Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hare79
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 14, 2025 9:11 am

Opustite se, salio sam se. Vise sam ironicno mislio. Ko jos vjerujemo svakom napisanom clanku.

Diverzant
Kontakt:

pet mar 14, 2025 10:54 am

Ni rešetke spriječiti neće kad pobijedi Željo da pucaš od sreće.
Čekamo te Amidža 💙
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet mar 14, 2025 10:58 am

AsharaK je napisao/la:
čet mar 13, 2025 9:15 pm
Daj nam Siroki pa da osvojimo taj kup
biraj protivnika (trenutno skor u kupu protiv ostalih polufinalista):
sarajevo: 20 8 4 8 36-31
borac: 15 8 4 3 30-21
siroki brijeg: 19 6 6 7 12-18

najbolja opcija ispade borac pa sarajevo. siroki brijeg je tradicionalno najtezi protivnik nas.
100/94/37/34 - i to je to!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet mar 14, 2025 12:38 pm

Vozdra raja da li neko zna sta je sa ORG-om, vec par dana samo greske izbacuje, juce se kao moglo ulogovat ali cim se udje na odredjenu temu odmah gresku izbacuje.

Nije valjda da su nam dusmani udarili na glavni forum
Alea iacta est!

Valter
Kontakt:

pet mar 14, 2025 1:40 pm

AsharaK je napisao/la:
čet mar 13, 2025 9:15 pm
Daj nam Siroki pa da osvojimo taj kup

Ako razmišljamo o nekoj realnoj opciji tj. o četvrtom mjestu mislim da ne bi bila dobra opcija Široki. Nismo plaho bolji od njih i mogu nas izbaciti i doći u finale gdje su onda sve opcije moguče i pa pa 4.mjesto. Bolje da imaju teži put, a mi ako išta vrijedimo možemo u finale i težim putem, ako ne oni bi imali potencijalno dva teža protivnika.
Lično volio bih Borac.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

ISB87
Kontakt:

pet mar 14, 2025 2:37 pm

Derbi ili sada ili u finalu. Steta sto finale nije jedna utakmica pa da popolovimo Kosevo. Lijepa slika, svakakve bi se poruke mogle poslati i sigurno bi slike i poruke stigle svugdje u evropi.
MIRZA RASCIC

Lopta
Kontakt:

pet mar 14, 2025 2:52 pm

cipiripi je napisao/la:
pet mar 14, 2025 12:38 pm
Vozdra raja da li neko zna sta je sa ORG-om, vec par dana samo greske izbacuje, juce se kao moglo ulogovat ali cim se udje na odredjenu temu odmah gresku izbacuje.

Nije valjda da su nam dusmani udarili na glavni forum
Nije niko udario, sudeci po gresci koju izbacuje, u pitanju je problem zbog ljudi koji odrzavaju stranicu. Treba sacekati dok ne nadju vremena da sjednu i poprave

505 VITEŠKA
Kontakt:

pet mar 14, 2025 11:22 pm

Jel se promijenio mentalitet Denise?

Postujem te i podržavam i to ce biti i dalje, smatram da si dobar trener ali ovaj luzerski mentalitet kod navijaca, igraca i strucnog staba je gadan za posmatrati

Mulalic Edis
Kontakt:

sub mar 15, 2025 1:17 am

Puna podrska Coricu i igracima. Bilo je solidno i puno naboja protiv Borca. U klubu su stvari krenule uzlaznom putanjom, a cetvrti smo i u polufinalu kupa. Tako da najezim se od komentara na forumima i zvanicnoj stranici. Najgluplja nacija na svijetu. Sta neko misli, da mi trebamo biti medju prva tri, da mi sa ovakvim bekovima, velikim problemom sa u21 godistem, sa dosta povreda i duplo/troduplo manjoj platnoj moci trebamo biti ispred Sarajeva, Borca i Zrinjskog? Frustrirane neznalice. Ovako su se upalile i 2018. godine kada je klub krenuo u dubiozu. Evo jos se nismo oporavili, a jedini pomak i neke vidljive promjene pratimo od ljeta. Odredjena ulaganja u igracki kadar, novi ugovori za najbolje igrace, biketarnica i svjetla na sjeveru, preustroj u fanshopu, zdrav strucni stab i posten sportsku direktor. Ako cemo sad nakon par remija i poraza od objektivno bolje ekipe glave skidati onda mi stvarno treba da zavrsimo kao Celik. Veoma bitna tekma u Bijeljini, tri boda mnogo nam znace.
Grande Miske 💪

svraka
Kontakt:

sub mar 15, 2025 10:16 am

Mulalic Edis je napisao/la:
sub mar 15, 2025 1:17 am
Puna podrska Coricu i igracima. Bilo je solidno i puno naboja protiv Borca. U klubu su stvari krenule uzlaznom putanjom, a cetvrti smo i u polufinalu kupa. Tako da najezim se od komentara na forumima i zvanicnoj stranici. Najgluplja nacija na svijetu. Sta neko misli, da mi trebamo biti medju prva tri, da mi sa ovakvim bekovima, velikim problemom sa u21 godistem, sa dosta povreda i duplo/troduplo manjoj platnoj moci trebamo biti ispred Sarajeva, Borca i Zrinjskog? Frustrirane neznalice. Ovako su se upalile i 2018. godine kada je klub krenuo u dubiozu. Evo jos se nismo oporavili, a jedini pomak i neke vidljive promjene pratimo od ljeta. Odredjena ulaganja u igracki kadar, novi ugovori za najbolje igrace, biketarnica i svjetla na sjeveru, preustroj u fanshopu, zdrav strucni stab i posten sportsku direktor. Ako cemo sad nakon par remija i poraza od objektivno bolje ekipe glave skidati onda mi stvarno treba da zavrsimo kao Celik. Veoma bitna tekma u Bijeljini, tri boda mnogo nam znace.
Tri boda u Bijeljini bi nam leglo ko budali samar. 4 mjesto u ovom trenutku je nama maximum. Treba zadrzati i nadati se da ce to mjesto voditi u evropu.
Forza 1921!

Oda majstore!

kvalitet
Kontakt:

sub mar 15, 2025 10:27 pm

Nevjerovatan broj prodatih retro dresova, pozitivno sam iznenađen. Veliki udio u tome imale su i vrlo privlačne cijene za članove kluba. Nadam se da će klub shvatiti da svake sezone za članove kluba trebaju prodavati i sezonske dresove po cijeni od 50 KM, makar ta akcija trajala samo mjesec ili aktivirati pretprodaju.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

struja
Kontakt:

sub mar 15, 2025 11:28 pm

kvalitet je napisao/la:
Nevjerovatan broj prodatih retro dresova, pozitivno sam iznenađen. Veliki udio u tome imale su i vrlo privlačne cijene za članove kluba. Nadam se da će klub shvatiti da svake sezone za članove kluba trebaju prodavati i sezonske dresove po cijeni od 50 KM, makar ta akcija trajala samo mjesec ili aktivirati pretprodaju.
Je li moguće da si toliko glup ili namjerno trolaš.

Sky1
Kontakt:

sub mar 15, 2025 11:48 pm

Bgm ovaj Omić iz Sloge odličan, rado bih ga vidio kod nas ali ako završi u našoj ligi ode on kod pitara.

exbabilon
Kontakt:

ned mar 16, 2025 9:52 am

Sky1 je napisao/la:
sub mar 15, 2025 11:48 pm
Bgm ovaj Omić iz Sloge odličan, rado bih ga vidio kod nas ali ako završi u našoj ligi ode on kod pitara.
Ako ja dobro kontam, i naredne sezone ce biti zasticeno godiste, eto nam prilike da taj problem na vrijeme rijesimo.

1921.ba
Kontakt:

ned mar 16, 2025 10:37 am

Željezničar gostuje kod Radnika u Bijeljini: Pobjeda kao imperativ, za bolje sutra

https://1921.ba/zeljeznicar-gostuje-rad ... sutra-9757
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

kvalitet
Kontakt:

ned mar 16, 2025 10:47 am

struja je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Ma samo sam glup
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

struja
Kontakt:

ned mar 16, 2025 3:27 pm

kvalitet je napisao/la:
ned mar 16, 2025 10:47 am
struja je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Ma samo sam glup
Onda ok

fcz
Kontakt:

ned mar 16, 2025 4:17 pm

OK sastav, uglavnom je to najbolje sto imamo na raspolaganju. Ofanziva stvarno jaka ali odbrana blago ulijeva strah u kosti.

Dobro je sto se Samke oporavio a evo i Huso je na klupi. :palacgore:

Idemo ovo dobiti za miran ulazak u finalni dio sezone.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned mar 16, 2025 5:03 pm

Kaze ti samo kritikujes ovdje....Pa sta reci drugo kad krampa od 100% prilike ne napravi nista!??

Sta reci!???
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

fcz
Kontakt:

ned mar 16, 2025 5:14 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
ned mar 16, 2025 5:03 pm
Kaze ti samo kritikujes ovdje....Pa sta reci drugo kad krampa od 100% prilike ne napravi nista!??

Sta reci!???
Svi smo pomalo nervozni zbog serije nezadovoljavajucih rezultata i igara ali ne treba pretjerivati.

Situacija nikako nije bila stopostotna, prvi sut je bio traljav, drugi sjajan.

Dangubic je odlican igrac u sta smo se jesenas i uvjerili. Vidljivo je da je trenutno psihicki u kurcu, kao i jos bar 4-5 igraca.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], salle86 i 109 gostiju.

Prijava