Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 02, 2025 8:38 pm

Meni su izgledali danas ko da su se fino pobili prije tekme i čekali da prođe 90 min da se onda nastave tući.

EasyRiise
Kontakt:

sri apr 02, 2025 8:39 pm

Riki1921 je napisao/la:
sri apr 02, 2025 8:18 pm
Dojam danas da nisu ništa jeli i pili igraci, al nevjerojatna razlika u pristupu igraca sirokog i nasih. Igraj ***** vam sve nismo trofeja osvojili od 2018 vucete se po terenu
Ma šta ih boli briga, kao da njima Željo nešto znači. Oni će ovo svoje "igranje" ako tako uopste mogu nazvati ovo što gledamo uredno naplatiti, još će i bez sekunde stida tražiti bolje ugovore.

Valter
Kontakt:

sri apr 02, 2025 8:39 pm

dobar tri je napisao/la:
sri apr 02, 2025 8:01 pm
Valter je napisao/la:
sri apr 02, 2025 7:59 pm
I šta kažu forumski stručnjaci, da je dobiti na izvlačenju Široki u polufinalu.
Pa jel stvarno mislis da bismo bolje prosli protiv Borca ili Sarajeva 😂😂😂
Pameti sjedi jedan.
Nije bit da li bi mi bolje prošli protiv Borca ili Sarajeva, nego bi Široki došao mnogo teže do finala. A ovako uzimaju u finalu (na ovaj ili onaj način) i doviđenja četvrto mjesto.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Ludvig Leple
Kontakt:

sri apr 02, 2025 8:44 pm

Na 0:0 Krpić pogađa stativu.
Na 1:0 Krpić fula prazan gol.

Šukilović ponavljam ne može igrati, bolje je Šabića drzati na lijevom beku kao zaštićeno godište.
Al Jaber i Radovac u padu forme totalno.
Cvjetni bolestan u glavu 100%, a i Šošić je mahnit ali eno ga baca se na glavu, nešto pokušava hudnik
Karamarko kod prvog gola amaterska reakcija totalno, umjesto da ostane gdje prazan dio gola on iz golmana stao.

Bilo kako bilo, ovo je glat prolaz za dvije hefte.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri apr 02, 2025 8:50 pm

Ludvig Leple je napisao/la:

Šukilović ponavljam ne može igrati, bolje je Šabića drzati na lijevom beku kao zaštićeno godište.
Cvjetni bolestan u glavu 100%, a i Šošić je mahnit ali eno ga baca se na glavu, nešto pokušava hudnik
Karamarko kod prvog gola amaterska reakcija totalno, umjesto da ostane gdje prazan dio gola on iz golmana stao.

jesil vidio kako je reagovao krpic kod stative? meni je sve ovo sumnjivo...
100/94/37/34 - i to je to!

Gyasi13
Kontakt:

sri apr 02, 2025 8:58 pm

Ma i ovaj coric je izmanipulisan, prvo treba da odgovara onaj ko je doveo brazilce, koliko to kosta, ko je rekao da je lagumdzija pojacanje, ko su alternative za hirosa i karica, sta je trebalo od pozicija pokriti pojacanjima nakon polusezone, zasto cavnic kao standardan prvu utakmicu igra nakon toliko vremena, kolike su plate ovima sto su produzili i na osnovu cega, omladinski pogon-ko su projekcije za prvi tim i koliko minuta su dobili itd itd
Treba podsjetiti da su to pare koliko Tune i ostalih podjednako i nase

Ludvig Leple
Kontakt:

sri apr 02, 2025 9:01 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
sri apr 02, 2025 8:50 pm
Ludvig Leple je napisao/la:

jesil vidio kako je reagovao krpic kod stative? meni je sve ovo sumnjivo...
Ma sve je sumnjivo, ali eto ljudi dobiše i to je to.

Ja fakat ne sumnjam u prolaz, ali ja da sam se pitao ja bih ganjao torpedaše na trećem mjestu...

svabo
Kontakt:

sri apr 02, 2025 9:06 pm

Ima li ko da je zreo za produženje ugovora? Neku najavu da bacimo na društvenim mrežama, ono kao "ja ovdje branim i dalje" ili "zaključana je do 2027.", nešto u tom fazonu.

Daj Galiću produži na pet godina, daj mu šta traži, borben je. Može li se Dangubiću produžiti, pročepit će dogodine. Mirčevski isto, samo dok se aklimatizuje, kapitalac.

igla
Kontakt:

sri apr 02, 2025 9:08 pm

Ima Galić da produži, ide najava "Prvi odbrambeni do mene kad centriram neka se paze do 2027.!"

ANamelessGhoul
Kontakt:

sri apr 02, 2025 9:13 pm

Kakav smo mi mediokritet. Aposlutno sve predispozicije imamo da budemo jak klub, ali jok daj mahali da kroji sve.

igla
Kontakt:

sri apr 02, 2025 9:14 pm

Zato što nemaš nekog s parama ko će da odlučuje i da ga boli ***** šta ćemo mi reći.

BHDragons
Kontakt:

Ma ja hajmo sad sve ismijavati pa i ljude koji rade odličan posao...
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

svabo
Kontakt:

sri apr 02, 2025 9:23 pm

BHDragons je napisao/la:
Misliš na ove ljude na terenu ili u pozadini?

ANamelessGhoul
Kontakt:

sri apr 02, 2025 9:24 pm

BHDragons je napisao/la:
Ko radi odlican posao ? Fakat ne znam, ne podjebavam nisam cinican

nikson
Kontakt:

sri apr 02, 2025 9:29 pm

Koliko cemo mi potrositi Denisa to je pitanje??? Mozemo dovesti jos 40 Denisa i otjerati ih al nije do njih. Ova kurcobolja igraca moze biti samo iz nekih drugih razloga, sad dal im nisu bile plate, premije il je nesto deseto to oni znaju ali ovo je sve osim Denisove greske.
Karamarko, Radovac i Boljevic - po linijama nasi najbolji igraci u prvom dijelu sezone - nakon produzetka ugovora kiks, nezainteresovani i prelosi.
Da ne idem dalje u detalje ali po obicaju kad smo god bili ili smo bar bili blizu pravog puta, sa njega smo sisli rapidnom brzinom
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

south side
Kontakt:

sri apr 02, 2025 9:34 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
sri apr 02, 2025 9:13 pm
Kakav smo mi mediokritet. Aposlutno sve predispozicije imamo da budemo jak klub, ali jok daj mahali da kroji sve.
Imamo sve, samo nemamo prave, čestite i poštene ljude, koji će raditi u interesu kluba a ne koji će gledati kako da zarade od Želje. Izmjenjalo se hiljadu garnitura unutar kluba a mi i dalje u istom sr.nju. Samo privatizacija gdje će odlučivati jedan čovjek a ne mahala i pojedinci zarad svojih interesa
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

igla
Kontakt:

sri apr 02, 2025 9:38 pm

Ma privatizacija 1/1. Jer sve dok imaš 1800 struja i dok su ljudi lako smjenjivi, uvijek imaš "zabrinute Željovce".

Refa1921
Kontakt:

sri apr 02, 2025 9:47 pm

Pogledajte vi ove bekove Borca i Sarajeva tj dok im je igrao Beganović. Konstantno trče gore dole, ako nisi pametan barem možeš trčati. Kod nas igrači ko da su ležali a ne pripreme radili. Mislim da je Sefer loš kondicioni i da smo baš loše fizički spremni o psihi i ne pričati.

SamoNapad
Kontakt:

sri apr 02, 2025 10:36 pm

Refa1921 je napisao/la:
sri apr 02, 2025 9:47 pm
Pogledajte vi ove bekove Borca i Sarajeva tj dok im je igrao Beganović. Konstantno trče gore dole, ako nisi pametan barem možeš trčati. Kod nas igrači ko da su ležali a ne pripreme radili. Mislim da je Sefer loš kondicioni i da smo baš loše fizički spremni o psihi i ne pričati.
Ma vjeruj nije ovo greska ni Sefera ni Joldica ,Guse ovo je greska onog ko taktiku postavlja i igraca na terenu. Imas dvije utakmice i ti odigras utakmicu gdje se raspadnes u svakom smislu. Ovo se igra na 1 razlike da se dovedes u situaciju da revans na Grbavici bude odluka a ne da primas golove na kontre u utakmici gdje ne moras uopste pobijediti prvu tekmu. Svi su razocarani igracima i postavkom istih , ovo je moralo biti drugacije odradjeno.Trener izgubio tvrdocu u igri i rezultatu to se vidi po utakmicama gdje puno visimo previse golova primamo , puno okrecemo tekme dajemo golove u 90 + to je patnja nikakav plod dobre igre.

dzeno87

sri apr 02, 2025 10:50 pm

sve ovo danas je rezultat atmosfere, besparice i lažnih obecanja prvenstveno prema strucnom štabu i igracima, laznih prikazivanja stanja i mahalskog odnosa prvenstveno tunovića i ljudi oko njega koji guraju licne interse, ugovore sa privatnim firmama, i nije ovo ništa sta cemo gledati, dok se ne ujedinimo konacno i skontamo neke stvari

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 32 gosta.

Prijava