Zavrsiti ovo veceras pod hitno, halo bolan jesu li oni svjesni 5 0 . Drzi ih na stadionu i razrijesi sve ko ima prste u ovome.
Ne znam ko je s kim u talu ko koga hoce ili nece , ljudi dragi ovo je Zeljo nije vam babovina da nas brukate.
To su dvije razlicite stvari. U istoriji smo barem 20 puta primili 5 u poluvremenu. Od 2000. Godine nismo.kvalitet je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:46 pmJesmo li od formiranja zajedničke lige primili peticu za poluvrijeme? Ne sjećam se da jesmo...jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:44 pmKomentatori znaju o statistici ko ja u rimskom pravu. Znaci nista. Ako vjerujes komentatorima ne mogu ti pomoci.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:39 pm
Čuj lažeš, pa čuješ li komentatora, on je to rekao, ja samo ovdje napisao... Obrati se Ploči, reci mu da ne laže više.. Mada, moguće da je mislio da nismo nikad primili u prvom poluvremenu 5 golova.
Razlog je trenutno nebitan vjeruj mi.Refa1921 je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:38 pmOd toga mu evo sada igraju 3 od 4. Može li se znati zbog čega bojkotuju Denisa. Sve je dobro kao bilo do neki dan i sad odjednom bojkot? Zar mu nisu bili do neki dan mudonje. Vadi jadnog Cvetanoskog, ostavlja Boljevića i još ubacuje Krpića. Nejasno totalno.
Nek imenuje do koga je i nek se ti otjeraju, ha jaDzezvar je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:52 pmRazlog je trenutno nebitan vjeruj mi.Refa1921 je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:38 pmOd toga mu evo sada igraju 3 od 4. Može li se znati zbog čega bojkotuju Denisa. Sve je dobro kao bilo do neki dan i sad odjednom bojkot? Zar mu nisu bili do neki dan mudonje. Vadi jadnog Cvetanoskog, ostavlja Boljevića i još ubacuje Krpića. Nejasno totalno.
Covjek je gospodin pa ih je hvalio i nije htio da pljuje po njima....niti ce ikada pljuvati.
Ocekujem da ce cisto radi svog obraza sam podnijeti ostavku...
A nije do njega uopste ovo....boljeg trenutno necemo naci...
Pa jesu li problem plate ili nisu. Imaju li plate, kasne li?Dzezvar je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:52 pmRazlog je trenutno nebitan vjeruj mi.Refa1921 je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:38 pmOd toga mu evo sada igraju 3 od 4. Može li se znati zbog čega bojkotuju Denisa. Sve je dobro kao bilo do neki dan i sad odjednom bojkot? Zar mu nisu bili do neki dan mudonje. Vadi jadnog Cvetanoskog, ostavlja Boljevića i još ubacuje Krpića. Nejasno totalno.
Covjek je gospodin pa ih je hvalio i nije htio da pljuje po njima....niti ce ikada pljuvati.
Pa znači komentator nije pogriješio, sve okjovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:50 pmTo su dvije razlicite stvari. U istoriji smo barem 20 puta primili 5 u poluvremenu. Od 2000. Godine nismo.kvalitet je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:46 pmJesmo li od formiranja zajedničke lige primili peticu za poluvrijeme? Ne sjećam se da jesmo...jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:44 pm
Komentatori znaju o statistici ko ja u rimskom pravu. Znaci nista. Ako vjerujes komentatorima ne mogu ti pomoci.
Naravno, večeras rješiti kako god.
Pa napisao sam ti ja...flux je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:54 pmNek imenuje do koga je i nek se ti otjeraju, ha jaDzezvar je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:52 pmRazlog je trenutno nebitan vjeruj mi.Refa1921 je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:38 pm
Od toga mu evo sada igraju 3 od 4. Može li se znati zbog čega bojkotuju Denisa. Sve je dobro kao bilo do neki dan i sad odjednom bojkot? Zar mu nisu bili do neki dan mudonje. Vadi jadnog Cvetanoskog, ostavlja Boljevića i još ubacuje Krpića. Nejasno totalno.
Zrinjski je iz pete u drugu ubacio, očekivano, do toga je, ne do naših
Pa eto, to je komentator i rekao, od zajedničke lige. Ja nisam to naglasio, mogao si samo dodati da se to odnosi na zajedničku ligu.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:50 pmTo su dvije razlicite stvari. U istoriji smo barem 20 puta primili 5 u poluvremenu. Od 2000. Godine nismo.kvalitet je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:46 pmJesmo li od formiranja zajedničke lige primili peticu za poluvrijeme? Ne sjećam se da jesmo...jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 6:44 pm
Komentatori znaju o statistici ko ja u rimskom pravu. Znaci nista. Ako vjerujes komentatorima ne mogu ti pomoci.
Zna li se u koliko dolaze večeras otprilike ili može li se saznati nekako. Čisto otići da im se je.be majka zs ovu sramotu, nekako će mi lakše biti.GegenPress je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 7:09 pmNije ovo prvi put da se dere na nekog "mladog" koji hoće da igra.