Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 28, 2025 10:54 pm

uf.dobro smo prosli. nebitno kako smo dosli do pobjede, suljo lagano koraca u top 11 najboljih strijelaca kluba. vedo, oprostena ti je greska. toliko si nas obradovao u da ni ova greska ne mjenja moje misljenje o tebi. sljedecu utakmicu ces biti opet onaj stari!
100/94/37/34 - i to je to!

Refa1921
Kontakt:

pet mar 28, 2025 10:55 pm

Bravo za pa pas Cvetanoskog 👏👏

BHDragons
Kontakt:

pet mar 28, 2025 11:30 pm

Prvo poluvrijeme odlično, drugo katastrofalno. Posjeta još katastrofalnija.
Sve u svemu, bitna tri boda za nastavak sezone. Rijetko kad mi dobro odigramo poslije pauze ali eto dobro je da smo uzeli.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

igla
Kontakt:

pet mar 28, 2025 11:39 pm

A posjeta - kako su počele priče o Dodiku i hapšenju, ljudi samo o tom pričaju gdje god se okreneš, na kafi, na ulici, na poslu, fudbal nigdje nije više tema, klix baca 200 notifikacija dnevno, svaka o stanju u državi, jbg, djeluje to na euforiju i na šta su ljudi usmjereni.

Qooler
Kontakt:

pet mar 28, 2025 11:41 pm

nikson je napisao/la:
pet mar 28, 2025 1:17 pm
Dok se jednom za sva vremena ne iznesu svi dugovi javno, koliko kad i koja garnitura ljudi nije platila, koliko, kad i kome se nije platilo - nama nema naprijed. Kad se to uradi, nece biti rekla kazaala, insajder i dusman nece biti potrebni, imas sve crno na bijelo i vidis. Ovako ne znas ko govori istinu, ko laze, samo se unese nemir u nas bespotreban
Misliš da je nekome to u interesu?
FK Željezničar je rodjen iz ljubavi, a takav mu je i životni put. Preživio je svašta, imao sjajnih i teških trenutaka. Danas se u našem društvu ne može naći ni jedna javna ličnost koja bi stavila svoj lični interes ispred 5 ili 10k ljudi koji imaju ideale, u značajnijim segmentima, a kamo li u fudbalskoj sferi. Zadnji takav kod nas je bio Misimović, on je iznio listu dugovanja, gurao naprijed. Nije imao razloga da ne govori onako kako jeste. Ovo sve što nam se dešava i što će se desiti je samo odraz društva u kome živimo i broja hijena kojima je FKŽ idelana sredina za svoju sitnu korist.
Ne mozes kriviti upravu, oni daju sve od sebe, zapetljani ko pile u kučinu, bave se dan za dan, ili mjesec za mjesec. To ti je ko živo blato, što se više vrtiš dublje toneš, a okolo svi čekaju da potoneš. Jedino nas par hiljada budala živimo za Želju. Misliš da de neko počešao u skupštini ili bilo kojoj prihodovnoj strani da pomogne bar jednoj upravi do sada. Juniore koji su 12. na tabeli od mogućih 16, potušimo ko mačiće još dok su pioniri.

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

sub mar 29, 2025 12:01 am

Na stadionu se bas osjetilo da cemo prosut prednost, ali isto tako osjetilo se da mozemo zabiti treci gol. Dosta njih se moraju zapitat kako i sta dalje. Koliko god lose bilo pogotovo drugo poluvrijeme, gol u zadnjoj minuti je toliko sladak da nemam obraza da im sta kazem.
Zeljovci, morali smo doci u vecem broju!!

SamoNapad
Kontakt:

sub mar 29, 2025 12:02 am

Mi smo proslih godina ovakve tekme hladno gubili na Grbavici to je ono sto raduje. S druge strane previse imamo razlicitih poluvremena u toku sezone.

dobar tri
Kontakt:

sub mar 29, 2025 12:17 am

I protiv Radnika je dosta slično drugo poluvrijeme bilo. Baš je neshvatljivo kako ekipa izgleda totalno različito u dva poluvremena. Nadajmo se da ovo prestaje večerašnjom utakmicom, sad' nam slijedi najvažniji dio sezone.

Refa1921
Kontakt:

sub mar 29, 2025 12:43 am

Neko mora reći Madžidu i Boljeviću da se prije rješavaju lopte. Idemo u kontru Boljević prima loptu i gradi se umjesto odmah pas da daje. Madžid prođe igrača dvojica ljudi sami on šuta iz haman mrtvog ugla.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub mar 29, 2025 12:54 am

Bitna pobjeda, ali ova ekipa uopste ne napreduje.

Naprotiv, izgledamo sve gore i gore na terenu igrom. Licno mi se lagano i izlizava prica "analiziracemo, vidicemo, popravicemo", a na terenu nula od toga.Iste stvari, iste greske, slab automatizam itd itd.Tanko.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

fcz
Kontakt:

sub mar 29, 2025 12:55 am

Svi pricaju o losem drugom i dobrom prvom poluvremenu a niko da spomene kako smo OPET katastrofalno usli u utakmicu i dozvolili protivniku par sansi i pritisak u prvih nekoliko minuta utakmice. Meni je taj fenomen za izucavanje.

Inace vidjeli smo sve sto smo i dosad znali - ofanzivno mozemo biti prava babaroga a defanzivno znamo izgledati kao hrpa netalentovane djece.

Krpa nesumnjivo ulazi medju legende kluba, koliko god bilo nezahvalno porediti razlicite ere historije kluba. Da mu je bogdo 4-5 godina manje. Jaber je izuzetan ali ne mogu da shvatim da igrac njegovog kalibra nema sut, ali bas ono nikako ga nema. Sosic je igracina ali i luda glava. Ne znam koliko cemo jos puta najebati dok ne skontamo da je Odinaka odlican potencijal za krilo ali i obicna kar'na u defanzivi.

Posjeta bas sramotna, niti je bilo toliko zima niti se imamo pravo zaliti na rezultate a valjda smo i pozelili Zelju. Atmosfera koju smo drzali par godina je definitivno u padu i mora se uraditi/desiti nesto da se raja malo razbudi.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Mulalic Edis
Kontakt:

sub mar 29, 2025 1:03 am

15 i 12 karte. Žara. Dolazi do izržaja. Vidi se na posjeti.
Grande Miske 💪

exbabilon
Kontakt:

sub mar 29, 2025 1:26 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
sub mar 29, 2025 12:54 am
Bitna pobjeda, ali ova ekipa uopste ne napreduje.

Naprotiv, izgledamo sve gore i gore na terenu igrom. Licno mi se lagano i izlizava prica "analiziracemo, vidicemo, popravicemo", a na terenu nula od toga.Iste stvari, iste greske, slab automatizam itd itd.Tanko.
Moram se sloziti. Ova ekipa ce otici u Evropu aBd, ali da bi tamo nesto napravili i da bi naredne sezone opet bili konkuretni barem na nivou kao ove, ekipa mora rasti. Trenutno ja to ne vidim. Ipak, podrska Coricu i igracima, to nije upitno.

salle86
Kontakt:

sub mar 29, 2025 3:55 am

Ma izašli igrači u drugom da se ne oznoje da se ne moraju tuširati poslije tekme. Zamalo da nas košta taj pokušaj uštede tople vode 😂
Neozbiljna utakmice gotovo, pa i bez tog gotovo, svih koji su večeras igrali. Sreća pa eto nekako ovo dobismo. A nekako je mirisalo i na poraz i raspad sistema totalni, sreća eto
Idemo dalje
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

sub mar 29, 2025 8:10 am

Vrijeme je Dangubicu za klupe...
Komentare o posjeti je realno da dajemo poalije ramazana....sve ostalo je nerealno.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub mar 29, 2025 8:48 am

Psiha, psiha i psiha. Kao sto je nekada davno Adzem rekao 2:0 je najgori rezltata i to se vidjelo sinoc.

Imali smo priliku da zabijemo treci gol, ali SEBICNOST Sosica (koja svima ide na k.urac) nas je dovela da do zadnje minute ganjamo rezultat.

Sinoc je bilo previse losih pojedinaca, najvise me "razocarao" vezni red, Radovac se nije vidio, Dangubic igra previse visoko i uvijek smo imali "šuplju" sredinu koja nije mogla prenijeti loptu adekvatno. Pored svega navedenog kada je izasao Dangubic mi smo izgubili i ono malo veznog reda jer nije imao ko da "ganja" loptu.

Sosicu ako se ne uozbiljis i ne pocnes igrati za ekipu, doci ces na zub navijaca i tu ce ti biti kraj. Denis sto prije mora s njim porazgovarat i promjeniti mu nacin razmisljanja.

Sto se tice posjete sasvim ocekivama, hladno vrijeme i kasni termin ali opet sve u svemu ocekivano oko 4000 navijaca. Sramota je samo da na sjeveru ima onoliko vode pa bukvalno u gornjim redovima nemas gdje da sjednes. Jos jedna jako bitna stvar, da li moze neko iz Kluba proci sjeverom i vidjeti koliko ima odvrnutih stolica i iste ponovo zasarafit, zar je problem zavrnuti 100 sarafa majka mu stara, a ne da se klackamo ko na djecijem igralistu.

Sve u svemu jako vazna tri boda idemo dalje.
Alea iacta est!

avlami97
Kontakt:

sub mar 29, 2025 9:12 am

Meni je simptomatično da nam drugu utakmicu zaredom sudije sviraju treći nepostojeći penal za protivnika. Sva sreća pa ovaj treći poništi nakon gledanja VARa.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

SamoNapad
Kontakt:

sub mar 29, 2025 9:21 am

Neko je vec spominjao da nam se stoperi lose nose sa visocijim spicevima a Posusje ima dva takva Boban i Pavkovic.
Dalje mi imamo problem kad u toku tekme bukvalno upadnemo u formaciju 4-2-4 gdje vezni ostanu sami u sredini i to je nemoguca misija da l stignu. Sinoc je izmjena Lagumdzija i Cvetanoski dosta pomogla jer smo malo to izbalansirali. Ne znam sto su kod nas ljudi natakareni na bekove kad imas dosta gorih pojedinaca u u samoj utakmici koji ih uniste i izloze belajima. Odinaka prvo poluvrijeme je dobar bio drugo kao i svi pao jer nismo nista takticki odigrali. Odinaka nije krilo on moze biti samo bek ili wingbek i ima sve predispozicije za to samo mora se raditi sa njim plus je mlad da se moze unovciti. Njegove fizikalije pa i odredjen stepen tehnike nije zanemari , druga je stvar sto se kod nas naviklo na neke druge osobine ali onakav tip igraca se vise trazi vani nego tipa ovi sto igraju bez ikakvog rizika.
Zadnja izmjena: SamoNapad, dana/u sub mar 29, 2025 9:59 am, ukupno mijenjano 1 put.

ono.na
Kontakt:

sub mar 29, 2025 9:33 am

Kad smo kod bekova, Odinaka ne zna da isprati ili pretpostavi gdje ce biti protivnicko krilo pa mu je pozicioniranje lose bas.

Jos nisam dozivio da Markovic pruzi pas desnom nogom.

Posusje otvara utakmicu sansom kao i Sarajevo u derbiju, a sve radi Sukilovica i izgubljenosti na terenu.

Ovo su limitirani igraci i za nesto vise u sezoni 2025/2026, treba ojacati bekove, stopere i vezni red.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

dzeno87

sub mar 29, 2025 10:09 am

Mulalic Edis je napisao/la:
sub mar 29, 2025 1:03 am
15 i 12 karte. Žara. Dolazi do izržaja. Vidi se na posjeti.
Cijena članske govori o broju članova a sada i cijene karata

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 30 gostiju.

Prijava