Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

santakuruz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 23, 2024 2:11 pm

Meni je zapalo za oko kad je bila medjusobna trening utakmica na pomocnom terenu, prije nekih mjesec dana, u jednom trenutku Karic gubi loptu ispred svog gola, Joldic mu govori: ne smijes gubiti tu loptu. Harun mu non-salantno odgovara: vidis da smijem (ili je samo rekao "smijem").
Iskreno ja sam sam bio na Joldicevom mjestu, rekao bih mu pred svima: e zato si na klupi.
Tu vidis da je to neozbiljan igrac. A i nije vala neka igracina pa da mu mozes trpiti neke stvari.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

exbabilon
Kontakt:

pon dec 23, 2024 2:25 pm

Ja sam poslije Koseva prvi misilo da mu je ono trebala biti posljednja utakmica u nasem dresu. I nije ovo neki gubitak, ali treba kvalitetno popuniti poziciju. Ako Jaber ode, Hiros ne produzi, mi ostajemo na sredini sa Husom i Radovcem u prvih 11, i bez opcija sa klupe (osim juniora). Jedan ili dva igraca na sredini su nam neophodni da izguramo polusezonu u ritmu srijeda-subota.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon dec 23, 2024 2:45 pm

Bilans Haruna Karica u dresu Zeljeznicara:

utakmica: 22
u prvih 11: 11
izasao prijevremeno: 8
zuti kartoni: 6
golova: 1
asistencija: 1
minuta na terenu: 989
100/94/37/34 - i to je to!

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon dec 23, 2024 5:27 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
pon dec 23, 2024 2:45 pm
Bilans Haruna Karica u dresu Zeljeznicara:

utakmica: 22
u prvih 11: 11
izasao prijevremeno: 8
zuti kartoni: 6
golova: 1
asistencija: 1
minuta na terenu: 989
I neko zali za ovakvim igracem?? Pa ovo je ba grehota da ovakvi likovi zive od fudbala!!

1000 minuta na terenu, gol i asistencija!! Heeejjjj, gol i asistencija!! Veznjak!! Zivota mi mog, s foruma ce svako ziv ko je ikad sutnuo loptu imati taj ucinak.Ne treba mu ni znanje, cajnoslu ce imati gol i asistenciju.

Daj Boze da je Hiros iduci.I on samo vegetira, iako za razliku od ove kokosi, on ima neko znanje, ali tanko je to sve.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Valter
Kontakt:

pon dec 23, 2024 6:52 pm

Po visini kazni prednjače četiri premijerligaša - Sarajevo, Željezničar, Zrinjski i Velež. Samo ovi klubovi sankcionisani su sa 222.000 KM.

Tako je Sarajevo poslije 17 jesenjih kola dobilo "čestitke" u iznosu od 68.500 KM, Željezničar je sabrao kazne od 57.000 KM, Zrinjski će platiti 52.000 KM, a Velež 44.500 KM.

Znači na kraju sezone preko 120 milja.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Mulalic Edis
Kontakt:

pon dec 23, 2024 7:47 pm

Valter je napisao/la:
pon dec 23, 2024 6:52 pm
Po visini kazni prednjače četiri premijerligaša - Sarajevo, Željezničar, Zrinjski i Velež. Samo ovi klubovi sankcionisani su sa 222.000 KM.

Tako je Sarajevo poslije 17 jesenjih kola dobilo "čestitke" u iznosu od 68.500 KM, Željezničar je sabrao kazne od 57.000 KM, Zrinjski će platiti 52.000 KM, a Velež 44.500 KM.

Znači na kraju sezone preko 120 milja.
Tako je
A ti pripazi da ti pritisak ne skoči
Grande Miske 💪

ubaceni element
Kontakt:

pon dec 23, 2024 8:39 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:

I neko zali za ovakvim igracem?? Pa ovo je ba grehota da ovakvi likovi zive od fudbala!!

1000 minuta na terenu, gol i asistencija!! Heeejjjj, gol i asistencija!! Veznjak!! Zivota mi mog, s foruma ce svako ziv ko je ikad sutnuo loptu imati taj ucinak.Ne treba mu ni znanje, cajnoslu ce imati gol i asistenciju.
Nas najvrijedniji igrac ima slicnu statistiku, a igra standardno i blize golu. Statistikom se moze svasta dokazati, zavisno od cilja.

exbabilon
Kontakt:

pon dec 23, 2024 10:09 pm

Zna li se koje pare nude Francuzi, je li bar priblizno arapskim ciframa?

kvalitet
Kontakt:

pon dec 23, 2024 10:47 pm

ubaceni element je napisao/la:

Nas najvrijedniji igrac ima slicnu statistiku, a igra standardno i blize golu. Statistikom se moze svasta dokazati, zavisno od cilja.
K’o bikini…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon dec 23, 2024 11:04 pm

ubaceni element je napisao/la:

Znaci zalis za ovim? Alal ti vera.

Nas najvrijedniji igrac ucestvuje u kreiranju sansi, bitan je za igru i ima bolju statistiku od ovog, pa makar i za to malo. I naravno da nije sve u statistici, ali kad znas da je neko los i u polju, a onda vidis i statistiku, sve ti bude jasno.

ubaceni element
Kontakt:

uto dec 24, 2024 12:08 am

Bezze se vadis sad, napisao si kako bi taj ucinak imao bilo ko s foruma, a nas Jabbi nula asistencija. Kazes fino provalilo sam se i idemo dalje.

Sto se tice Karica nit zalim nit mi je drago, mislim da moze vise, a obzirom da je bio otpisan ljetos a Denis ga ipak koristio ocito je da i nije toliko los.

NEZALAGANJE
Kontakt:

uto dec 24, 2024 12:14 am

Nista se ja ne vadim, niti se provaljujem.Istina je da ti zalis za ovom krampurinom, pa se pozivas na Denisa. ;)

Porediti ga za Al-Jaberom za kojeg i laik vidi kvalitet i za kojeg se interesuju ozbiljni klubovi, pa makar ovaj imao i sve nule u statistici je apsurdno.

Poredjenje ti je bzv.

ubaceni element
Kontakt:

uto dec 24, 2024 12:23 am

Nidje veze da ih poredim, nego poredim statistiku koju si ti potegao da omalovazis Karica, dok Jaber ima skoro identicnu.

NEZALAGANJE
Kontakt:

uto dec 24, 2024 1:01 am

Statistiku nisam potegao ja, vec je @jovan postavio.

Ja sam se samo nadovezao da statistika potvrdjuje ono sto smo svi i gledali na terenu, a to je da je lik krampa. Obicna bezglava kokos, bez ikakve tehnike i kreacije u igri sa malo fajterskog duha koji malo znaci kad lik ne razmislja.To je Karic.

Sretno mu bilo i amin da bude sto manje ovakvih u Zelji.

Eldar
Kontakt:

uto dec 24, 2024 6:20 am

Dino kad je sjeo na klupu, sklonio ga je odmah.. vezni igrac, s loptom na "vi"...

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto dec 24, 2024 8:46 am

Ja sam se samo nadovezao da statistika potvrdjuje ono sto smo svi i gledali na terenu, a to je da je lik krampa. Obicna bezglava kokos, bez ikakve tehnike i kreacije u igri sa malo fajterskog duha koji malo znaci kad lik ne razmislja.To je Karic.

Rijetko se slazemo, ali upravu si ovdje.
Covjek iznad poredi Al Jabera i Karica. Svako vidi razliku ocitu, i Karic nije igrac za kojim mi trebamo zaliti.

SamoNapad
Kontakt:

uto dec 24, 2024 9:28 am

Karica su jednostavno pojeli Radovac,Jaber i Huso i zato on izgleda toliko lose na terenu. U prosloj polusezoni je bio dobar jer smo imali lose igrace plus sve se svodilo na trcanje. To je ono kad mislis za nekog da je vrhunski jer su ostali losi, previse je takvih igraca bez nekih specijalnosti osim trke .

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto dec 24, 2024 9:38 am

Bukvalno to je to. Karić kad je došao unio je u vezu trku i borbenost što nam je falilo prije, zato je i izgledao dobro. Kasnije su se pokazali nedostaci, a djeluje mi da ni mentalno nije bio 100% prisutan. Da li je očekivao da će se šetati ligom, biti najbolji igrač, a na kraju ništa ili je šta drugo ne znam.
Uglavnom, ako ode i Al-Jaber nama ostaju Huso, Radovac i Mirčevski u vezi plus omladinci (Fočo i Kolić) te ako Šabića budu gurali na desetku. Pod hitno nam treba 2-3 veznjaka i krilo. Sad ide period gdje čekamo pojačanja, pa svi padamo u trans ili depresiju kad čujemo ko nam to možda (ne) dolazi :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Dzezvar
Kontakt:

uto dec 24, 2024 9:54 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:
uto dec 24, 2024 9:38 am
Bukvalno to je to. Karić kad je došao unio je u vezu trku i borbenost što nam je falilo prije, zato je i izgledao dobro. Kasnije su se pokazali nedostaci, a djeluje mi da ni mentalno nije bio 100% prisutan. Da li je očekivao da će se šetati ligom, biti najbolji igrač, a na kraju ništa ili je šta drugo ne znam.
Uglavnom, ako ode i Al-Jaber nama ostaju Huso, Radovac i Mirčevski u vezi plus omladinci (Fočo i Kolić) te ako Šabića budu gurali na desetku. Pod hitno nam treba 2-3 veznjaka i krilo. Sad ide period gdje čekamo pojačanja, pa svi padamo u trans ili depresiju kad čujemo ko nam to možda (ne) dolazi :D
Nece se puno trgovati.Cak sta vise mozda bude vise odlazaka nego dolazaka.mislim da se trazi veznjak i krilo upravo
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ubaceni element
Kontakt:

uto dec 24, 2024 10:03 am

SkenderijaTM87 je napisao/la:
uto dec 24, 2024 8:46 am

Rijetko se slazemo, ali upravu si ovdje.
Covjek iznad poredi Al Jabera i Karica. Svako vidi razliku ocitu, i Karic nije igrac za kojim mi trebamo zaliti.
Nije ni tebi citanje s razumijevanjem jaca strana izgleda. Jel ne kontas da ovo sto je napisao moze biti primjenjeno na Jabera ili sta? Evo ti opet, zaboravi da znas o kome igracu se prica, procitaj ovo dole i pocesi se po glavi jer da ne znas moglo bi se pomisliti da prica o Jaberu.

Poenta je da se ne moze gledati samo na ovaj nacin jer su nas “najbolj” i “najgori” veznjak statisticki skoro pa isti, a avi znamo da u stvarnosti nisu ni blizu.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.

Prijava