Znaci lars potvrdio da stila dolazi danasLARS1921 je napisao/la:Roland Lamah i Ermin Zecirfo je napisao/la:Ko nam danas ne dolazi?
Leom Benkoirfo je napisao/la:Znaci lars potvrdio da stila dolazi danasLARS1921 je napisao/la:Roland Lamah i Ermin Zecirfo je napisao/la:Ko nam danas ne dolazi?
Mene je prijeirfo je napisao/la:Brat boccacini me zapratio na snapchatu, sad cu mu jedan snap poslat da pitam za stilu
a ko je ovaj dječko sa mog avatara ?Kospicar je napisao/la:Lars i taj tvoj s avatara ima golemu belegiju
LARS1921 je napisao/la:a ko je ovaj dječko sa mog avatara ?Kospicar je napisao/la:Lars i taj tvoj s avatara ima golemu belegiju
Odoh spavat, ali pratim te. Nemoj da mi miniraš teme !irfo je napisao/la:Sreca pa ne dovodimo iz tog igraca igraceLARS1921 je napisao/la:U paralelnom![]()
Dans ce bum da bude
Taman, jos izlija odradio trecu smjenu, spava sigurno, storma nema, vrijeme je za napadLARS1921 je napisao/la:Odoh spavat, ali pratim te. Nemoj da mi miniraš teme !irfo je napisao/la:Sreca pa ne dovodimo iz tog igraca igraceLARS1921 je napisao/la:U paralelnom![]()
Dans ce bum da bude
Sta ce Cenan, ja prije njega saznam ko nam dolazi.Neymar 11 je napisao/la:najvise volim kad me ti prozivassss , teb , nebi dao jedan dokaz nema sanse , nemozes znat bolje od cenana nit bilo ko na forumu sam cu to reci sta ak kazem da je stila prihvatio uslove, da je reko ako ispadne bolja ponuda sto smo mi dali da ce ipak zavrsit npr ako je hajduk dao od nase ponude vise naravno da ce prihvatit , to prenosim sto znam sto sam cuo..baxuz87 je napisao/la:Mi smo mirsini plaćenici i razyebat ćemo vam temu.![]()