Sosic je kita a ne bolji od Krpica i BoljevicaSamoNapad je napisao/la: ↑pon maj 19, 2025 10:43 amOpet kazem klub ne cine trener i igrac , klub u organizacijskom sistemu cini uprava i ljudi koji rukovode. Bajern, Real nisu veliki klubovi jer ih nekad vodio neki trener nego zato sto imaju sistem u koji se uklope igraci i treeneri. Mi sad ne trebamo plakati jer Denis ode, mi treba plakati jer svaki trener i igrac moze raditi u klubu kako hoce jer nema smijernica u kojem pravcu klub zeli da ide nego svako donese svoj sistem. Plati brate trenera sjedni sa njim dogovori pojacanja koja se uklapaju u viziju kluba i do kraja forsiraj pricu koja klubu odgovara. A ne da citavu polusezonu lutamo od sastava do igraca mladjih , stranih . Denis nije kriv sto kod nas nema ko da mu kaze da nam nije cilj da u nebitnim utakmicama nema smisla da igraju neki igraci, na kraju krajeva uzasna odbrana je kumovala svemu neko je njih doveo neko je njih aminovao (Uprava,Denis itd).Drugu polusezonu smo sve sto je bilo bitno izgubili, primili smo golova kao i prosle sezone (napredak nikakav u tom pogledu) , naprijed smo bolji jer imamo Al Jaber koji konstantno napreduje zbog svog talenta, Sosica koji je bolji od Hirosa i boljeg Krpica i Boljevica u odnosu na proslu sezonu. Ne moze vise bez strategije i para jednostavno ne moze takav vakat.
Mislim na to da je Sosic bolji od Hirosa, a da ove sezone Krpic i Boljevic su bolji nego prosle sezone.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon maj 19, 2025 10:46 amSosic je kita a ne bolji od Krpica i BoljevicaSamoNapad je napisao/la: ↑pon maj 19, 2025 10:43 amOpet kazem klub ne cine trener i igrac , klub u organizacijskom sistemu cini uprava i ljudi koji rukovode. Bajern, Real nisu veliki klubovi jer ih nekad vodio neki trener nego zato sto imaju sistem u koji se uklope igraci i treeneri. Mi sad ne trebamo plakati jer Denis ode, mi treba plakati jer svaki trener i igrac moze raditi u klubu kako hoce jer nema smijernica u kojem pravcu klub zeli da ide nego svako donese svoj sistem. Plati brate trenera sjedni sa njim dogovori pojacanja koja se uklapaju u viziju kluba i do kraja forsiraj pricu koja klubu odgovara. A ne da citavu polusezonu lutamo od sastava do igraca mladjih , stranih . Denis nije kriv sto kod nas nema ko da mu kaze da nam nije cilj da u nebitnim utakmicama nema smisla da igraju neki igraci, na kraju krajeva uzasna odbrana je kumovala svemu neko je njih doveo neko je njih aminovao (Uprava,Denis itd).Drugu polusezonu smo sve sto je bilo bitno izgubili, primili smo golova kao i prosle sezone (napredak nikakav u tom pogledu) , naprijed smo bolji jer imamo Al Jaber koji konstantno napreduje zbog svog talenta, Sosica koji je bolji od Hirosa i boljeg Krpica i Boljevica u odnosu na proslu sezonu. Ne moze vise bez strategije i para jednostavno ne moze takav vakat.
Tako je. Ljudi brzo zaborave debakl u mostaru, bruku u sirokom brijegu, na misice odigrane utakmice na grbavici. Kao trener je obicni prosjek, nista posebno.cala je napisao/la: ↑pon maj 19, 2025 10:50 amNe znam sto vam je zao Denisa. Primamo golove kao na traci ove polusezone, na Grbavici strepimo od ekipa koje su haman ispale, fijasko u kupu i generalno dosta glupiranja sa formacijom i prvom postavom. Hvala mu sto nas je vratio u Evropu, ali sa ovakvim pristupom nema sanse da bismo odigrali vise od jednog pretkola.
Jos sam i zaboravio 5:0 u Mostaru u prvom poluvremenu...