Ma šta ih boli briga, kao da njima Željo nešto znači. Oni će ovo svoje "igranje" ako tako uopste mogu nazvati ovo što gledamo uredno naplatiti, još će i bez sekunde stida tražiti bolje ugovore.
Pameti sjedi jedan.
jesil vidio kako je reagovao krpic kod stative? meni je sve ovo sumnjivo...Ludvig Leple je napisao/la: ↑sri apr 02, 2025 8:44 pmNa 0:0 Krpić pogađa stativu.
Na 1:0 Krpić fula prazan gol.
Šukilović ponavljam ne može igrati, bolje je Šabića drzati na lijevom beku kao zaštićeno godište.
Al Jaber i Radovac u padu forme totalno.
Cvjetni bolestan u glavu 100%, a i Šošić je mahnit ali eno ga baca se na glavu, nešto pokušava hudnik
Karamarko kod prvog gola amaterska reakcija totalno, umjesto da ostane gdje prazan dio gola on iz golmana stao.
Bilo kako bilo, ovo je glat prolaz za dvije hefte.
Ma sve je sumnjivo, ali eto ljudi dobiše i to je to.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri apr 02, 2025 8:50 pmjesil vidio kako je reagovao krpic kod stative? meni je sve ovo sumnjivo...Ludvig Leple je napisao/la: ↑sri apr 02, 2025 8:44 pmNa 0:0 Krpić pogađa stativu.
Na 1:0 Krpić fula prazan gol.
Šukilović ponavljam ne može igrati, bolje je Šabića drzati na lijevom beku kao zaštićeno godište.
Al Jaber i Radovac u padu forme totalno.
Cvjetni bolestan u glavu 100%, a i Šošić je mahnit ali eno ga baca se na glavu, nešto pokušava hudnik
Karamarko kod prvog gola amaterska reakcija totalno, umjesto da ostane gdje prazan dio gola on iz golmana stao.
Bilo kako bilo, ovo je glat prolaz za dvije hefte.
Imamo sve, samo nemamo prave, čestite i poštene ljude, koji će raditi u interesu kluba a ne koji će gledati kako da zarade od Želje. Izmjenjalo se hiljadu garnitura unutar kluba a mi i dalje u istom sr.nju. Samo privatizacija gdje će odlučivati jedan čovjek a ne mahala i pojedinci zarad svojih interesaANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri apr 02, 2025 9:13 pmKakav smo mi mediokritet. Aposlutno sve predispozicije imamo da budemo jak klub, ali jok daj mahali da kroji sve.
Ma vjeruj nije ovo greska ni Sefera ni Joldica ,Guse ovo je greska onog ko taktiku postavlja i igraca na terenu. Imas dvije utakmice i ti odigras utakmicu gdje se raspadnes u svakom smislu. Ovo se igra na 1 razlike da se dovedes u situaciju da revans na Grbavici bude odluka a ne da primas golove na kontre u utakmici gdje ne moras uopste pobijediti prvu tekmu. Svi su razocarani igracima i postavkom istih , ovo je moralo biti drugacije odradjeno.Trener izgubio tvrdocu u igri i rezultatu to se vidi po utakmicama gdje puno visimo previse golova primamo , puno okrecemo tekme dajemo golove u 90 + to je patnja nikakav plod dobre igre.Refa1921 je napisao/la: ↑sri apr 02, 2025 9:47 pmPogledajte vi ove bekove Borca i Sarajeva tj dok im je igrao Beganović. Konstantno trče gore dole, ako nisi pametan barem možeš trčati. Kod nas igrači ko da su ležali a ne pripreme radili. Mislim da je Sefer loš kondicioni i da smo baš loše fizički spremni o psihi i ne pričati.