Pocivaj u miru Legendo Zeljina!
"...Moj ideal bio je i ostao Željezničar."
Pocivaj u miru Legendo Zeljina!
Ma nije zivota mi, pogresno si protumacio. Salim se malo.. Ja sam povjerovao na prvu, kontam, idu izbori, ali izgleda, mrka kapaDzezvar je napisao/la: ↑ned okt 27, 2024 5:56 amTi satro hoces nesto da mi suknes....Eldar je napisao/la: ↑sub okt 26, 2024 7:25 pmCini mi se da ti nisi vjerovao u taj projekt, uopste.. Bilo je, kakva vlast, kakav magoda.. Red je da ga pohvalisDzezvar je napisao/la: ↑sub okt 26, 2024 6:21 pm
U vrijeme kada se radio ovaj projekat cijene gradjevjnskog materijala su bile dosta nize i moglo se uklopiti u cifru koju kanton daje.U medjuvremenu je doslo do poskupljenja a kanton nece da da ni marke vise od predvidjene cifre.
Odluka je da se ipak krene sa izgradnjom kompletne tribine a da se razlika namakne na drugim nivoima vlasti.Sto nece biti problem.
Eto ukratko.Pisao sam jednom vec ali niko to ne yebe ni za suhu sljivu.![]()
Za tvoju informaciju i dalje mislim isto i nista se nije promjenilo.
I dalje mislim da u ovim okolnostima nema nista od gradnje,i da ce ovi politicari to razvlaciti koliko god mogu.Kanton nema para za osnovne stvari...imaju javnih poziva koje ne mogu isplatiti.
Tako da manje dipr.....
A Škija?Ujko je napisao/la: ↑ned okt 27, 2024 9:04 pmOtisao je jos jedan nas velikan, legenda, jedan od onih koji je Zelji posvetio citav svoj zivot, ostao je jos samo cika Miso, kao najstariji, da nam bude jos dugo ziv i zdrav. Uvijek u ovakvim trenutcima ponesu covjeka emocije i uspomene, a iz nekog razloga padose mi na pamet nadimci koje su nasi igraci imali, a koji su bili, mada ponekad pomalo neobicni, pa i cudni, dio njihovog identiteta. Svabo, Miso, Ciko, Feler, Dedo, Grof, Mane, Tica, Medo, Pike, Sanco, Sepi, Rutko, Zvaka, Taso, Guto, Fico, Pista, Cobo...
Hvala na svemu, Feleru, pocivaj u miru.
Kako kaže pjesma ZP "Gile šampion": preslab za kik-boks prejak za rokenrol
polako. ako budemo barem 7 bodova ispred 5. nakon 22.kola onda cu odahnuti i nadati se da mi ili neko od prvih uzme kup.
Uh, gdje njega zaboravih...Pa jos Pele, Dzinks...Eldar je napisao/la: ↑ned okt 27, 2024 10:17 pmA Škija?Ujko je napisao/la: ↑ned okt 27, 2024 9:04 pmOtisao je jos jedan nas velikan, legenda, jedan od onih koji je Zelji posvetio citav svoj zivot, ostao je jos samo cika Miso, kao najstariji, da nam bude jos dugo ziv i zdrav. Uvijek u ovakvim trenutcima ponesu covjeka emocije i uspomene, a iz nekog razloga padose mi na pamet nadimci koje su nasi igraci imali, a koji su bili, mada ponekad pomalo neobicni, pa i cudni, dio njihovog identiteta. Svabo, Miso, Ciko, Feler, Dedo, Grof, Mane, Tica, Medo, Pike, Sanco, Sepi, Rutko, Zvaka, Taso, Guto, Fico, Pista, Cobo...
Hvala na svemu, Feleru, pocivaj u miru.![]()