Manje vise isti sastav bio i kako im nije bila bitna utakmica kad su na 6 bodova od ispadanja iz lige
Manje vise isti sastav bio i kako im nije bila bitna utakmica kad su na 6 bodova od ispadanja iz lige
Mada njega sad nista na svijetu ne moze utjesiti po meni je zasluzio neku parolu podrske, kao momak koji je svaku minutu na terenu odradio posteno i srcano a na kraju krajeva i kao "samo" jedan od clanova plave porodice.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet apr 03, 2025 11:10 pmIako uvijek loše odigramo kada igramo “za nekog”, ali za našeg Stefana u subotu da pobijedimo.
Sa Šošićem smo nešto dobili al smo izgubili brzinu koju je Cvetanovski imo i kontra napad.
Haman je uzimo vise nego sto je smiomilanribar je napisao/la: ↑pet apr 04, 2025 11:17 amŠta je sad? Već je ispo smeće a znam inače da je ljigo provjereno....
Uzimao pare od igraca da im pomogne u karijeri....tako kazu....milanribar je napisao/la: ↑pet apr 04, 2025 11:17 amŠta je sad? Već je ispo smeće a znam inače da je ljigo provjereno....
Tu ima jos mali milion prica i stvari koje su se zakotrljale pogotovo sto se tice FS KS gdje su iznenada poceli naginjati prema Vici jer sa Magodom izgleda ne funkcionisu i ovo oko stadiona je bilo neko njihovo medjusobno previranje. Ne znam na koji nacin ali jedan delegat je spominjao i da licenca njihova je upitna ( ma da mi je to malo nelogicno). Uglavnom vrti se svasta kod njih i zato kazem nije uvijek rijesenje u nakaradnoj privatizacijj kad se lokalne lole naklate na tudje pare.Dzezvar je napisao/la: ↑pet apr 04, 2025 11:27 amUzimao pare od igraca da im pomogne u karijeri....tako kazu....milanribar je napisao/la: ↑pet apr 04, 2025 11:17 amŠta je sad? Već je ispo smeće a znam inače da je ljigo provjereno....
Ma ljudi nisu normalni, ne učimo na greškama. Rezultati na terenu su broj jedan al ne znači to da sve ostalo treba da stane, ovo je projekat kluba koji će ostat u naslijeđe generacijama. Kakvi su kriteriji uefe ako ne nastavimo dorađivati stadion iduće sezone nećemo moći igrati evropu na Grbavici tako da bez tih ulaganja nas nema nigdje...BHDragons je napisao/la: ↑pet apr 04, 2025 12:14 pmDeja vu na period 2016-2018. Staneš malo na noge, radiš fino i pošteno. Zapadneš u malo lošiju formu odmah idu komentari nismo mi građevinska firma, hoćemo rezultate, hoćemo ovo hoćemo ono, javljaju se razni dušebriznici po forumima, a ubrzo idu i naručeni tekstovi po portalima. Nadam se da ćemo ovaj put biti pametniji nego 2018.
Ja evo čitam šta pišu i ne vjerujem. Identični komentari tad i sad. Valjda smo se opametili.BHDragons je napisao/la: ↑pet apr 04, 2025 12:14 pmDeja vu na period 2016-2018. Staneš malo na noge, radiš fino i pošteno. Zapadneš u malo lošiju formu odmah idu komentari nismo mi građevinska firma, hoćemo rezultate, hoćemo ovo hoćemo ono, javljaju se razni dušebriznici po forumima, a ubrzo idu i naručeni tekstovi po portalima. Nadam se da ćemo ovaj put biti pametniji nego 2018.
Taj jedan period je najbliže normalnom funkcionisanju kluba. Naravno bilo je i tad velikih grešaka koje su se mogle popravljati u hodu da se nije išlo glavom kroz zid i dokazivanje nedokazivog, ali teško da se može nešto slično ponoviti.BHDragons je napisao/la: ↑pet apr 04, 2025 12:14 pmDeja vu na period 2016-2018. Staneš malo na noge, radiš fino i pošteno. Zapadneš u malo lošiju formu odmah idu komentari nismo mi građevinska firma, hoćemo rezultate, hoćemo ovo hoćemo ono, javljaju se razni dušebriznici po forumima, a ubrzo idu i naručeni tekstovi po portalima. Nadam se da ćemo ovaj put biti pametniji nego 2018.