Jel podigao ludjak onaj kredit, sta je rec?
Jel podigao ludjak onaj kredit, sta je rec?
Ma ok uložiti milione i napasti titulucipiripi je napisao/la: ↑uto maj 20, 2025 2:05 pm505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto maj 20, 2025 1:56 pmPopišam se više na treće i četvrto mjesto i dva pretkola u Evropi
Sere mi se više i od Galića, Radinović, Cavnića, Mahmića, Sukilovica i ostalih taraba
Muka mi je vise i od provincije, gubitnickog mentaliteta, jadnog mentaliteta
Povraca mi se od press konferencija zvanih dat cemo sve od sebe, napredujemo, nema se para itd
Eto.
Druze sve dok u savezu sjede Vico i Beus dok nam sude Jelici, Kazlagici, Halkici i Bandici mi smo PRIMORANI da se osjecamo kao sto si naveo.
Sutra da dovedemo 10 vhunskih igraca i da na njih potrosimo par miliona ko nam pored nabrojanih garantuje da cemo doci do titule. Sve dok ne budemo imali "svoje" ljude u savezu koji ce stiti ime Zeljeznicar mi cemo gledati situacije koje gledamo prethodnih nekoliko godina. Jednostavno borba protiv saveza je borba protiv vjetrenjaca.
Neko ko svoje pare uloži i ne dozvoli da ga jeb.u recimo bivše legende, onda neka direktorica kluba, pa onda navijači, nego jednostavno moje pare i tako će biti.jug21 je napisao/la: ↑uto maj 20, 2025 12:34 pmA čvrsta ruka je?Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto maj 20, 2025 9:29 amKao što sam i ranije govorio, jeb.o poslodavca koji dozvoli da kasni 2-3 mjeseca sa platama. Znači da menadžment ne radi dobro svoj posao i da ga treba mijenjati. Pored navedenog i sama činjenica da su se od zime fokusirali samo na prodaju Al Jabera i na njegove pare dovoljno govori da mi nemamo strateški plan niti viziju. Vrtimo se u krug već 7 godina, Machhiato tim nikad nije prestao da rovari i huška, Uprava bi da se pita za dovođenje-odvođenje igrača, nameću ritam i način rada stručnoj osobi (Denis Ćorić), povlače katastrofalne poteze i takmiče se čiji je veći i ne gledaju dobit-profit za Klub.
Ovo sa Denisom i meni se čini da je dogovoreno da bi mu se isplatio ostatak ugovora i to je to. On je po meni bio spreman za odlazak onaj trenutak kada je u 5 utakmica uzastopno pravio šablonske izmjene, a to radiš ili ako si idiotski tvrdoglav ili ako imaš pritisak da nešto mora biti od strane onih iznad tebe (Uprave). Ne želim da ulazim polemiku i naglabanje šta je razlog od ovo dvoje, ali gurati Šabića svo ovo vrijeme koji realno govoreći nije fizički uopšte za seniorskog fudbala umjesto Foče ili recimo Šemdina po meni je idiotski i bezobrazno. Imali smo evo barem četiri utakmice da nešto probamo sa tom djecom i to nešto znači njima za samopouzdanje. Gledao sam finale kupa juniora i broj 8 kod nas, a nisam upratio kako se preziva je odigrao kao Iniesta i ne mogu da vjerujem da mu ne možeš dati šansu barem na jednoj utakmici sa Al Jaberom u veznom redu, evo iskreno ne znam šta bi dečko mogao više sjebati od glupog Šukilovića ili Cavnića...
Kakvi Tunovići, Osimi, Ćubele, pčke materine, ako nema čvrste JEDNE ruke nema ni sistema ni napretka, a vjerujte da smo preblizu došli do stanja N.K. Čelik i samo je pitanje vremena kada će se sve samo srušiti kao kula od karata.
U dobrom
Upravo tako, mahala klub vodi...Sta bi bilo da je Zrinjski otjerao Jakirovica kad su bili zapeli zbog rezultata? Ljudi se strpili i napravili iskorak.