To onaj sto je htio sa laptopom uci ?sofronije je napisao/la:Larsone , jesil ti onda bio u Australiji kad je igrao Dzumhur , kad si htio strimati meč, tzv enversport? Odlicni ti ovi snimci.
haha e tajLARS1921 je napisao/la:To onaj sto je htio sa laptopom uci ?sofronije je napisao/la:Larsone , jesil ti onda bio u Australiji kad je igrao Dzumhur , kad si htio strimati meč, tzv enversport? Odlicni ti ovi snimci.
E ne bih ti znao reći, ali ne mogu da vjerujem da nema nigdje na netu Željo-Litex na GrbaviciLARS1921 je napisao/la:Nisam haha
Nego ako ima neki kolekcionar da placa meceve druge ili ako zna neko nekog nek pise u pm
Enversofronije je napisao/la:Larsone , jesil ti onda bio u Australiji kad je igrao Dzumhur , kad si htio strimati meč, tzv enversport? Odlicni ti ovi snimci.
Provalili smo gaMinjore je napisao/la:Enversofronije je napisao/la:Larsone , jesil ti onda bio u Australiji kad je igrao Dzumhur , kad si htio strimati meč, tzv enversport? Odlicni ti ovi snimci.![]()
![]()
ne znam, nesto mi je u lijepom sjecanju ostaocala je napisao/la:Ja sam na masinstvu.
Cuj Macola mu dobar![]()
Svraku nazalost nisam imao priliku upoznati, mozda nam je par puta u 4 godine predavao kad nije bilo nekog. Salaka mi bio razrednik prvu godinu. Sjecam se frajer nam obecao na pocetku ako prodje jedna citava sedmica bez izostanaka, casti nas. Mi se zainatili i fakat prodje sedmica bez da je iko bio bolestan, bjezao i sta ja znam. Kao "nagradu" donio nam kilu nekih boba, to one sto dobijes na pijaci za 2 marke kesu. Podijelio nam po 3,4 i ostalo odnio kuci. Sedmica nakon toga haos sa izostancima, profesori polovili one rubrike da bi mogli sve zapisati
Ma nije me obarao, ucio sam ja ali je glumio neku silu i autoritet kao da je prof.dr na jebenom Harvardu a ne u srednjoj elektrotehnickoj. Jos sa mnom u generaciji bio njegov sin, ljudi moji ja veceg debila od djeteta nisam vidio.Kapiten je napisao/la:ne znam, nesto mi je u lijepom sjecanju ostaocala je napisao/la:Ja sam na masinstvu.
Cuj Macola mu dobar![]()
Svraku nazalost nisam imao priliku upoznati, mozda nam je par puta u 4 godine predavao kad nije bilo nekog. Salaka mi bio razrednik prvu godinu. Sjecam se frajer nam obecao na pocetku ako prodje jedna citava sedmica bez izostanaka, casti nas. Mi se zainatili i fakat prodje sedmica bez da je iko bio bolestan, bjezao i sta ja znam. Kao "nagradu" donio nam kilu nekih boba, to one sto dobijes na pijaci za 2 marke kesu. Podijelio nam po 3,4 i ostalo odnio kuci. Sedmica nakon toga haos sa izostancima, profesori polovili one rubrike da bi mogli sve zapisatije li te to obarao digitale
![]()
Hahahahhahahahaahhahahahaahahaha mutavkoo.. meni macola raazrednik bio.. jedom nisam 10 dana u skolo bio kad zove on pita gdje si sta si.. ma reko s ovom studenticom iz tuzle se druzim kod nje u stanu.. i opravdala mi budalacala je napisao/la:Ma nije me obarao, ucio sam ja ali je glumio neku silu i autoritet kao da je prof.dr na jebenom Harvardu a ne u srednjoj elektrotehnickoj. Jos sa mnom u generaciji bio njegov sin, ljudi moji ja veceg debila od djeteta nisam vidio.Kapiten je napisao/la:ne znam, nesto mi je u lijepom sjecanju ostaocala je napisao/la:Ja sam na masinstvu.
Cuj Macola mu dobar![]()
Svraku nazalost nisam imao priliku upoznati, mozda nam je par puta u 4 godine predavao kad nije bilo nekog. Salaka mi bio razrednik prvu godinu. Sjecam se frajer nam obecao na pocetku ako prodje jedna citava sedmica bez izostanaka, casti nas. Mi se zainatili i fakat prodje sedmica bez da je iko bio bolestan, bjezao i sta ja znam. Kao "nagradu" donio nam kilu nekih boba, to one sto dobijes na pijaci za 2 marke kesu. Podijelio nam po 3,4 i ostalo odnio kuci. Sedmica nakon toga haos sa izostancima, profesori polovili one rubrike da bi mogli sve zapisatije li te to obarao digitale
![]()
Aha, zavrsila je ja mislim..LARS1921 je napisao/la:Jel on ima kcerku ono isto ide u ets?
Šalakina kcerka je isla. Nahla se zoveLARS1921 je napisao/la:Jel on ima kcerku ono isto ide u ets?
jestLARS1921 je napisao/la:Cuj sve elektrotehnicari a niko veze nema
nego jel kome zlata engleski predavala