Nazalost sve ovo gore je tacno. Jednostavno moras udarati na isti nacin na koji udara Vico i kompanija. Po meni pitari su fulilli sve sto su mogli , na kraju imas primjera milion :prekidali utakmice, zalili se pravili kompilacije, na kraju evo mlate jadne kantonalce u svemu tome ih Magoda jase.Dzezvar je napisao/la: ↑sub dec 21, 2024 12:28 pmNisam ba ja profulio nista...
Malo ste licemjerni...sjeti se samo kako smo mi bili "gurani"...tada nije bio problem i rak rana bh fudbala...
Al jbg to bilo u vrijeme kada smo bili bitni u nasem fudbalu...
Ja godinama pisem da smo kao klub totalno nebitni u bh fudbalu i da nas niko ama bas niko ne yebe 2 %.
Vrijeme je da se te stvari vrate u nasu korist...
Zivimo u drustvu gdje su to normalne stvari u svim segmentima....I.M.T. i "imas li koga"..
Sto se Vice i comapanije tice..evo hipoteticki,posaljes dopis u uefu gdje prikazes sve negativnosti (kojih ima u svim ligama)....
I tamo nekakav Shulc uzme da vidi sta se to tamo radi...
Sta moze vidjeti?
Moze vidjeti izgradnju terena znaci ulaganje u infrastrukturu...
Moze vidjeti nikada jaci koeficijent klupski u europi...
Moze vidjeti uspjehe nasih klubova u europskim takmicenjima gdje se nose sa ekipama koje su duplo skuplje od njih...
I jos masu nekih pozitivnih stvari....
I onda se taj isti Shulc iz uefe upita ko je ovdje budala....
Ja mislim da nema boljeg trenutka nego ovaj sad da udje neko kao Brkovic, jednostavno svi ovi drugi ne znaju nazalost , ovaj Mirvic ako do kraja sezone ne batali fudbal nece nikad vjerujte. Bosna je specifincns ovdje ako nisi maher naprave te budalom sad pa sad.