Nemojte Boga vam faliti Odinaku
A štoperi, šta reći
Što ih je više mi gori hahaha
Nine decko bek!! Koliko puta to treba reci?? Nije ni Odinaka!!
Mora se promijeniti od skupstine, uprave, igraca sve...ovako je samo patnja.cipiripi je napisao/la: ↑ned maj 18, 2025 9:36 pmPosjeta protiv Veleza ce sve reci, ova nasa ekipa je vise srecom nego zasluzeno u evropi.
Sljedece sezone se mora nesto iz korijena promjenit jeriga 10 ce biti z.ajebana i svaki kiks ce biti borba za opstanak.
Trenutni igracki kadar pogotovo odbrana je katastrofa i sa istom ne smijemo uci u sljedecu sezonu
Jel ti znaš uopšte koju poziciju igra Šaba? Pitao bih te ja da smo u Amirovo vrijeme na klupi imali ovakvog "stručnjaka" poput Denisa pa da ga stavi na lijevog beka. Pitao bih te kako bi igrao i AKO bi igrao. Sreća pa su tu bili Adžem i pokojni Oda koji su imali sluha za mlade igrače, a pogotovo našu djecu. Šaba je desetka, prava desetka, ofanzivni vezni, koji može igrati i desno krilo, a NIKAKO lijevi bek, jer dečko nema apsolutno nikakve veze s odbranom. To ti je isto kao da Štilu staviš na lijevog beka jer je eto ljevak pa haj. Šta misliš kako bi Štila na lijevom beku? Nikako jarane!
Nije spreman za seniorski fudbal, odbija se od igrača, koja god mu je pozicija, krilo, desetka mora se vraćati u odbranu i znati postaviti. Primamo puno golova jer se Boljević, Šabić, Šošić ne vraćaju i ne pomažu bekovima pa onda oni i onako loši još veći amateri ispadaju. Dakle, igrači kao Štila su prošli i danas svi moraju trčati i vraćati se.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned maj 18, 2025 9:44 pmJel ti znaš uopšte koju poziciju igra Šaba? Pitao bih te ja da smo u Amirovo vrijeme na klupi imali ovakvog "stručnjaka" poput Denisa pa da ga stavi na lijevog beka. Pitao bih te kako bi igrao i AKO bi igrao. Sreća pa su tu bili Adžem i pokojni Oda koji su imali sluha za mlade igrače, a pogotovo našu djecu. Šaba je desetka, prava desetka, ofanzivni vezni, koji može igrati i desno krilo, a NIKAKO lijevi bek, jer dečko nema apsolutno nikakve veze s odbranom. To ti je isto kao da Štilu staviš na lijevog beka jer je eto ljevak pa haj. Šta misliš kako bi Štila na lijevom beku? Nikako jarane!