Taj je pravi za lijevog krilaLeon_Professional je napisao/la:Onakav igrac se ne moze naci u PL. On je krilo kakvo ja sanjam, desnjak, malen, brz... U biti krilo kakvo sam ja bio u vakatQwerty_1987 je napisao/la:Kako bi nam samo valjao, pravo lijevo krilo. Bugar je otpao zbog povrede tetive.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Odakle su ti bugari?LARS1921 je napisao/la:Đe su vam ti bugari?? Ja kažem neće niko doći a oni vas lože
Dosla voda pa se okupali i spali im brkoviLARS1921 je napisao/la:Lažni bugari, nafatali neke firgoše iz švrakinog i podvalili ih ko bugare. Ali raja pametna skontala i pobunila se
Spahic prestar za nasLARS1921 je napisao/la:Sead Kolasinac i Emir Spahic
Ma onaj sa sjebanim tetivamaDr. Kostic je napisao/la:Ko je taj bugar?
Niko nam ne dolazi. Kraj price !gavran je napisao/la:Ma onaj sa sjebanim tetivamaDr. Kostic je napisao/la:Ko je taj bugar?
Koji Niko? KranjcarDr. Kostic je napisao/la:Niko nam ne dolazi. Kraj price !gavran je napisao/la:Ma onaj sa sjebanim tetivamaDr. Kostic je napisao/la:Ko je taj bugar?
Stop furanju foruma!LARS1921 je napisao/la:hvala bogu da je neko skontao, barem jedan nije ovca za šišanje
Nešto iz bošnjačke književnosti. Mogu i neki "stariji" romani iz opusa svjetske književnosti. Samo nemoj srpske.Minjore je napisao/la:Kakve ti trebaju ?shzna je napisao/la:Neko da prodaje ili poklanja knjige ili kolekcije istih?