Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

milanribar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 02, 2025 9:03 am

Dzezvar je napisao/la:
pon jun 02, 2025 9:00 am
plavi kanarinac je napisao/la:
pon jun 02, 2025 7:53 am
Al kakve su ovo kriminalne radnje i pranja para kod kona strasno ..
Ako se objektivni sarajevski sportski novinari samo malo potrude mogu saznati puno toga.Ili su i njih parama poklopili kao glavnog....A carsija vec uveliko prica,a ono sto carsija prica ili je bilo ili ce biti...
Poslano im je sve, samo treba malo da začešljaju... Izgleda nije im zanimljivo ko naša dugovanja.

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon jun 02, 2025 9:06 am

Dzezvar je napisao/la:
Ako se objektivni sarajevski sportski novinari samo malo potrude mogu saznati puno toga.Ili su i njih parama poklopili kao glavnog....A carsija vec uveliko prica,a ono sto carsija prica ili je bilo ili ce biti...
Sta carsija prica nisam fkt upucen

SamoNapad
Kontakt:

pon jun 02, 2025 9:09 am

milanribar je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Poslano im je sve, samo treba malo da začešljaju... Izgleda nije im zanimljivo ko naša dugovanja.
SamoNapad je napisao/la:
pet apr 04, 2025 11:39 am
Dzezvar je napisao/la:
pet apr 04, 2025 11:27 am
pet apr 04, 2025 11:17 am

Šta je sad? Već je ispo smeće a znam inače da je ljigo provjereno....
Uzimao pare od igraca da im pomogne u karijeri....tako kazu....
Tu ima jos mali milion prica i stvari koje su se zakotrljale pogotovo sto se tice FS KS gdje su iznenada poceli naginjati prema Vici jer sa Magodom izgleda ne funkcionisu i ovo oko stadiona je bilo neko njihovo medjusobno previranje. Ne znam na koji nacin ali jedan delegat je spominjao i da licenca njihova je upitna ( ma da mi je to malo nelogicno). Uglavnom vrti se svasta kod njih i zato kazem nije uvijek rijesenje u nakaradnoj privatizacijj kad se lokalne lole naklate na tudje pare.

Evo sta smo pisali prije mjesec dana , izgleda da je tačno . Nesto je njima Vico zavrsio, nesto su oni Vici ( pare ,malverzacije,licence).

ublehas
Kontakt:

pon jun 02, 2025 9:28 am

Kad smo ovdje pisali da pitari gledaju samo svoje interese, a ne dobrobit BH fudbala, pojedinci su tvrdili da smo se mi prodali Vici...a mi Vici uzesmo titulu, a neko od njega i Širokog kupi KUP...Nadam se da je sada svima jasno ko šuruje sa Vicom.

milanribar
Kontakt:

pon jun 02, 2025 9:39 am

ublehas je napisao/la:
Kad smo ovdje pisali da pitari gledaju samo svoje interese, a ne dobrobit BH fudbala, pojedinci su tvrdili da smo se mi prodali Vici...a mi Vici uzesmo titulu, a neko od njega i Širokog kupi KUP...Nadam se da je sada svima jasno ko šuruje sa Vicom.
Pa jasno je od korona titule da su sa njim na vezi, samo je malo puklo to prijateljstvo jer su nakon te poklonjene titule trebali oni Borcu da prepuste par trofeja a to im nije odgovaralo...

Dzezvar
Kontakt:

pon jun 02, 2025 9:58 am

Dzezvar je napisao/la:
Svjeano skrecu sa teme....evo vidis cim se pocelo spominjati ovo oko transfera Al Jabera odmah su kontrirali sa onim kolumbijcem...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

milanribar
Kontakt:

pon jun 02, 2025 10:15 am

Dzezvar je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Svjeano skrecu sa teme....evo vidis cim se pocelo spominjati ovo oko transfera Al Jabera odmah su kontrirali sa onim kolumbijcem...
Poklopili su novinare, isto kao nogometni savez što je poklopio da se ne zateže puno oko reprezentacije i Barbareza sa člancima...

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jun 02, 2025 10:25 am

Sjetite se da je prije par godina njihov Emir Hadzic izjavio da na platnom spisku imaju 6-7 novinara. Mislite da se sta promijenilo?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ISB87
Kontakt:

pon jun 02, 2025 10:38 am

A sta nas briga za njima? U par deka smo, ev i sad na kraju sezone isto bodova. Oni imaju te neke pehare i to ih cini uspjesnijim zadnjih godina. Ali evropa gdje su pare 0. Eh tu mi trebamo praviti razliku. Moramo praviti mladu ekipu koja ce se boriti prvenstveno za sebe (da se prodaju) a samim tim ce valjati i klubu. Moramo se fokusirati na to da ganjamo te grupe u KL, da dovodimo perspektivne igrace iz BiH i okoline do 24 godine. Nema veze titula, necemo je osvojiti dok ne budemo imali budzet veci za 10 miliona od ostalih. Jeste lakse tako doci do tih grupa, ali nemamo taj kapacitet.
Sakupljanje talenata iz regiona i BiH, jacanje omladinskog pogona, prodaja igraca, evropa. Uz to napraviti i zapadnu tribinu uz pomoc drzave i nfs bih (jer im odgovara zbog repke). To treba biti ****, a titula ce sama doci kada bude vakat. Da bi malo ubrzali taj proces treba nam neki investitor i dobra administracija.
MIRZA RASCIC

Dzezvar
Kontakt:

pon jun 02, 2025 10:41 am

pon jun 02, 2025 10:15 am
Dzezvar je napisao/la:

Poklopili su novinare, isto kao nogometni savez što je poklopio da se ne zateže puno oko reprezentacije i Barbareza sa člancima...
Jasno je meni to odavno.
Zato mi trebamo ovdje na javnom forumu pisati o tome jer nivinari sigurno nece...pa mozda i novinari propale.A nije da se ne prati ovaj forum.
Neku noc okacim link sa demantijem iz arabije.Za 5 minuta ga na govnetu objave.

slika
Zadnja izmjena: Dzezvar, dana/u pon jun 02, 2025 10:48 am, ukupno mijenjano 1 put.

Dzezvar
Kontakt:

pon jun 02, 2025 10:44 am

ISB87 je napisao/la:
pon jun 02, 2025 10:38 am
A sta nas briga za njima? U par deka smo, ev i sad na kraju sezone isto bodova. Oni imaju te neke pehare i to ih cini uspjesnijim zadnjih godina. Ali evropa gdje su pare 0. Eh tu mi trebamo praviti razliku. Moramo praviti mladu ekipu koja ce se boriti prvenstveno za sebe (da se prodaju) a samim tim ce valjati i klubu. Moramo se fokusirati na to da ganjamo te grupe u KL, da dovodimo perspektivne igrace iz BiH i okoline do 24 godine. Nema veze titula, necemo je osvojiti dok ne budemo imali budzet veci za 10 miliona od ostalih. Jeste lakse tako doci do tih grupa, ali nemamo taj kapacitet.
Sakupljanje talenata iz regiona i BiH, jacanje omladinskog pogona, prodaja igraca, evropa. Uz to napraviti i zapadnu tribinu uz pomoc drzave i nfs bih (jer im odgovara zbog repke). To treba biti ****, a titula ce sama doci kada bude vakat. Da bi malo ubrzali taj proces treba nam neki investitor i dobra administracija.
U ovome o cemiu pisemo nismo nikako u par deka...vjeruj mi...

ISB87
Kontakt:

pon jun 02, 2025 10:50 am

Ma mislim na ta mafijanja, prevare, prijateljstva a nisu uopste odmakli od nas koji placamo sve doprinose i kuburimo.
MIRZA RASCIC

Eldar
Kontakt:

pon jun 02, 2025 11:01 am

Sto ta porezna ne pokuca njima na vrata... ptice na grani znaju koliko love ispale, a prijavili su manje plate od nas... mi da nesto slicno uradimo, bila bi nam hatma

Dzezvar
Kontakt:

Eldar je napisao/la:
Sto ta porezna ne pokuca njima na vrata... ptice na grani znaju koliko love ispale, a prijavili su manje plate od nas... mi da nesto slicno uradimo, bila bi nam hatma
Ako bude ave kako.treba mozda i pokuca.

SamoIstina
Kontakt:

pon jun 02, 2025 12:24 pm

Kucali su njima na vrata puno ozbiljniji igraci od nase porezne.

Nije u pitanju nikakvo "pranje para" nego isplacivanje ispod stola kroz razne varijante, zbog cega na papiru izdvajaju manje na plate nego mi.

Prijetila im je suspenzija iz UEFA takmicenja i zabrana transfera, ali tu je Vico (onaj neprijatelj protiv kojeg se bore) da intervenise kod havera Ceferina i ublazi kaznu.

Izaci ce sve prije ili kasnije.

teatrale36
Kontakt:

pon jun 02, 2025 1:25 pm

ublehas je napisao/la:
To je iz aviona vidljivo, samo malo da se povežu stvari, kako oni prelako osvojiše kup i onda počeše gubiti bodove odnosno davati kome treba. Kriminalci .....

avlami97
Kontakt:

pon jun 02, 2025 1:53 pm

Bilo bi lijepo sutra pozdraviti i pozvati Džeku u Želju jednim transparentom. Trening počinje u 18 sati, a biti će otvorena istočna tribina. Da se zna da su navijači zvanično odradili svoj dio posla.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

igla
Kontakt:

pon jun 02, 2025 2:47 pm

Treba i Envera bitangu cetnicku isto pozdravit

Maestro_1921
Kontakt:

pon jun 02, 2025 3:00 pm

Treba i kockaru pozdravljati bližu i dalju familiju i skandirati "Vedad Muftić" bar pola treninga. Drugu polovinu treninga dozivati Džeku da se vrati u Želju.

Sky1
Kontakt:

pon jun 02, 2025 3:34 pm

Ja godinama pišem za pitare, nelogičnu privatizaciju, pranje para. Isključivo se vodim nekom poslovnom logikom i zakonskim okvirima. Ovo njihovo je tako jednostavno raskrinkati, samo kada bi se neko malo pozabavio time. Što kažu zagrebati malo s površine, pa biste vidjeli šta se sve tamo dešava. Preočito je. Ali pare jbg, poklopili sve novinare, a sa Vicom su oni od korone dobri. Korona titula, pa onaj kup, pa sada ovaj kup..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], pestabudimpesta, Taree_ i 111 gostiju.

Prijava