Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 16, 2025 5:33 pm

Mozda bi primili jos 3 poslije, ali ona sansa Dangubica mora biti go, mora.

Drugo poluvrijeme okej, nedoreceno, ali okej. Mircevski ne donosi nista kad udje na teren.

fcz
Kontakt:

ned feb 16, 2025 5:37 pm

AsharaK je napisao/la:
ned feb 16, 2025 5:19 pm
Prvo fizicki smo prespremni, pojeli smo ih u drugom poluvremenu. Drugo poluvrijeme sasvim dobro, idemo dalje.
Fizicki jesmo zaista spremni i to treba pohvaliti. Mehanizmi, uigranost, neke ozbiljne taktike to nista ne dolazi preko noci. Mi uopste nemamo stil igre a oni ga vec godinama grade - odvratno je negledljiv ali i jako efikasan.

Podrzimo ljude, dozvolimo im da rade i ne stvarajmo im bespotreban presing.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

400000razloga
Kontakt:

Šošićeva glava taman za travnički fakultet i travničku desetku.
Prava travnička 10 zaslužena.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned feb 16, 2025 5:40 pm

fcz je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
ned feb 16, 2025 5:19 pm
Prvo fizicki smo prespremni, pojeli smo ih u drugom poluvremenu. Drugo poluvrijeme sasvim dobro, idemo dalje.
Fizicki jesmo zaista spremni i to treba pohvaliti. Mehanizmi, uigranost, neke ozbiljne taktike to nista ne dolazi preko noci. Mi uopste nemamo stil igre a oni ga vec godinama grade - odvratno je negledljiv ali i jako efikasan.

Podrzimo ljude, dozvolimo im da rade i ne stvarajmo im bespotreban presing.
Odigrali smo mi dobru utakmicu, bili smo bez Krpica, Boljevica i Sosica. Bit cemo mi odlicni, zgazit cemo pitare i kup cemo osvojiti. :baklja:
Željezničar ante portas !

ubaceni element
Kontakt:

ned feb 16, 2025 5:54 pm

Nije ovo cudan gol, nego se u nasoj ligi ocekuje da se u onoj situaciji stane na loptu, okrene se i razgleda 2 minute sta s njom. Zato Galic nije ni pomislio da mozda blokira sut u praznu mrezu nego brani nekakvu povratnu.

fcz
Kontakt:

ned feb 16, 2025 6:03 pm

ubaceni element je napisao/la:
ned feb 16, 2025 5:54 pm
Nije ovo cudan gol, nego se u nasoj ligi ocekuje da se u onoj situaciji stane na loptu, okrene se i razgleda 2 minute sta s njom. Zato Galic nije ni pomislio da mozda blokira sut u praznu mrezu nego brani nekakvu povratnu.
Upravo tako. Mi smo toliko duboko zaglibili u bh. prosjek da nam se ovako zajebani golovi ekipa koje igraju ozbiljan fudbal cine slucajnim ili nesretnim.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

ned feb 16, 2025 6:32 pm

Imamo mi jos pure da jedemo da bi se nadali nekim laktanjima sa prve 3 ekipe. Na dobrom smo putu, ali su poprilicno odmakli nama. Nista sto nije nedostizno, pogotovo sa ovakvim navijacima i podrskom. Trebat ce sabura.

SamoNapad
Kontakt:

ned feb 16, 2025 6:50 pm

Treba biti zadovoljan sa igracima iz veznog reda , stvarno u kontinuitetu igramo na posjedi i to izgleda bas dobro. E danas su nam trebala krila za nesto vise , Odinaka nista nije mogao plus dva igraca poput Boljevica i Sosica su falili daanas bas. Imamo mi cemu se nadati, samo nastaviti graditi ekipu.

Valter
Kontakt:

ned feb 16, 2025 7:13 pm

Nažalost nekako je fudbal postao igra u kojoj Zrinjski uvijek pobjedi Želju. Pročitah na drugom forumu da smo u zadnjih 9 utakmica protiv njih (računajući i dvije prijateljske) dali samo jedan gol. Ako je to istina baš tužno. Trebat će vremena i puno sabura da se to bolje izbalansira. Liga sa 10 timova biće jako nezgodna.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Gyasi13
Kontakt:

ned feb 16, 2025 8:45 pm

Jos uvijek nismo pobjedili nikog od prva 3, i vrlo tesko da cemo do kraja prvenstva.

svabo
Kontakt:

ned feb 16, 2025 9:11 pm

Zrinjski je dosta snažnija, čvršća, agresivnija ekipa od nas. Da bi naš trenutni roster mogao igrati protiv Zrinjskog, mora na terenu biti ekipa koja je igrala drugo poluvrijeme, pogotovo vezni red. Tehnički moramo biti bolji od njih, a kretanje svih igrača mora biti savršeno kako bi dominirali u polju protiv fizički moćnijih igrača. Najbolji primjer je Barca kad igra protiv Reala, s Pedrijem, Gavijem, Ferminom, Olmom...svi su fizički inferiorni u odnosu na Camavingu, Tchouamenija, ali im sakriju loptu brzim pasom i savršenim kretanjem. Mi nismo Barca, ali ni Zrinjski nije Real i to se vidjelo u drugom poluvremenu kad nam nisu šutnuli prema golu.

I naravno, sve ovo sa brzim pasom i savršenim kretanjem bi moralo biti popraćeno stvaranjem prilika i izuzetnom realizacijom, jer se u ovakvim utakmicama ne dobiva puno prilika. Od ekipa iz prve trojke najlakše nam je igrati sa Sarajevom iz više razloga, oni često lutaju sa sumnjivim "pojačanjima" koja ne osjećaju derbi, pa ih često mlatnemo. Zrinjskom teško pariramo jer imaju posložen sistem, a Borcu uvijek pariramo igrom, ali ne uvijek i rezultatom, također zbog različitih razloga (čitaj Vico).

SanMan
Kontakt:

ned feb 16, 2025 10:09 pm

Jesu bolji, jesmo izgubili ali smo tri puta bili bolji nego u septembru na Grbavici
- još nam tri najbolja igrača nisu igrali Boljević, Krpić, Šošić

CuneLastavica
Kontakt:

pon feb 17, 2025 2:20 am

SanMan je napisao/la:
ned feb 16, 2025 10:09 pm
Jesu bolji, jesmo izgubili ali smo tri puta bili bolji nego u septembru na Grbavici
- još nam tri najbolja igrača nisu igrali Boljević, Krpić, Šošić
I hiroš nam je tako bio najbolji kad je tek došo

amelaga
Kontakt:

pon feb 17, 2025 4:20 am

cipiripi je napisao/la:
ned feb 16, 2025 11:07 am
Svaka cast Denisu niko nije iznad kluba pa makar da je Mesi, ako je istina za Sosica kapa do poda Denise
Nisam upratio šta je napravio?

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon feb 17, 2025 7:40 am

Odstranio Sosica iz ekipe zbog krsenja klupskih pravila
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u pon feb 17, 2025 9:15 am, ukupno mijenjano 1 put.
Alea iacta est!

milanribar
Kontakt:

pon feb 17, 2025 8:20 am

Ako ništa prvi put smo odigrali dobro poluvrijeme protiv najjače ekipe, dosad smo izgledali nemoćno protiv njih.
Nismo još nivo njihov al približavamo se, oni imaju 24 igrača ne zna se koji je bolji a mi imamo nekih 15-16 dobrih igrača....
Treba se odigrat 100% borbeno i skoncentrisano da ih dobijemo.

ISB87
Kontakt:

pon feb 17, 2025 10:51 am

Da nismo primili onaj rani gol sigurno bi bili bolji, mozda bi svakako izgubili ali sigurno da bi bolje odigrali prvo poluvrijeme.

Falio nam je Boljevic, pa da on i makedonac mijenjaju strane. Krpa takodje.
MIRZA RASCIC

Valter
Kontakt:

pon feb 17, 2025 12:00 pm

Koji idiotski termin u mjesecu februaru. Sarajevo je planinski grad i shodno tome i termini se moraju prilagođavati. Poslije bezbroj odgledanih derbija na Grbavici ozbiljno razmišljam da ne dođem. Volim Želju, al volim i zdravlje. Ko je pametan neće voditi djecu. Pa i Liga šampiona u Rusiji se igra sa početkom od 18h. Za ovo nema opravdanja o nekom TV terminu. Ovo neko radi ciljano i sa lošom namjerom. Naravno ne neko iz kluba ali su se naši ovdje morali oštro postaviti.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

salle86
Kontakt:

pon feb 17, 2025 12:17 pm

Eto ipak 16
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Valter
Kontakt:

pon feb 17, 2025 1:00 pm

Evo sad i ja pročitah na klixu. Drago mi je da me ovi naši prate šta pišem.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.

Prijava