Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kemo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 20, 2025 4:46 pm

cikoradovic je napisao/la:
uto maj 20, 2025 4:11 pm
slika
Jel podigao ludjak onaj kredit, sta je rec?

salle86
Kontakt:

uto maj 20, 2025 4:48 pm

cipiripi je napisao/la:
uto maj 20, 2025 2:05 pm
505 VITEŠKA je napisao/la:
uto maj 20, 2025 1:56 pm
Popišam se više na treće i četvrto mjesto i dva pretkola u Evropi

Sere mi se više i od Galića, Radinović, Cavnića, Mahmića, Sukilovica i ostalih taraba

Muka mi je vise i od provincije, gubitnickog mentaliteta, jadnog mentaliteta

Povraca mi se od press konferencija zvanih dat cemo sve od sebe, napredujemo, nema se para itd

Eto.

Druze sve dok u savezu sjede Vico i Beus dok nam sude Jelici, Kazlagici, Halkici i Bandici mi smo PRIMORANI da se osjecamo kao sto si naveo.

Sutra da dovedemo 10 vhunskih igraca i da na njih potrosimo par miliona ko nam pored nabrojanih garantuje da cemo doci do titule. Sve dok ne budemo imali "svoje" ljude u savezu koji ce stiti ime Zeljeznicar mi cemo gledati situacije koje gledamo prethodnih nekoliko godina. Jednostavno borba protiv saveza je borba protiv vjetrenjaca.
Ma ok uložiti milione i napasti titulu
ALI KOJE MILIONE, ODAKLE NAM ???
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ludvig Leple
Kontakt:

uto maj 20, 2025 5:01 pm

jug21 je napisao/la:
uto maj 20, 2025 12:34 pm
Ludvig Leple je napisao/la:
uto maj 20, 2025 9:29 am
Kao što sam i ranije govorio, jeb.o poslodavca koji dozvoli da kasni 2-3 mjeseca sa platama. Znači da menadžment ne radi dobro svoj posao i da ga treba mijenjati. Pored navedenog i sama činjenica da su se od zime fokusirali samo na prodaju Al Jabera i na njegove pare dovoljno govori da mi nemamo strateški plan niti viziju. Vrtimo se u krug već 7 godina, Machhiato tim nikad nije prestao da rovari i huška, Uprava bi da se pita za dovođenje-odvođenje igrača, nameću ritam i način rada stručnoj osobi (Denis Ćorić), povlače katastrofalne poteze i takmiče se čiji je veći i ne gledaju dobit-profit za Klub.

Ovo sa Denisom i meni se čini da je dogovoreno da bi mu se isplatio ostatak ugovora i to je to. On je po meni bio spreman za odlazak onaj trenutak kada je u 5 utakmica uzastopno pravio šablonske izmjene, a to radiš ili ako si idiotski tvrdoglav ili ako imaš pritisak da nešto mora biti od strane onih iznad tebe (Uprave). Ne želim da ulazim polemiku i naglabanje šta je razlog od ovo dvoje, ali gurati Šabića svo ovo vrijeme koji realno govoreći nije fizički uopšte za seniorskog fudbala umjesto Foče ili recimo Šemdina po meni je idiotski i bezobrazno. Imali smo evo barem četiri utakmice da nešto probamo sa tom djecom i to nešto znači njima za samopouzdanje. Gledao sam finale kupa juniora i broj 8 kod nas, a nisam upratio kako se preziva je odigrao kao Iniesta i ne mogu da vjerujem da mu ne možeš dati šansu barem na jednoj utakmici sa Al Jaberom u veznom redu, evo iskreno ne znam šta bi dečko mogao više sjebati od glupog Šukilovića ili Cavnića...

Kakvi Tunovići, Osimi, Ćubele, pčke materine, ako nema čvrste JEDNE ruke nema ni sistema ni napretka, a vjerujte da smo preblizu došli do stanja N.K. Čelik i samo je pitanje vremena kada će se sve samo srušiti kao kula od karata.
A čvrsta ruka je?
Neko ko svoje pare uloži i ne dozvoli da ga jeb.u recimo bivše legende, onda neka direktorica kluba, pa onda navijači, nego jednostavno moje pare i tako će biti.

Komplet Upravi se sad u ovom trenutku sjetim najmilijih i neka oni gledaju Admira Adžema kao trenera, pa onda kada ne bude ni on valjao neka vrate bolesnog Edisa Mulalića i tako...

Odmoriti malo, to je to....

south side
Kontakt:

uto maj 20, 2025 5:08 pm

Kako saznajemo, primarni razlog razlaza sa Ćorićem nisu ostvareni rezultati nego nekoliko faktora koji se tiču kvaliteta rada i međuljudskih odnosa unutar svlačionice.

Konkretno, prema informacijama do kojih smo došli, glavna zamjerka je na manjak rada što se ogleda kroz praksu da su igrači Željezničara tokom sedmice uobičajeno imali dva slobodna dana. Također, zamjerka su i loši odnosi unutar stručnog štaba i igrača, a simptomatično je bilo i to da je Ćorić nakon utakmice s Radnikom u Bijeljini hvalio igrače dok je ubrzo nakon toga poslije utakmice sa Zrinjskim rekao da neki ne zaslužuju Željin dres.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

uto maj 20, 2025 5:18 pm

Ma nemamo mi ni 2% kvalitete u omladinskom pogonu kao prije pa da Adzem od njih pravi igrace.

plavi kanarinac
Kontakt:

uto maj 20, 2025 5:30 pm

Nema ovdje napretka dana jednog... Daj Adzem, Mulalic, pa Djurbuzovic da vadi situaciju, možda uleti i neki stranac na polusezonu jednu pa opet Mulalic pa Basic mozda i tako... Pa ce se neko sjetiti Zajka Zebe, Bekrica mozda Stanica, pa sve do Nede Turkovica...

Bara puna govana i mulja.

Samo odmoriti, nema smisla trositi zivce na ovo.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

igla
Kontakt:

uto maj 20, 2025 5:31 pm

U kakvom je ovaj uopste stanju psihičkom

DR.HOUSE
Kontakt:

uto maj 20, 2025 5:56 pm

igla je napisao/la:
uto maj 20, 2025 5:31 pm
U kakvom je ovaj uopste stanju psihičkom
U dobrom
Barem po onom sto sam ja vidio u par utakmica sto sam gledao Jedinstvo
Ne znam sta ce moci uraditi u Želji,ali tamo je slozio finu ekipu i igraju fino
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto maj 20, 2025 6:14 pm

Poslije Adzema obavezno Edisa i onda idemo dalje :zid: nikad od nas kluba.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

fanaticZeljin
Kontakt:

uto maj 20, 2025 6:32 pm

Kakva smijurija , Uprava napolje ....
Srcu draga, boja PLAVA !

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto maj 20, 2025 6:35 pm

E moj Zeljo, 2025.godina nama Adzem se pominje a ocito i jeste trener i mi hocemo nesto. U retrospektivi trebali smo ispasti prosle godine, ocito bi nas to dovelo pameti jedino jer ovo nije realno

blueheart
Kontakt:

uto maj 20, 2025 6:36 pm

ako je Adzem novi.... pitam se sta bi se promjenilo da nikada ni odlazio sa klupe, da li bi bili na ikakvom gubitku.... mi smo danas gori kao klub nego kad je on zadnji put bio trener, nasa omladinska skola je mnogo gora danas nego tada.... koga god da dovedemo bez ozbiljne reforme u klubu tesko da ce biti ocekivanig uspjeha
DRZAVA ZELJO

Ethis
Kontakt:

uto maj 20, 2025 6:38 pm

Ma ovdje treba jedan "hard reset". Mahala je nas pojela...uspjeli ste ugasiti klub, samo nam nije još niko rekao....

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto maj 20, 2025 6:41 pm

Ethis je napisao/la:
uto maj 20, 2025 6:38 pm
Ma ovdje treba jedan "hard reset". Mahala je nas pojela...uspjeli ste ugasiti klub, samo nam nije još niko rekao....
Upravo tako, mahala klub vodi...Sta bi bilo da je Zrinjski otjerao Jakirovica kad su bili zapeli zbog rezultata? Ljudi se strpili i napravili iskorak.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Jacksparrow
Kontakt:

uto maj 20, 2025 7:05 pm

U svakom slucaju bolje Adzem nego Mulalic ima vise za ponuditi. Ako imaju kakav plan i viziju pa mozemo se i Adzemu radovati ali ako cemo se vrtit u krug onda je*i ga
FCŽ

Dzezvar
Kontakt:

uto maj 20, 2025 7:23 pm

Ali prvo sve i jedan igrac koji je busio Corica mora momentalno dobiti nogu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

reks1
Kontakt:

uto maj 20, 2025 7:55 pm

Omer i Sulejman na celu kolone!

staaarinavijac
Kontakt:

uto maj 20, 2025 7:57 pm

otpustili Ćorića da bi doveli Adžema ...onda ova Uprava radi više na razaranju Kluba , nego na njegovom podizanju ... a onda bi konkurencija za SD trebala biti jaka : pored Zebe , dovesti još kojeg ničim izazvanog "stručnjaka " ... ni Osim ne bi bolje sabotirao klub ...
dakle , Klub će ugušiti nestručnost, primitivizam, raznorazne mahinacije - al' eto , klub ne može biti bolji nego što je sam narod ...

GegenPress
Kontakt:

uto maj 20, 2025 8:26 pm

Admir Adžem 2014/15, 2017/18.

Utakmica: 62
Pobjeda: 37
Neriješeno: 14
Poraza: 11

Kup Bosne i Hercegovine 2017/18.

Pod vodstvom Adžema veliki broj mladih igrača je debitirao i igrao se najljepši fudbal poslije našeg dragog Milomira Odovića.

Ne treba zaboraviti prije par sezona kada se ponudio i pokušao da podigne kredit da spasi klub.

U Jedinstvu otpisao ''zvijezde'' i sklopio sebi ekipu sa kojom ne zna za poraz od 02.11.2024, poraz od lidera na tablici, Stupčanica.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ćorić, koliko znam, svakako bi napustio klub na kraju sezone.
1921

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto maj 20, 2025 8:29 pm

Totalno nelogican potez, evo nas opet tamo gdje smo bili prije sedam godina, a ako tada u Klubu nisu bili zadovoljni Adzemom ne ocekuju, valjda, da je napravio pozitivan pomak trenirajuci Gorazde, Gosk ili Jedinstvo. Jovo, nanovo, nikad kraja...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Trenutno korisnika/ca: g 1, Google [Bot] i 35 gostiju.

Prijava