Mozda bi primili jos 3 poslije, ali ona sansa Dangubica mora biti go, mora.
Drugo poluvrijeme okej, nedoreceno, ali okej. Mircevski ne donosi nista kad udje na teren.
Fizicki jesmo zaista spremni i to treba pohvaliti. Mehanizmi, uigranost, neke ozbiljne taktike to nista ne dolazi preko noci. Mi uopste nemamo stil igre a oni ga vec godinama grade - odvratno je negledljiv ali i jako efikasan.
Odigrali smo mi dobru utakmicu, bili smo bez Krpica, Boljevica i Sosica. Bit cemo mi odlicni, zgazit cemo pitare i kup cemo osvojiti.fcz je napisao/la: ↑ned feb 16, 2025 5:37 pmFizicki jesmo zaista spremni i to treba pohvaliti. Mehanizmi, uigranost, neke ozbiljne taktike to nista ne dolazi preko noci. Mi uopste nemamo stil igre a oni ga vec godinama grade - odvratno je negledljiv ali i jako efikasan.
Podrzimo ljude, dozvolimo im da rade i ne stvarajmo im bespotreban presing.
Upravo tako. Mi smo toliko duboko zaglibili u bh. prosjek da nam se ovako zajebani golovi ekipa koje igraju ozbiljan fudbal cine slucajnim ili nesretnim.ubaceni element je napisao/la: ↑ned feb 16, 2025 5:54 pmNije ovo cudan gol, nego se u nasoj ligi ocekuje da se u onoj situaciji stane na loptu, okrene se i razgleda 2 minute sta s njom. Zato Galic nije ni pomislio da mozda blokira sut u praznu mrezu nego brani nekakvu povratnu.