega šalješ na posudbu. Najboljeg krilnog igrača u prethodnim utakmicama ti klupiraš zbog eksperimenta sa trojicom štopera. Štopera je ugasio sinoć na pressu. Simonija očigledno ne miriše, a ja sam siguran da nam može pomoći. Još napusti karantin i ode da gostuje ujutro (jučer) kod Lane uoči utakmice. Isto i priča za Šabića pa gdje ćeš reći dan prije utakmice da će igrati, šta je tu poruka drugim bonus igračima koji čekaju priliku? Ja sam ga baš branio, još sam sa mnogima ušao u sukob zbog njega, ali kako koji dan odmiče, djeluje mi da sam pogriješio. On ako ne promijeni drastično pristup, slijedi mu, a i nama zajedno sa njim, debakl i potpuno fijasko.
A teska smo sredina za "stranca" prvo navijaci odmah udare pricu sta ce ti trener pored nasih vojnika. Stranac uzima pare a nas eto ne uzima, plus nas trener nas kosta rezultata jer se olako opravdaju neke stvari. Mi u 3 takmicarske utakmice imamo 1 dobro poluvrijeme protiv Kopera na Grbavici, ovo ostalo je ocaj zivi. Fino mu dati sansu jos 3 utakmice ako ne bude puno bolje nek ide odmah jer gotovo je sad kad smo vec takvog ga doveli plus je doveo sebi igrace. Nadati se da nas nece zakucati u donji dio tabele. Njemu vise niko od navijaca ne vjeruje , nek nas demantuje ja mu to zelim iskreno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 12:41 pmI ja bih to, ali sta cemo sa 3godisnjim ugovorom? Koliko njegova plata moze biti? Nek je 5 milja, to je 180 milja za isplatiti. Jbt led.Me ne moze nista bez vizije.Mi plana, a ni strucnih ljudi, izuzev tog nekog vracanja dugova, nemamo.Sto si pisao, ako se on bude tjerao, definitivno u paketu sa njima treba ici i onaj koji ga je doveo.Taj je pokazao svoje "znanje".igla je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 12:33 pmOdmah ga treba skloniti.cikoradovic je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 12:25 pmKada idući put budemo birali trenera, tajming je nebitan, da li ćemo ga birati danas, sutra, kad god budemo mijenjali, samo ganjati trenere od zapadnih nam susjeda. Jedini koji imaju dobre trenere u regionu, imamo primjere i kod nas, Zekić, Rendulić, Klafurić, ranije Sablić i drugi.
Realno - s boljim trenerom smo imali veće šanse da prođemo evropu, ne bi ličili odnosi između njega i igrača na špansku sapunicu.
Odmah dok nije kasno.
Nije kiks problem. Najveći.milanribar je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 11:12 amMa ne bi ga ja ocjenjivo poslije prvog kiksa kakav god bio, puno smo gore igre trpili i likove, ja bi ga pustio da vidimo šta je to zamislio. Kad bude komplet ekipa na raspolaganju i napadač pa da vidimo. Prošo je pripreme sklopio ekipu, ima dobre uslove, dovode se solidna pojačanja, sad pokaži da vidimo na terenu. Materijala ima sigurno, puno više nego ranije...Eldar je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 11:06 amSvasta se napisalo poslije kiksa u onoj nervozi, prvi ja, al je.biga... Znamo svi kakve je imao probleme, zdravstvene prirode.. Znamo i gdje je zavrsio na kraju.. Neko ga je doveo na klupu, sa takvim problemima? Na ovu pretesku klupu? Jesu li razmisljali ikako?
🥱🥱🥱cikoradovic je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 12:48 pmU četiri kola mi moramo imati 10b, to su 3 pobjede i jedan kiks (remi) od sinoć, to je ono što ja očekujem, manje od toga ću smatrati neuspjehom.
Kako njemu može slijediti potpuni fijasko. Ugovor na tri godine, mi ga otjeramo donji smo, isplati ga a plus plačaj novog. Pa kako onda njemu slijedi potpuni fijasko. Neko ko ima obraz i pamet ne bi dao onako izjavu poslije utakmice. Meni nije jasan Jug ... oni podrška, ostale tribine zvižduk ...cikoradovic je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 12:03 pmAdo će sam sebe otjerati. Nema tu puno priče i mudrosti. Indirektno, pa može se čak reći i direktno poručuješ Krpiću da je loš, da ćeš kupiti napadača i da on neće igrati i onda te karma spuca i Krpić ti mora igrati cijelu utakmicu. Šta da očekuješ? Da će Suljo ići da pogine zbog tebe? Hoćeš da otpišeš Samira, karma opet, Samir igra. Šalješ igrača na posudbu, škripi ti u sredini. Ibraheem još čeka da debituje i njega šalješ na posudbu. Najboljeg krilnog igrača u prethodnim utakmicama ti klupiraš zbog eksperimenta sa trojicom štopera. Štopera je ugasio sinoć na pressu. Simonija očigledno ne miriše, a ja sam siguran da nam može pomoći. Još napusti karantin i ode da gostuje ujutro (jučer) kod Lane uoči utakmice. Isto i priča za Šabića pa gdje ćeš reći dan prije utakmice da će igrati, šta je tu poruka drugim bonus igračima koji čekaju priliku? Ja sam ga baš branio, još sam sa mnogima ušao u sukob zbog njega, ali kako koji dan odmiče, djeluje mi da sam pogriješio. On ako ne promijeni drastično pristup, slijedi mu, a i nama zajedno sa njim, debakl i potpuno fijasko.
Zato sto je lik uradio nebulozu svjetsku od prve ligaske tekme. Uigravao jedno, izveo drugo. Klupiro najboljeg igraca, stopera stavio na veznjaka, i sve to samo da ne bi Foco igrao ili neki drugi mladic u sredini.zubanovic89 je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 1:56 pmProsle godine prvu protiv Sirokog mi izgubismo pa se ne sjecam da je bila ovakva negativa i da se trener tjerao? Kako se moze trener tjerat posije 3 utakmice ne kontam vas. Ok losa igra, mada smo i pored toga trebali smo realno pobijediti, imao si precku penal, 2 zicera pored toga, nevezano za losu igru. Sto tjeramo trenera poslije 3 utakmice jer je Adzem? Da je Kunto Panto iz Hrvatske bilo bi neka ga dok se navikne na sistem, dupli arsini konstantno se u krug vrtimo, sa mulalicem je isto bilo.
ma smirit ce se situacija ako uzmemo Posusje, samo je belaj sto smo protiv njih tradicionalno losi, pogotovo doljezubanovic89 je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 1:56 pmProsle godine prvu protiv Sirokog mi izgubismo pa se ne sjecam da je bila ovakva negativa i da se trener tjerao? Kako se moze trener tjerat posije 3 utakmice ne kontam vas. Ok losa igra, mada smo i pored toga trebali smo realno pobijediti, imao si precku penal, 2 zicera pored toga, nevezano za losu igru. Sto tjeramo trenera poslije 3 utakmice jer je Adzem? Da je Kunto Panto iz Hrvatske bilo bi neka ga dok se navikne na sistem, dupli arsini konstantno se u krug vrtimo, sa mulalicem je isto bilo.
Ma raja je pogubila živce više, hoće da dođu na utakmicu protiv Radnika (koji je jedan od favorita za ispadanje) i rahat odgledaju bez pretjerane sekiracije. Al kad ti se neko taktičkim akrobacijama i neznanjem odmah prvu utakmicu usere u ćejf, usere ti se odmah i u cijelu sezonu jer vidiš da neće biti bolje u odnosu na prethodne sezone.dobar tri je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 2:55 pmma smirit ce se situacija ako uzmemo Posusje, samo je belaj sto smo protiv njih tradicionalno losi, pogotovo doljezubanovic89 je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 1:56 pmProsle godine prvu protiv Sirokog mi izgubismo pa se ne sjecam da je bila ovakva negativa i da se trener tjerao? Kako se moze trener tjerat posije 3 utakmice ne kontam vas. Ok losa igra, mada smo i pored toga trebali smo realno pobijediti, imao si precku penal, 2 zicera pored toga, nevezano za losu igru. Sto tjeramo trenera poslije 3 utakmice jer je Adzem? Da je Kunto Panto iz Hrvatske bilo bi neka ga dok se navikne na sistem, dupli arsini konstantno se u krug vrtimo, sa mulalicem je isto bilo.