Ne bi od njega milion uzeo
Smece malo cetnicko
Ne bi od njega milion uzeo
Da još jednom pojasnimo....
Da jos jednom pojasnimo...
Krpić je odličan igrač kad imaš krila koja znaju probiti po strani i centrirari bar 10 puta, pa će nešto i zabiti. Ali mi igramo skroz drugačije sa napadačem koji jedino to zna.SamoNapad je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 9:44 pmSamo mi zivimo u 2025 godina sa misllima da igraci poput Krpica mogu ucestvovati u ozbiljnim napadackim akcijama i tranziciji . E tu je razlika sto smo mi dizel motor jos uvijek i mislimo da se svi protiv nas pretvore u nesto bolje jace, vise ali istina je da je do nas i nasih trenera kukavica...
Treba jos kakvih dizela repenzionisati dovesti pod izgovorom da ce se boriti.
Jedino gore bi bilo da iz nekog inata i tvrdoglavosti gura ove koje je doveo, a koji mozda ne mogu isporuciti u datom trenutku vise od Krpica.SupremeGucci je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 2:56 pmBio bi hajc da pocne Krpa u nedjelju, a Adzem govorio kako nam je potreban napadac da bi nesto zabili![]()
Tako ako bude odmah je sam sebe popisaoSupremeGucci je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 2:56 pmBio bi hajc da pocne Krpa u nedjelju, a Adzem govorio kako nam je potreban napadac da bi nesto zabili![]()
Dzeko Dzeko je nama.donio pare.Da se nije trudio ,trenirao,posvetio zivot fudbalu qarinu bi musanovu dobili....
Nije se zbog nas trudio, nego zbog sebe. Da UEFA nije donijela pravilo o mehanizmu solidarnosti onda bi dobili qurcinu, koliko god da se Dzeko trudio.
Trudio se za sebe a ujedno i za nas,a da se nije trudio dobili bi qrcinu.....Nejse...hajd u pravu si....ublehas je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 4:02 pmNije se zbog nas trudio, nego zbog sebe. Da UEFA nije donijela pravilo o mehanizmu solidarnosti onda bi dobili qurcinu, koliko god da se Dzeko trudio.
Joj cirkusa i registracija, pa ko da ih dovodimo iz Kenije.
Krpic sutra igrat nece....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 6:30 pmJoj cirkusa i registracija, pa ko da ih dovodimo iz Kenije.
Adzeme uzmi tri boda i suti, daj ba pusti se nekih izjava.
Znaci Krpic pocetna sutra hahaha