biraj protivnika (trenutno skor u kupu protiv ostalih polufinalista):
Nije niko udario, sudeci po gresci koju izbacuje, u pitanju je problem zbog ljudi koji odrzavaju stranicu. Treba sacekati dok ne nadju vremena da sjednu i poprave
Tri boda u Bijeljini bi nam leglo ko budali samar. 4 mjesto u ovom trenutku je nama maximum. Treba zadrzati i nadati se da ce to mjesto voditi u evropu.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sub mar 15, 2025 1:17 amPuna podrska Coricu i igracima. Bilo je solidno i puno naboja protiv Borca. U klubu su stvari krenule uzlaznom putanjom, a cetvrti smo i u polufinalu kupa. Tako da najezim se od komentara na forumima i zvanicnoj stranici. Najgluplja nacija na svijetu. Sta neko misli, da mi trebamo biti medju prva tri, da mi sa ovakvim bekovima, velikim problemom sa u21 godistem, sa dosta povreda i duplo/troduplo manjoj platnoj moci trebamo biti ispred Sarajeva, Borca i Zrinjskog? Frustrirane neznalice. Ovako su se upalile i 2018. godine kada je klub krenuo u dubiozu. Evo jos se nismo oporavili, a jedini pomak i neke vidljive promjene pratimo od ljeta. Odredjena ulaganja u igracki kadar, novi ugovori za najbolje igrace, biketarnica i svjetla na sjeveru, preustroj u fanshopu, zdrav strucni stab i posten sportsku direktor. Ako cemo sad nakon par remija i poraza od objektivno bolje ekipe glave skidati onda mi stvarno treba da zavrsimo kao Celik. Veoma bitna tekma u Bijeljini, tri boda mnogo nam znace.
Je li moguće da si toliko glup ili namjerno trolaš.kvalitet je napisao/la: ↑sub mar 15, 2025 10:27 pmNevjerovatan broj prodatih retro dresova, pozitivno sam iznenađen. Veliki udio u tome imale su i vrlo privlačne cijene za članove kluba. Nadam se da će klub shvatiti da svake sezone za članove kluba trebaju prodavati i sezonske dresove po cijeni od 50 KM, makar ta akcija trajala samo mjesec ili aktivirati pretprodaju.
Ma samo sam glupstruja je napisao/la: ↑sub mar 15, 2025 11:28 pmJe li moguće da si toliko glup ili namjerno trolaš.kvalitet je napisao/la: ↑sub mar 15, 2025 10:27 pmNevjerovatan broj prodatih retro dresova, pozitivno sam iznenađen. Veliki udio u tome imale su i vrlo privlačne cijene za članove kluba. Nadam se da će klub shvatiti da svake sezone za članove kluba trebaju prodavati i sezonske dresove po cijeni od 50 KM, makar ta akcija trajala samo mjesec ili aktivirati pretprodaju.
Onda okkvalitet je napisao/la: ↑ned mar 16, 2025 10:47 amMa samo sam glupstruja je napisao/la: ↑sub mar 15, 2025 11:28 pmJe li moguće da si toliko glup ili namjerno trolaš.kvalitet je napisao/la: ↑sub mar 15, 2025 10:27 pmNevjerovatan broj prodatih retro dresova, pozitivno sam iznenađen. Veliki udio u tome imale su i vrlo privlačne cijene za članove kluba. Nadam se da će klub shvatiti da svake sezone za članove kluba trebaju prodavati i sezonske dresove po cijeni od 50 KM, makar ta akcija trajala samo mjesec ili aktivirati pretprodaju.
Svi smo pomalo nervozni zbog serije nezadovoljavajucih rezultata i igara ali ne treba pretjerivati.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned mar 16, 2025 5:03 pmKaze ti samo kritikujes ovdje....Pa sta reci drugo kad krampa od 100% prilike ne napravi nista!??
Sta reci!???