Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 09, 2025 9:37 pm

Nema potrebe, upravo imadose zicer.Najmanji igrac Savic sam ko duh, al spasi Vedo.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

staaarinavijac
Kontakt:

ned mar 09, 2025 9:40 pm

stvarno je impresivno kakav uticaj imaju oni iz RS na FS i sudije

svabo
Kontakt:

ned mar 09, 2025 9:43 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
Nema potrebe, upravo imadose zicer.Najmanji igrac Savic sam ko duh, al spasi Vedo.
Solidan ti je bio Borac, doduše umorni su ali bod na Grbavici je uvijek velik.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned mar 09, 2025 9:45 pm

svabo je napisao/la:
Hajde sine idi pecan ribu zavezanih ociju, jer si slijep pored istih.Ne trebaju ti.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Dobar bod, sve u svemu.Nije se izgubilo.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned mar 09, 2025 9:46 pm

katastrofa sudjenje. dobro je da smo uopste ovde bod uzeli. nevjerovatno koliko se steli borcu. nije da su losi, naprotiv, ekipa za vrh, ali uz ovakvo sudjenje za njih i gosk i bio prvak...
100/94/37/34 - i to je to!

svabo
Kontakt:

ned mar 09, 2025 9:48 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
ned mar 09, 2025 9:46 pm
katastrofa sudjenje. dobro je da smo uopste ovde bod uzeli. nevjerovatno koliko se steli borcu. nije da su losi, naprotiv, ekipa za vrh, ali uz ovakvo sudjenje za njih i gosk i bio prvak...
Prvo poluvrijeme je suđenje bilo vrhunsko, a drugo poluvrijeme standardno suđenje na utakmicama Borca.

svabo
Kontakt:

ned mar 09, 2025 9:49 pm

svabo je napisao/la:
Hajde sine idi pecan ribu zavezanih ociju, jer si slijep pored istih.Ne trebaju ti.
Dobro nervozan si sad, ali ne trebaš biti nezadovoljan, bod na Grbavici protiv ŽELJEZNIČARA je uvijek velik. Biće bolje u Beču.

Meha87
Kontakt:

ned mar 09, 2025 9:56 pm

Igra dobra ali nam je realizacija 0 bezbroj sansi smo imali sve se nesto petlja ili brza

fcz
Kontakt:

ned mar 09, 2025 10:02 pm

Solidno odigrano, malo i iznad mogucnosti rekao bih.

Jako dobro smo trcali, bili nabrijani i borbeni, agresivni prema naprijed. OK, oni jesu istroseni ali i mi smo igrali bez motora ekipe i jos jedne vrijedne radilice na sredini.

S obzirom da imaju bolju defanzivu i od Zrinjskog, te za tri klase bolju nego ostatak lige, fino smo ih i pritiskali i napadali. Da smo malo konkretniji naprijed, sto nam je vec hronican problem, mogli smo zabiti jos jedan.

Odbrana nam je katastrofa i to je veceras jos jednom potvrdjeno.

Mufta, Jaber i Suljo su klase. Sosic ce definitivno biti pojacanje, po krilu je naprednija verzija Boljevica, kad udje u sredinu nista manje opasan. Dangubic kao da polako nadolazi, ima on veliki uticaj na igru. Ostali tesko da su vrijedni komentara, osim Mircevskog - momak je ne jedan nego dva igraca manje.

Posjeta ispod svih ocekivanja, navijanje za Bosnu i Hercegovinu prava grmljavina, za Zelju onako solidno.

Truba je da se vadimo na sudjenje. Bezveze sami sebe lazemo. Napravio je par gresaka ali nicim nije uticao ni na rezultat a ni na tok igre. Crveni je skolski, iz nemoci se zalijeces na lika s dvije noge od kojih je jedna dignuta visoko od zemlje.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Jacksparrow
Kontakt:

ned mar 09, 2025 10:11 pm

Po meni faul i žuti za al jabera nikad ne bi bio. Standardno sudjenje za Borac, da je se moglo podvaliti nesto krupnije i to bi uradili. Primjer je prvo poluvrijeme i sviranje penala, koji nije bio u 16 uopste... malo slaba komunikacija pomocni digao zastavicu pa se moralo gledat i skontalo se da ne moze proc jer je ocigledno van 16
FCŽ

SamoNapad
Kontakt:

ned mar 09, 2025 10:15 pm

Ma igramo bez pola ekipe bez veznih, od ovog tesko moze bolje.
Borac dobra ekipa , sudija po.meni nije los (do 80-te) ali VAr je stimaljka sigurno.
Mi moramo skontati kako cemo prvih 10 min igrati jer je ocaj ovo svaka tekma.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned mar 09, 2025 10:32 pm

Mogu misliti kakvu ce nam kaznu opaliti...Cvetanoski je sam kriv, s ledja ulijeces i dajes sudiji prilikuv za VAR.

Konacno da Mircevski malo dodje sebi, na pocetku je bio slab ali se kasnije dozvao.

Muftic :klanjase2:

Suljo je bas kapiten i ima muda do poda.
Zadnja izmjena: SIMA_SIMAU, dana/u ned mar 09, 2025 10:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Refa1921
Kontakt:

ned mar 09, 2025 10:32 pm

Mirčeski ne bi smio više igrati. Mislio sam da ima kočnicu neku u glavi ali momak se ne može sastaviti s loptom. Baš baš je loš.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned mar 09, 2025 10:49 pm

Odinaka na beku je kriminal, covjek je ispao 73 puta danas, nista bolji Stipo “ne znam prvom do sebee” Markovic i Mircevski koji ocito nece postici nivo iz TSC-a vise nikad. Ostali svi na nivou. Jaber i Dangubic su pretrcali i preorali teren, Sosic odlican ali decko mora psihologu, ponasanje kao da je on Messi licno.

salle86
Kontakt:

ned mar 09, 2025 10:56 pm

Napetost na 99%
Pući će ovo na koncu kad tad, ovoliki zulum ne može se trpiti dovjeka
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ghamaz
Kontakt:

ned mar 09, 2025 11:00 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
ned mar 09, 2025 10:49 pm
Odinaka na beku je kriminal, covjek je ispao 73 puta danas, nista bolji Stipo “ne znam prvom do sebee” Markovic i Mircevski koji ocito nece postici nivo iz TSC-a vise nikad. Ostali svi na nivou. Jaber i Dangubic su pretrcali i preorali teren, Sosic odlican ali decko mora psihologu, ponasanje kao da je on Messi licno.
Odinaka spram onoga koliko često igra i da je vecinom ulazio na krilo danas je odigrao maestralnu utakmicu. Prvih 15 minuta pogubljen, ovo ostalo top. Zatvorio Vukovića koji po europi dribla ko lud. Mirčevski igra zadnjeg veznog kojeg nikad nije igrao, zadnjih 10 minuta Dangubić zadnji vezni. Cvetanoski po pravilima nije smio biti isključen. Kada se pusti prednost, po završetku akcije se pokazuje žuti karton. Ekipa koja je pretrpila prekršaj tako dobija dvije prednosti, nastavak napada i žuti karton protivniku. Da je odmah svirao bez prednosti onda je crveni.

BHDragons
Kontakt:

ned mar 09, 2025 11:05 pm

Prvo poluvrijeme suđenje evropsko, drugo kad je vidio da borac ne može meda ide standardno nepostojeći faulovi i žuti kartoni. Sramotno.

Što se tiče nas Odinaka u drugom poluvremenu odličan bio, ništa mu Vuković nije mogao. Šukilović isprepadan, a Mirčevski nažalost ne može da se sastavi sa loptom a i sam sa sobom. Ostali su svi dobri bili, Al Jaber i Šošić najbolji.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned mar 09, 2025 11:11 pm

NK VARAŽDIN danas je objavio da će u ponedjeljak započeti sa zamjenom travnjaka na svom stadionu. Radovi su bili planirani za svibanj, ali povoljni vremenski uvjeti i pozitivna ocjena stručnjaka omogućili su da to ubrzaju.

Nogometni klub Varaždin još je u listopadu dogovorio radove na zamjeni travnjaka, a oni će se izvoditi tijekom reprezentativne pauze. Novi travnjak s prirodnom travom bit će postavljen do 27. kola SuperSport HNL-a, koje je na rasporedu 29. ožujka.

Mozemo li mi nesto ovako ili bi kod nas trajalo 3 mjeseca?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

cala
Kontakt:

ned mar 09, 2025 11:28 pm

Samo da ne bude neke ogromne kazne zbog onih skandiranja. Imaju povod da nam zatvore Jug minimalno na jednu utakmicu a mozda i vise.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.

Prijava