Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 18, 2025 9:31 pm

😂😂😂
Nemojte Boga vam faliti Odinaku
A štoperi, šta reći
Što ih je više mi gori hahaha
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

staaarinavijac
Kontakt:

ned maj 18, 2025 9:32 pm

pa imaju li imalo pameti ovi naši igrači u odbrani ?...

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned maj 18, 2025 9:32 pm

Ne mozemo mi pricati previse o sudjenju...Ne ide pored ovakve odbrane.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Refa1921
Kontakt:

ned maj 18, 2025 9:33 pm

Šaba sine imal je. Evo zbog čega ne igra više. Da je talenat kao Hadziahmetović igrao bi, ovako mrka kapa.

Maestro_1921
Kontakt:

ned maj 18, 2025 9:34 pm

Fuj, gadite mi se jadnici... Od ovakve karine od ekipe kakva je Široki da ovako gubiš, i to treći put u sezoni. Pobijede te pred punom Grbavicom, i na svom terenu ti utrpaju dva puta po 3 gola.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned maj 18, 2025 9:36 pm

Refa1921 je napisao/la:
Šaba sine imal je. Evo zbog čega ne igra više. Da je talenat kao Hadziahmetović igrao bi, ovako mrka kapa.
Nine decko bek!! Koliko puta to treba reci?? Nije ni Odinaka!!

Ako se vec to od njih zeli praviti, onda ovakve greske treba i istrpiti.Ta 2 decka, dok su igrala "gore" iskreirase go.Bez obzira na ofsajd.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

Posjeta protiv Veleza ce sve reci, ova nasa ekipa je vise srecom nego zasluzeno u evropi.
Sljedece sezone se mora nesto iz korijena promjenit jeriga 10 ce biti z.ajebana i svaki kiks ce biti borba za opstanak.

Trenutni igracki kadar pogotovo odbrana je katastrofa i sa istom ne smijemo uci u sljedecu sezonu
Alea iacta est!

cala
Kontakt:

Mrka kapa sa ovom ekipom. Niko ne zasluzuje novi ugovor a prodavat odmah ako ponude neke dodju.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned maj 18, 2025 9:37 pm

cipiripi je napisao/la:
Posjeta protiv Veleza ce sve reci, ova nasa ekipa je vise srecom nego zasluzeno u evropi.
Sljedece sezone se mora nesto iz korijena promjenit jeriga 10 ce biti z.ajebana i svaki kiks ce biti borba za opstanak.

Trenutni igracki kadar pogotovo odbrana je katastrofa i sa istom ne smijemo uci u sljedecu sezonu
Mora se promijeniti od skupstine, uprave, igraca sve...ovako je samo patnja.
Pod hitno investitor bez toga mi nemamo sta traziti.

Bravo Dangubicu!
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Okolele
Kontakt:

ned maj 18, 2025 9:42 pm

Tri gola zbog loših reakcija u odbrani..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Meha87
Kontakt:

ned maj 18, 2025 9:43 pm

Protiv zrinjskog je bio bojkot igraca a danas protiv sirokog denis namjerno gubi......................... Nas izgleda niko niko ne moze nadigrati i pobijediti nego uvjek postoji neki skriveni krivac da mu se moze mater spomenuti. Ovaj trener sirokog je bas dobar ako coric odlazi ja bih njega prvog zaganjao

Maestro_1921
Kontakt:

ned maj 18, 2025 9:44 pm

Refa1921 je napisao/la:
Jel ti znaš uopšte koju poziciju igra Šaba? Pitao bih te ja da smo u Amirovo vrijeme na klupi imali ovakvog "stručnjaka" poput Denisa pa da ga stavi na lijevog beka. Pitao bih te kako bi igrao i AKO bi igrao. Sreća pa su tu bili Adžem i pokojni Oda koji su imali sluha za mlade igrače, a pogotovo našu djecu. Šaba je desetka, prava desetka, ofanzivni vezni, koji može igrati i desno krilo, a NIKAKO lijevi bek, jer dečko nema apsolutno nikakve veze s odbranom. To ti je isto kao da Štilu staviš na lijevog beka jer je eto ljevak pa haj. Šta misliš kako bi Štila na lijevom beku? Nikako jarane!

salle86
Kontakt:

ned maj 18, 2025 9:45 pm

Ma budali je jasno da Široki mora ostati. Kad su pite pogele leđa, a imaju duplo veće mišiće od nas, onda danas očekivati nešto osim keca je ludilo. Doduše i da nije tako, da je i ŠB svejedno, mi bi opet došli da izgubimo.
Primamo olako golove, onako čovjek bi pomislio isto da se u jednom trenutku dogovore da se sklone protivniku da zabije, toliko su loši. E sad jesu li loši ili ne, to nikad saznati nećemo :)
Sezona ko sezona, može se reći uspješna ali sve oko kluba ne ulijeva povjerenje da se može bolje od ovoga, a ovo trenutno nije loše samo je može i gore (Velež, Široki i dr imaju očajne sezone).
Na hajr bgm
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned maj 18, 2025 9:51 pm

Dobri smo bili do 30. minute, u 30. minuti gubili 2:0. Denise dragi, ti si trener Željezničara, a ne Širokog Brijega. Možda si to zaboravio?

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned maj 18, 2025 9:51 pm

Mi cemo se naredne sezone boriti za opstanak plus ce biti jos veca lakrdija nego ove

Refa1921
Kontakt:

ned maj 18, 2025 9:54 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
ned maj 18, 2025 9:44 pm
Refa1921 je napisao/la:
Jel ti znaš uopšte koju poziciju igra Šaba? Pitao bih te ja da smo u Amirovo vrijeme na klupi imali ovakvog "stručnjaka" poput Denisa pa da ga stavi na lijevog beka. Pitao bih te kako bi igrao i AKO bi igrao. Sreća pa su tu bili Adžem i pokojni Oda koji su imali sluha za mlade igrače, a pogotovo našu djecu. Šaba je desetka, prava desetka, ofanzivni vezni, koji može igrati i desno krilo, a NIKAKO lijevi bek, jer dečko nema apsolutno nikakve veze s odbranom. To ti je isto kao da Štilu staviš na lijevog beka jer je eto ljevak pa haj. Šta misliš kako bi Štila na lijevom beku? Nikako jarane!
Nije spreman za seniorski fudbal, odbija se od igrača, koja god mu je pozicija, krilo, desetka mora se vraćati u odbranu i znati postaviti. Primamo puno golova jer se Boljević, Šabić, Šošić ne vraćaju i ne pomažu bekovima pa onda oni i onako loši još veći amateri ispadaju. Dakle, igrači kao Štila su prošli i danas svi moraju trčati i vraćati se.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned maj 18, 2025 10:00 pm

Treci gol danas primamo zbog debilizma.
Tri nasa halo tri nasa igraca idu na Jukica i covjek ih jednim dodavanjem izbaci gdje Siroki ulazi u sansu 2 na 1, pa ovo pjetlici ne bi uradili.
Alea iacta est!

Gyasi13
Kontakt:

ned maj 18, 2025 10:01 pm

Ma ovdje je najveci problem ne postojanje nikakvog plana u sportskom smislu, sve je utakmica za utakmicu..
Svi koji su produzili bolje da nisu, godinu dana gledas kako aljabera utrpati nekom a treba ti, kuburis godinu sa bonus igracem za sljedecu godinu ga nemas u planu, ova europa kao neka slamka spasa, gdje mozes privuci ozbiljnog igraca da dovedes, a Boga mi sljedece godine gutavo ako se nesto drasticno ne promjeni.

milanribar
Kontakt:

ned maj 18, 2025 10:24 pm

E napu. site se ku. ca svi koji mislite da je neko pustio danas Širokom, ima vas i ovdje a vidim i degenerika na stranici u komentarima.

fcz
Kontakt:

ned maj 18, 2025 10:25 pm

Meni je puno gore od poraza sto danas Saba, Foco, Laus, Vini, Simoni nisu dobili 90 minuta, Semdin bar poluvrijeme, Babaluk i recimo Zenicanin barem po 30.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, Google [Bot], kontranogama, Zvaka72 i 49 gostiju.

Prijava