Negdje sam pročitao da su otkazali gostovanje.cipiripi je napisao/la: ↑čet mar 06, 2025 9:25 amSmradovima iz entiteta RS koji mozda namjeravaju doci na utakmicu treba uvesti zabranu dolaska.
Naime zbog svega sto se desava u posljednje vrijeme ne trebaju nam napetosti jos i na tribinama. Najpametnije bi bilo da MUP zabrani dolazak gostujucih navijaca, jer jedan od njihovih ciljeva moze biti i izazivanje incidenta sto bi Dodik jedva i docekao.
Tamo gdje je bila ona kladionica na sjeveru.
Aha, ja mislio negdje u centru grada ali hajd dobro je i ovo, samo da bude dovoljno artikala, a ne kao do sada.
Na stranu sto ih guraju, Borac je odlicna ekipa. To i Europa pokazuje. Nazalost, porazno je to reci kad igramo kuci, ja bih i sa bodom bio zadovoljan. Radovac ce najvise faliti. Ocekujem da pocne Lagumdzija.SamoNapad je napisao/la: ↑sub mar 08, 2025 9:58 amPoredeci nas i Borac vidi se da imaju dosta prednosti u odnosu na nas.
Bekovi su im puno ukjuceni u igri sa puno dobrih centsrsuta pa cak i golova, ispred bekova krila Vukovic i Kulasin opasni . Odbrana ova dva stopera cvrsti i realno gledajuci cini se da su oni trenutno najkompaktnija ekipa. Jedina mana njihove igre je sredina ovaj Grahovac i ko jos igra bas su skloni gubitku lopte i pasu pogresnom tako da kontru otvaraju protovniku(to moramo iskoristiti).
Nasi bekovi i sredina ovu utakmicu mogu dobiti, zao mi je sto za ovu utakmicu nemamo kompletnu sredinu sa Radovcem i Husom. Valjalo bi nam da igramo sa 3 vezna tipa jedna 6 Huso i Radovac i Jaber ispred kao dvije 8 da pokusamo te lopte oduzimati na sredini . Plus sa tri vezna bi mogli lakse duplirati prvenstveno vukovica da ne ulazi u sredinu , dok Kulasinu lijeva sluzi samo da zakoraci. Igra Borca se zasniva na centarsutu tako da stoperi moraju biti na visini zadatka.