Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kvalitet
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 18, 2025 9:16 am

Hladne glave. Problem je u nerealnim ambicijama navijača. Dosta raje nije shvatilo da Željo odavno nije među najjačim klubovima u ligi, da u očima drugih nismo to što smo nekad bili, u očima klubova, igrača, menadžera, Saveza, sudija… ili nije shvatilo ili se nije pomirilo s tim, svejedno.

Ovo je naš maksimum, otprilike. U Kupu nam se otvorilo i mogli smo do finala, naravno, ali mi i jesmo u rangu Širokog ili Veleža, ove sezone za nijansu bolji, i nije tragedija ispasti.

Dokle god kao klub funkcioniramo na ovaj način, nećemo moći više. Barem ne u kontinuitetu. Nažalost. Evropa i dva pretkola, to je to.

Dijelim mišljenje da bi uvijek trebala biti bar dva naša igrača u izlogu, s puno minuta, da i na taj način prihodujemo. Ali ni to nam nije garant da bismo se s tim parama borili za nešto.

Nama su prije svega potrebne suštinske promjene unutar kluba, pa će se to reflektovati i na teren.

Ovo sam govorio i prije sezone, kad sam govorio da nema potrebe da mijenjamo Dinu Đurbuzovića, jer nema tog trenera na svijetu koji je od ovih igrača mogao napraviti tim koji se bori za pehare, a i Dino bi sigurno mogao biti 4. na tabeli. Isto sad kažem da je najpametnije ostaviti Denisa, a ne opet nanovo…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

salle86
Kontakt:

pet apr 18, 2025 9:19 am

@Fanzi, ako je iko za NAŠU DJECU, taj sam.
Ali ovako kako se radi u OP samo se ide u sunovrat. Ne možeš ti nakupiti "daj šta daš, samo nek plaća članarinu" (uz sav mogući ljudski respekt prema toj djeci pa i roditeljima, ali prvo bi trebalo da se gleda kvalitet), sa njima raditi kako se radi, i onda ga ubaciti sa 17-18 u prvi tim i očekivati da je Mbape. Pa kad pogriješi, A HOĆE jer kad nema temelja kuća će kad tad da se ruši, onda psovke galama, mijenjaj kloca itd...
Prvi tim luta, traži se sezonama. Ali to ne bi nikako trebalo da sprečava ostale segmente kluba da se popravljaju... Što kod nas nije slučaj. Bojim se da je previše ljudi u klubu koji misle da su Bogom dani da tu budu, bez da zasuču rukave i bilo šta urade.
Svaki iole ozbiljan klub, kad ga spomeneš veže se ime jednog čovjeka koji "tjera" klub da radi, napreduje. Evo ja pokušavam se sjetiti kod nas ko je to...nikako ne ide. Yebi me ako personifikacija najvećeg radnika kluba nije Dino P. što nikako ne bi smjelo biti, da neko ko je u nekom lancu lupam 10-i najviše tegli i voli klub, radi da izvine ko magarac, i glavu i tijelo ostavlja...ne ide to ybg
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SkenderijaTM87
Kontakt:

pet apr 18, 2025 9:29 am

kvalitet je napisao/la:
pet apr 18, 2025 9:16 am
Hladne glave. Problem je u nerealnim ambicijama navijača. Dosta raje nije shvatilo da Željo odavno nije među najjačim klubovima u ligi, da u očima drugih nismo to što smo nekad bili, u očima klubova, igrača, menadžera, Saveza, sudija… ili nije shvatilo ili se nije pomirilo s tim, svejedno.

Ovo je naš maksimum, otprilike. U Kupu nam se otvorilo i mogli smo do finala, naravno, ali mi i jesmo u rangu Širokog ili Veleža, ove sezone za nijansu bolji, i nije tragedija ispasti.

Dokle god kao klub funkcioniramo na ovaj način, nećemo moći više. Barem ne u kontinuitetu. Nažalost. Evropa i dva pretkola, to je to.

Dijelim mišljenje da bi uvijek trebala biti bar dva naša igrača u izlogu, s puno minuta, da i na taj način prihodujemo. Ali ni to nam nije garant da bismo se s tim parama borili za nešto.

Nama su prije svega potrebne suštinske promjene unutar kluba, pa će se to reflektovati i na teren.

Ovo sam govorio i prije sezone, kad sam govorio da nema potrebe da mijenjamo Dinu Đurbuzovića, jer nema tog trenera na svijetu koji je od ovih igrača mogao napraviti tim koji se bori za pehare, a i Dino bi sigurno mogao biti 4. na tabeli. Isto sad kažem da je najpametnije ostaviti Denisa, a ne opet nanovo…
Slazem se za sve osim zadnjeg pasusa za Dinu Ðurbuzovica. Shvatam sta zelis da kazes, ali Dino nije nivo za borbe za Evropu. Denis barem iza sebe ima uspjehe u različitim klubovima..

Z_1921
Kontakt:

pet apr 18, 2025 9:54 am

Fanzi je napisao/la:
pet apr 18, 2025 8:49 am
Prijatelju, nije ničija. Samo moja.

Najprije da napišem, da ne sapunjam dasku ni upravi, ni Denisu, ni ljudima koji misle drugačije. Nikad nisam bio čovjek koji je unosio nemir.

Javno iznosim mišljenje u kojem se obračunam sa samim sobom. Jednostavno, meni neće pod kožu nijedna od generacija Želje od 2015. godine. Evo ravno 10 godina, imam problem s ljudima koji igraju za nas. Kad kažem ljudima, mislim uglavnom na većinu, ne na klince koji su ponikli u našoj školi, ili momke koji su opravdali plavi dres.

Razumijem na šta me pozivaš, ali moja vizija je malo šira. Znam da omladinski nema uspjeha ko nekad. Ipak, koliko je igrača propalo kroz Akademiju FKS, a zaista su talentovani? Propalo radi njihove neostvarene ambicije. Nedavno sam izbacio da je od 11 momaka koji su igrali protiv Atletica, njih 4 koji su igrali za nas okončalo karijeru.
A bilo je talenata...

Ko ima dijete, zna da je Zrinjski već unazad par sezona počeo skautirati igrače u Kantonu Sarajevo. I šalju ponude roditeljima. Znam dvije porodice. Vidi valjda Zrinjski, ono u čemu se ja ne razumijem do kraja.

Ne može me niko ubijediti da se ne može formirati mlada, posve Željina ekipa, sarajevska ekipa, ekipa djece sa sarajevskih ulica, posve bosanska ekipa, i da neće biti gotovo isto dobra kao ova u kojoj uvozimo hrvatsko-crnogorsko-srbijanski uglavnom škart. Nemoguće je da će svih 11 igrača biti flopovi. Isplivat će iz svake generacije 1-2 kvalitetna, a nama ni Evropa nije donijela novca koliko fond solidarnosti i transferi koje smo imali.
A mi iz godine u godinu na silu pokušavamo stvoriti novac, uspjeh, a imamo kontinuiranu krizu.
Ja se apsolutno slazem sa tobom za ovaj skart iz Hrvatske i Srbije i volio bih da su okosnica tima nasi omladinci. Ali nazalost to nije moguce iz jednog jedinog razloga - finansija. Nemas sredstva da dovedes kvalitetnog igraca, da ga finansiras, hranis, skolujes i to je tako. Nama ce omladinski pogon procvjetati kada se sredi situacija sa finansijama prvog tima, a do tada molit boga da slucajno izleti jedan solidan igrac u par godina iz OP.

salle86
Kontakt:

pet apr 18, 2025 10:18 am

Još jednom se pokazalo da pare nužno ne znače i rezultate. Pitari doduše to pokazuju pa eto deceniju, koliko su uložili oni a koliko mi a razlika je lupam 10% iako je uloženo bar 5x više.
Tako je i kod nas. Imaš evo igrače tipa Dangubić koji sigurno košta 5 ako ne i 10 puta više nego recimo Haračić, a na terenu kad se pogledaju golovi da sad ne tražim ali tu je to negdje.
Šta hoću reći ? - igrače treba znati i uklopiti. Nije da je nešto protiv Denisa, ali nije ni on neka trenerčina, za naše uslove i prilike bolje ne možemo. Ali da bi neko bio TRENER, treba prvo imati ljude koji će mu dovesti anonimusa za male pare pa da od njega on napravi igrača. "Lahko" je biti trener kad ti neko dovede igrača da igra lupam za 10 ili 15 milja...haj od igrača koji igra za 3-5 napravi zvjer...
Dosta toga se mora i može bolje, sa ovim što i kako mi radimo, ovo je odlično jer smo KAO KLUB ORGANIZOVANI usudio bih se reći da se borimo za opstanak, a mi gotovo pa sigurno imamo europu.
Previše je amaterizma i "ljubavi" bez pokrića, znanja i "znanja"...preduslovi su svi tu da budemo bar 30% bolji, ali nikako da zakoračimo u tom smjeru
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SamoNapad
Kontakt:

pet apr 18, 2025 10:29 am

Ima dobar tekst na gg.ba o Bodo/Glimt .
Ljudi su napravili zaokret u politici kluba. Okrenuli se svojim domacim igracima i nakon par godina evo ih u evropa ligi polufinale. Sta je poenta , ne ide vise ni sa parama ni bez para kad ne znas dovesti igrace ili ih ne znas uklopiti u sistem. Pa na sve to imas neke dilove u ugovorima pa ti trener se smori te hoce te nece .
Nama treba hitno kes za omladinski pogon i zaposli te skaute da traze igrace po BIH mlade, ambiciozne .
Plati fino omladinca koji valja , ne mogu svi igrati u Sarajevu, Borcu ,Zrinjskom.
Pravi.mlade igrace i prodaji, nema druge .
Ovi sa strane se uhljebe kod nas , zavole grad navijace i uninaju se ne mozes ih pokrenuti.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet apr 18, 2025 10:31 am

Evo bacili ste bubicu da je Denis izrazio zelju da ide na kraju sezone. Koji su razlozi za takvu njegovu odluku je li se ne slaze sa upravom i igracima, ili ne moze da se nosi sa pritiskom. Gledajuci njegove prethodne intervjue niti u jendom nije nesto posebno naglasavao da mu je nesto lose.

Ako ode koga dovesti, Basica, Adzema, Mulalica ( pu pu pu odnosi se na svu trojcu).

Koga od trenera naci u regionu, da li imamo para za njegov angazman, da li imamo pojacanja za narednu sezonu, mnogo je upitnika?
Alea iacta est!

cala
Kontakt:

pet apr 18, 2025 11:04 am

Dzaba ljudi, sve dok klub ne stane na noge finansijski i to dugorocno ne mozemo ocekivati da ce se kvalitetan kadar zadrzavati kod nas. Isto kao sto je Denis presao iz Posusja kod nas radi boljih uslova i bolje sanse, tako ce preci u neki jos bolji klub za njega i za razvoj njegove karijere. Sa ovako limitiranim sastavom biti SAMO 3 boda iza Sarajeva nije mala stvar a to sigurno i drugi vide. Ako budemo igrali Evropu, mislim da ce ostati jer je i njemu prilika da se pokaze po prvi put na medjunarodnoj sceni ali bojim se da tu njegov put u Zelji zavrsava.

Ludvig Leple
Kontakt:

pet apr 18, 2025 11:35 am

Fanzi je napisao/la:
pet apr 18, 2025 8:49 am
Prijatelju, nije ničija. Samo moja.

Najprije da napišem, da ne sapunjam dasku ni upravi, ni Denisu, ni ljudima koji misle drugačije. Nikad nisam bio čovjek koji je unosio nemir.

Javno iznosim mišljenje u kojem se obračunam sa samim sobom. Jednostavno, meni neće pod kožu nijedna od generacija Želje od 2015. godine. Evo ravno 10 godina, imam problem s ljudima koji igraju za nas. Kad kažem ljudima, mislim uglavnom na većinu, ne na klince koji su ponikli u našoj školi, ili momke koji su opravdali plavi dres.

Razumijem na šta me pozivaš, ali moja vizija je malo šira. Znam da omladinski nema uspjeha ko nekad. Ipak, koliko je igrača propalo kroz Akademiju FKS, a zaista su talentovani? Propalo radi njihove neostvarene ambicije. Nedavno sam izbacio da je od 11 momaka koji su igrali protiv Atletica, njih 4 koji su igrali za nas okončalo karijeru.
A bilo je talenata...

Ko ima dijete, zna da je Zrinjski već unazad par sezona počeo skautirati igrače u Kantonu Sarajevo. I šalju ponude roditeljima. Znam dvije porodice. Vidi valjda Zrinjski, ono u čemu se ja ne razumijem do kraja.

Ne može me niko ubijediti da se ne može formirati mlada, posve Željina ekipa, sarajevska ekipa, ekipa djece sa sarajevskih ulica, posve bosanska ekipa, i da neće biti gotovo isto dobra kao ova u kojoj uvozimo hrvatsko-crnogorsko-srbijanski uglavnom škart. Nemoguće je da će svih 11 igrača biti flopovi. Isplivat će iz svake generacije 1-2 kvalitetna, a nama ni Evropa nije donijela novca koliko fond solidarnosti i transferi koje smo imali.
A mi iz godine u godinu na silu pokušavamo stvoriti novac, uspjeh, a imamo kontinuiranu krizu.
Da li znaš da treneri u OP nemaju platu već dva mjeseca?
Kakvi god da su (a ima ih neznalica i pčkica), oni su tu i treniraju djecu, evo sada već i besplatno,a da stvar bude bolja niko se iz Uprave nije udostojio da kaže ljudima da neće primiti određeni period plate.
Vidi, moguće je da je ovo i način Uprave da se riješi određenih trenera u OP, ja to ne znam, ali to nije način na koji jedan kako ga svi zovu ozbiljan Klub rješava stvari.

Reorganizacija OP je sada u ovom trenutku bila bitnija nego građenje južne tribina, jer s te tribine niko ti neće donijeti profit od kojeg ćeš živjeti i dalje ulagati, već ćeš imati u prosjeku ljudi na tom jugu kao i do sada i šta, zaradićeš nekih hiljada, a ispravnim radom i Akademijom milione, uostalom Torpedo sve radi stihijski ispod radara i obrću novce (možete pisati šta god želite).

Koji igrač je iz OP izašao u posljednjih 10 godina da možeš reći evo ga to je taj?
Evo primjer Šabića. Ima dečko lijevu nogu i dobar centaršut, a sve ostalo mu je blaga katastrofa. Da krenemo od snage i konstitucije, čista 0. Postavljanje na terenu još jedna 0.

Evo ja te ubijeđujem da trenutno ne možemo formirati ništa dok se ne napravi akademija. Pogotovo ova priča sarajevskih ulica, kakvih ulica, gdje se lopta u mahali nije odigrala od dolaska jbenih instagrama, šiša, tik toka? Dođi na Grbavicu i pogledaj trening juniora ili kadeta koji ne mogu sa 16m da pogode gol iz 20 pokušaja ili dodati na duže od 10m, pa to je naučna fantastika. Ali i pored negativnih primjera imamo u OP dječaka koji je najbolji trenutno u cijeloj državi svog godišta, za kojeg su treneri Dinama poludili bili na turniru. Znate šta će se desiti na kraju, otići će u FKS gdje mu je sve besplatno i gdje će moći napredovati (primjera radi) ili čak u Dinamo, ali ne on će da plaća članarinu, otac će mu sve iznad navedeno plaćati. Onda se svi pitaju što djeca idu, dajte molim vas.

Nekvalitetnim radom pojedinih trenera iz OP ne može ništa isplivati i neće, ali tu se opet vratimo na osnivanje akademije i reorganizacijom stručnog kadra.

Diverzant
Kontakt:

pet apr 18, 2025 12:15 pm

santakuruz je napisao/la:
čet apr 17, 2025 10:00 pm
Iskreno, nakon procitanih samo nekoliko zadnjih komentara, ostajem cvrsto pri svojim stavovima jos od 2018. Nas treba dobro izje.ati i onda nas ugasiti skroz. Ok je pogrijesiti ali samo izuzetno glupi ljudi ponavljaju svoje greske. A mi evo u nekoliko navrata ponavljamo identicne greske. Haman se ugasimo, ne znamo ni kako se iscupamo i taman kad se koliko-toliko stabilizujemo, krenemo sa nekakvim prvim, stidljivim koracima ka nekakvom napretku, mi bi da smo odmah na desetoj stepenici. I krivi su ljudi koji su nas iz kanala iscupali na prvu stepenicu, vuku nas na drugu, mozda trecu ali bi mi da smo na desetoj. I krivimo njih sto to ne ide brze, ali ne krivimo one koji su nas svukli u kanal.
Evo otvoreno, iskreno. Ko god i sekundu pomisli da Coric i Rahimic trebaju napustiti klub, je totalni moron. O njima mozemo suditi tek na kraju sljedece sezone.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
I golden shower poslije toga
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Dzezvar
Kontakt:

pet apr 18, 2025 1:43 pm

cipiripi je napisao/la:
pet apr 18, 2025 10:31 am
Evo bacili ste bubicu da je Denis izrazio zelju da ide na kraju sezone. Koji su razlozi za takvu njegovu odluku je li se ne slaze sa upravom i igracima, ili ne moze da se nosi sa pritiskom. Gledajuci njegove prethodne intervjue niti u jendom nije nesto posebno naglasavao da mu je nesto lose.

Ako ode koga dovesti, Basica, Adzema, Mulalica ( pu pu pu odnosi se na svu trojcu).

Koga od trenera naci u regionu, da li imamo para za njegov angazman, da li imamo pojacanja za narednu sezonu, mnogo je upitnika?
Takva je situacija trenutno sto ne znaci da se u medjuvremenu nesto ne promjeni...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

NEZALAGANJE
Kontakt:

pet apr 18, 2025 1:48 pm

@Fanzi Svaka CAST majstore!!!

To je sva sustina.Mi moramo zivjeti od nase djece (bilo to da je nas OP ili mladi igraci sa strane kao onomad Visca ili H.Beslija)!!!Nema druge opcije!!

Ovi polovnjaci sa strane APSOLUTNO nisu nikakva prevaga, a ozbiljna sredstva se trose na njih.

Dok to ne skontamo, nema nama naprijed i to je taj nedostatak vizije o kojoj ja stalno pricam.

100 gldina mozemo ovako, a isto bi bilo i sa investitorom koji ovo ne bi prepoznao.Samo bi inali skuplje polovnjake.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

salle86
Kontakt:

pet apr 18, 2025 2:49 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:

To je sva sustina.Mi moramo zivjeti od nase djece (bilo to da je nas OP ili mladi igraci sa strane kao onomad Visca ili H.Beslija)!!!Nema druge opcije!!

Ovi polovnjaci sa strane APSOLUTNO nisu nikakva prevaga, a ozbiljna sredstva se trose na njih.

Dok to ne skontamo, nema nama naprijed i to je taj nedostatak vizije o kojoj ja stalno pricam.

100 gldina mozemo ovako, a isto bi bilo i sa investitorom koji ovo ne bi prepoznao.Samo bi inali skuplje polovnjake.
Bez ikakvog uvida u plate koje kao klub izdvajamo, ja ne mogu vjerovati da eto mi ne možemo ubosti jednog, dva, tri igrača ispod U21 i umjesto što lupam Dangubiću dajemo 15 hiljada (da se odma ogradom ja sam eto pa recimo zadovoljan njegovim učinkom) dati 10 milja nekom mladom igraču. Ili ne mora biti 10 nek bude tih 15 milja mjesečno da se rasporede NA njega, što uključuje platu, nekoga da sa njim radi nasamo, ishranu i sve što već ide uz to da se razvija normalno.
Ja ne bih rekao da mi nemamo para, već ih nikad nismo znali pravilno rasporediti.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

NEZALAGANJE
Kontakt:

pet apr 18, 2025 3:04 pm

salle86 je napisao/la:
pet apr 18, 2025 2:49 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:

Bez ikakvog uvida u plate koje kao klub izdvajamo, ja ne mogu vjerovati da eto mi ne možemo ubosti jednog, dva, tri igrača ispod U21 i umjesto što lupam Dangubiću dajemo 15 hiljada (da se odma ogradom ja sam eto pa recimo zadovoljan njegovim učinkom) dati 10 milja nekom mladom igraču. Ili ne mora biti 10 nek bude tih 15 milja mjesečno da se rasporede NA njega, što uključuje platu, nekoga da sa njim radi nasamo, ishranu i sve što već ide uz to da se razvija normalno.
Ja ne bih rekao da mi nemamo para, već ih nikad nismo znali pravilno rasporediti.
Sve si rekao, prijatelju.Nemam sta dodati.Sve se vrti oko vizije i strategije realizacije iste.

Mi to nemamo.Mi zivotarimo.I kao sve ce biti bolje kad se vrate dugovi.Ne, nece jer ce nam "cist racun" bez ova 2 glavna elementa biti samo pista za kreiranje novih dugova.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

salle86
Kontakt:

pet apr 18, 2025 3:37 pm

Ma brate, željovaca pun svijet. Nazvati nekoga, ko je obnašao neku funkciju u europi u klubu, pitati ga kako šta. Ali ono naše, šte ćeš koga pitati kad znaš sve...
Mi smo trenutno samo dno Europe, plutamo možda malo iznad vode. Govorim općenito na ligu jok klub naš. Mnogo veći od nas prepisuju od onih ispred sebe, samo mi 30 godina idemo "okolo" kontajući da ćemo tako brže stići. Jašta ćemo
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

pet apr 18, 2025 3:56 pm

salle86 je napisao/la:
Ma brate, željovaca pun svijet. Nazvati nekoga, ko je obnašao neku funkciju u europi u klubu, pitati ga kako šta. Ali ono naše, šte ćeš koga pitati kad znaš sve...
Mi smo trenutno samo dno Europe, plutamo možda malo iznad vode. Govorim općenito na ligu jok klub naš. Mnogo veći od nas prepisuju od onih ispred sebe, samo mi 30 godina idemo "okolo" kontajući da ćemo tako brže stići. Jašta ćemo
Pa eto imas Zeljovca koji je radio u europskim klubovima sa djecom,pa mu yebu majku na svakom.koraku jer je pokusao da napravi onako kako se radi vani....

SamoNapad
Kontakt:

pet apr 18, 2025 4:10 pm

Sutra igramo sa Zrinjskim i umjesto da ih dobijemo jer su i oni u losoj formi plus im fali bruku nekih igraca, mi cemo misliti o platama, pritisku i vjerovatno primit neki pacerski gol. Pobjede mijenjaju sve i perspektivu, nadat se da cemo uzeti bod bar(3 nam jedino mogu pomoci).
Sportisti, polovnjaci, talenti, strucnjaci dobite jednu tekmu gdje niste favoriti, prezivit cemo nekako to iznenadjenje.

salle86
Kontakt:

pet apr 18, 2025 4:23 pm

Dzezvar je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Pa eto imas Zeljovca koji je radio u europskim klubovima sa djecom,pa mu yebu majku na svakom.koraku jer je pokusao da napravi onako kako se radi vani....
Raznih priča i oko njega ima. Ako je pola istina, loše je. A ako se tako i vani radi, onda...
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

pet apr 18, 2025 4:37 pm

salle86 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Raznih priča i oko njega ima. Ako je pola istina, loše je. A ako se tako i vani radi, onda...
Prica mahalasa.i nezadovoljmih roditelja....helem nejse..
Pokusalo se nesto,zbog opstrukcija ljudi okolo i u klubu nije uspjelo...jedan.od njih.je onaj Salcin.koji sada sjedi u upravnom odboru...
Vecina tih prica upravo potice od njega.A jedan je id zagovornika povratka Brke u klub...
On je recimo vratio ove nase qrceve legende svrake,cice i ostale qrce palce

Sky1
Kontakt:

pet apr 18, 2025 5:14 pm

Dzezvar je napisao/la:
pet apr 18, 2025 4:37 pm
salle86 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Prica mahalasa.i nezadovoljmih roditelja....helem nejse..
Pokusalo se nesto,zbog opstrukcija ljudi okolo i u klubu nije uspjelo...jedan.od njih.je onaj Salcin.koji sada sjedi u upravnom odboru...
Vecina tih prica upravo potice od njega.A jedan je id zagovornika povratka Brke u klub...
On je recimo vratio ove nase qrceve legende svrake,cice i ostale qrce palce
Znači, Salčina neophodno zamijeniti drugim članom UO, odmah to odstraniti, čim gura nečije druge interese ispred klupskih.

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, Google [Bot], kontranogama i 41 gost.

Prijava