ja sam ozbiljanLeon_Professional je napisao/la:a kad je to bilo sta od Stilefk1921 je napisao/la:Nema nista od Stilica, sad mi njegov rodjak rece.....

ja sam ozbiljanLeon_Professional je napisao/la:a kad je to bilo sta od Stilefk1921 je napisao/la:Nema nista od Stilica, sad mi njegov rodjak rece.....
Uzjasi Milojko tetku odmah...Brkoo je napisao/la:Mene je Dialiba razocarao odlaskom u drugu Tursku ligu, da je otisao u prvu Tursku ne bih rekao nista protiv njega a ako Semir ode u Hajduk, nikad vise ga ne bih zelio vidjeti u Zelji..
p.s. Ako ne dodje Stilic, Kazanovi cu tetku je.bat, necu ga vaditi dva dana jer me danima nafurava na dolazak Stile..
Izlija bas predan ovom moderatorskom poslu, ma izgleda nista od udara......., eto ne moras dolazit u pet ........ ne moras se mucit......Izlija je napisao/la:Irfo okano, ima nas što treću radimo a forum nam je na autorefrešu
ma sve uredu samo kazem, da bi se isto trebali odnosit prema prezvakanoj temi zvanoj" dado sadikovic", glava me zaboli svaki put od te bespotrebne rasprave koja ne vodi nigdjestorm_raider je napisao/la:@irfo, jedno je kada se zezate, jedno je kada se minira glavna tema. Tako se igrati necemo. Imas upozorenje.
Za neozbiljne stvari imate chat, a ovdje su dosta ljestvice spustene.
E ovaj je tonbeIzlija je napisao/la:Pita plavuša drugu plavušu:
- "Može li se zatrudnjeti od analnog seksa?"
A ova joj odgovara:
- "A što misliš kako nastaju političari?"
znam da je prihvatio nasu platu, al isto je reko , ako neko ponudi mozda vecu da ce tu prihvatit al vidjecemofk1921 je napisao/la:Ovo je najbolja tema, ovdje nema strogoćefkt jel stilic dolazi?
najvise volim kad me ti prozivassss , teb , nebi dao jedan dokaz nema sanse , nemozes znat bolje od cenana nit bilo ko na forumu sam cu to reci sta ak kazem da je stila prihvatio uslove, da je reko ako ispadne bolja ponuda sto smo mi dali da ce ipak zavrsit npr ako je hajduk dao od nase ponude vise naravno da ce prihvatit , to prenosim sto znam sto sam cuo..baxuz87 je napisao/la:Mi smo mirsini plaćenici i razyebat ćemo vam temu.![]()