Nisu to 24 top igrača, nego 24 solidna igrača upakovana u sistem građen 10 godina. Oni dovedu igrače iz 2. HNL-a koji ni tamo nisu odskakali, a ovdje odmah odlučuju utakmice. Kod nas bi takvi imali prilagodbu od godinu dana i otišli bi besplatno sa 45 odigranih minuta za tih godinu dana. Zato se desilo milion puta da igrači koji su igrali kod nas i u Sarajevu i proglašeni antitalentima, odu dole, rješavaju utakmice i titule osvajaju.milanribar je napisao/la: ↑pon feb 17, 2025 8:20 amAko ništa prvi put smo odigrali dobro poluvrijeme protiv najjače ekipe, dosad smo izgledali nemoćno protiv njih.
Nismo još nivo njihov al približavamo se, oni imaju 24 igrača ne zna se koji je bolji a mi imamo nekih 15-16 dobrih igrača....
Treba se odigrat 100% borbeno i skoncentrisano da ih dobijemo.
I mi i oni patimo od slicnog problema. Mislimo da se mi pitamo za sve a protivnik ni za sta, svaki poraz je zato sto eto ko biva nismo dovoljno zapeli, nismo htjeli, igrajte picke, ha-hu. Nikad se u toj atmosferi nece napraviti sistem. S lovom koju su zvrkovi za ovih 10-ak godina spiskali svinjski bi bio solidan ucesnik grupne faze LP.svabo je napisao/la: ↑pon feb 17, 2025 9:02 pmNisu to 24 top igrača, nego 24 solidna igrača upakovana u sistem građen 10 godina. Oni dovedu igrače iz 2. HNL-a koji ni tamo nisu odskakali, a ovdje odmah odlučuju utakmice. Kod nas bi takvi imali prilagodbu od godinu dana i otišli bi besplatno sa 45 odigranih minuta za tih godinu dana. Zato se desilo milion puta da igrači koji su igrali kod nas i u Sarajevu i proglašeni antitalentima, odu dole, rješavaju utakmice i titule osvajaju.milanribar je napisao/la: ↑pon feb 17, 2025 8:20 amAko ništa prvi put smo odigrali dobro poluvrijeme protiv najjače ekipe, dosad smo izgledali nemoćno protiv njih.
Nismo još nivo njihov al približavamo se, oni imaju 24 igrača ne zna se koji je bolji a mi imamo nekih 15-16 dobrih igrača....
I mi i oni smo zapeli u vremenima kad je bitna bila neka tradicija, pa se i dan danas busamo u prsa i obilježavamo godišnjice ispadanja od Videotona, dok drugi žive u sadašnjosti i gledaju u budućnost. Tako je zapeo i United dok mu ranije Chelsea, a sad City uzimaju titule, a oni sanjare o Fergusonovim vremenima i pričaju bajke o plastičnim klubovima koji dominiraju.fcz je napisao/la: ↑pon feb 17, 2025 9:15 pmI mi i oni patimo od slicnog problema. Mislimo da se mi pitamo za sve a protivnik ni za sta, svaki poraz je zato sto eto ko biva nismo dovoljno zapeli, nismo htjeli, igrajte picke, ha-hu. Nikad se u toj atmosferi nece napraviti sistem. S lovom koju su zvrkovi za ovih 10-ak godina spiskali svinjski bi bio solidan ucesnik grupne faze LP.svabo je napisao/la: ↑pon feb 17, 2025 9:02 pmNisu to 24 top igrača, nego 24 solidna igrača upakovana u sistem građen 10 godina. Oni dovedu igrače iz 2. HNL-a koji ni tamo nisu odskakali, a ovdje odmah odlučuju utakmice. Kod nas bi takvi imali prilagodbu od godinu dana i otišli bi besplatno sa 45 odigranih minuta za tih godinu dana. Zato se desilo milion puta da igrači koji su igrali kod nas i u Sarajevu i proglašeni antitalentima, odu dole, rješavaju utakmice i titule osvajaju.milanribar je napisao/la: ↑pon feb 17, 2025 8:20 amAko ništa prvi put smo odigrali dobro poluvrijeme protiv najjače ekipe, dosad smo izgledali nemoćno protiv njih.
Slažem se imaju sistem koji funkcioniše i lakše uklapaju igrače ali kad njima s klupe ulaze Bilbija, Savić i Malekinušić to je veliki kvalitet i razlika. Mi trebamo još ovu sezonu pregrmit pa složit ekipu sa još par igrača da možemo sa njima u priču...svabo je napisao/la: ↑pon feb 17, 2025 9:02 pmNisu to 24 top igrača, nego 24 solidna igrača upakovana u sistem građen 10 godina. Oni dovedu igrače iz 2. HNL-a koji ni tamo nisu odskakali, a ovdje odmah odlučuju utakmice. Kod nas bi takvi imali prilagodbu od godinu dana i otišli bi besplatno sa 45 odigranih minuta za tih godinu dana. Zato se desilo milion puta da igrači koji su igrali kod nas i u Sarajevu i proglašeni antitalentima, odu dole, rješavaju utakmice i titule osvajaju.milanribar je napisao/la: ↑pon feb 17, 2025 8:20 amAko ništa prvi put smo odigrali dobro poluvrijeme protiv najjače ekipe, dosad smo izgledali nemoćno protiv njih.
Pa i nema bas, zna se sve. Imali smo ponudu Rostova, njemu i njegovim ljudima se nije islo tamo. Stalna putovanja i silne spekulacije oko transfera su ga izbacila iz forme. Na to se razbolio pred same pripreme. Svakako ima ugovor do ljeta 2026. Nadati se da ce uci u dobar ritam, pa da ga na ljeto prodamo.
Ja sam govorio i za to, za hranu tipa hot dog, burgeri, pa čak i ćevapi ili pita (ako se na engleskim stadionima mogu prodavati neke lokalne splačine, mogu i kod nas ta jela), ali kažu da bi se trebali ispuniti posebni uvjeti i dobiti posebni certifikati za prodaju hrane, jer uvijek postoji mogućnost trovanja i slično. Možda jednog dana kad se dovedu u red istočna i sjeverna tribina, zajedno s južnom, mislim da bi to bila vrlo isplativa investicija, da na svakoj tribini imaš neki food corner, nazovimo ga tako.
Nismo osposobili niti jedan jedini poslovni prostor na istoku ili gornjem dijelu sjevera evo vec 8 godina, o čemu pričamo...kvalitet je napisao/la: ↑sri feb 19, 2025 10:58 amJa sam govorio i za to, za hranu tipa hot dog, burgeri, pa čak i ćevapi ili pita (ako se na engleskim stadionima mogu prodavati neke lokalne splačine, mogu i kod nas ta jela), ali kažu da bi se trebali ispuniti posebni uvjeti i dobiti posebni certifikati za prodaju hrane, jer uvijek postoji mogućnost trovanja i slično. Možda jednog dana kad se dovedu u red istočna i sjeverna tribina, zajedno s južnom, mislim da bi to bila vrlo isplativa investicija, da na svakoj tribini imaš neki food corner, nazovimo ga tako.