Jedina istina.south side je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 1:23 pmHocemo kada budu ljudi u klubu kojima je to bude cilj i priioritet.
Jedina istina.south side je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 1:23 pmHocemo kada budu ljudi u klubu kojima je to bude cilj i priioritet.
Pa objavite citav post sa Org-aRefa1921 je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 12:29 pmI ja sam čuo tj. pročitao slične informacije. Još se problem stvorio od imenovanja SD Rahimića gdje su mu Bekrić i njegovi ljudi radili i rade o glavi da ga što prije otjeraju. Poslije toga je došlo ovo za Vargasa preko Mamićevih ljudi gdje Rahimić i Ćorić nisu bili upoznati sa tim. Badžak se poslije toga našao uvijeđenim te koliko sam pročitao minirao je dolazak Santosa iz neke sujete. Helemnejse nije dobra situacija jer se puno političkih kerova uhvatilo oko kluba. A isto sam pročitao da je Mamić htio ući u Zrinjski i Borac ali dobio odbijenicu kao i kod Širokog. Puno se lešinara opet vrti oko kluba. Uglavnom podrška Ćoriću, Rahimicu i Tunoviću. Bekriću smrade jedan popusti, vidjeli smo koliko znaš.
Volim te Željo.![]()
A ko je taj Bekric je.beni vise , cime je to on nas ucijenio da ga ne možemo otjerati? Jel Bogom dat da bude u klubu ? Jel ga to Manijaci ne mogu otjerati ili ne žele ? Pa oni su ga velicali na oproštaju kao da je sveta krava , eno ga jos hoda pocasne krugove
Ma samo znam da nema šanse da se ovo sve ne odrazi na ekipu i rezultate. Dobro smo počeli bili ali izgleda nećemo dobro završiti. Patnja i ove godine radi debila i ubleha.
Ima takav ugovor da ne moze mu niko nista.Jedino ga ovako maknuti od ekipe.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 1:48 pmA ko je taj Bekric je.beni vise , cime je to on nas ucijenio da ga ne možemo otjerati? Jel Bogom dat da bude u klubu ? Jel ga to Manijaci ne mogu otjerati ili ne žele ? Pa oni su ga velicali na oproštaju kao da je sveta krava , eno ga jos hoda pocasne krugove
Pa sto se onda ne otjera taj koji mu je dao tako stetan ugovor? Svasta ce Zeljo prezivjeti, nevjerovatno.Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 1:54 pmIma takav ugovor da ne moze mu niko nista.Jedino ga ovako maknuti od ekipe.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 1:48 pmA ko je taj Bekric je.beni vise , cime je to on nas ucijenio da ga ne možemo otjerati? Jel Bogom dat da bude u klubu ? Jel ga to Manijaci ne mogu otjerati ili ne žele ? Pa oni su ga velicali na oproštaju kao da je sveta krava , eno ga jos hoda pocasne krugove
Istina, nazalost. 18k eur mjesecno je trebao kostati Vargas. A to bi opet Zeljo placao.Refa1921 je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 12:29 pmI ja sam čuo tj. pročitao slične informacije. Još se problem stvorio od imenovanja SD Rahimića gdje su mu Bekrić i njegovi ljudi radili i rade o glavi da ga što prije otjeraju. Poslije toga je došlo ovo za Vargasa preko Mamićevih ljudi gdje Rahimić i Ćorić nisu bili upoznati sa tim. Badžak se poslije toga našao uvijeđenim te koliko sam pročitao minirao je dolazak Santosa iz neke sujete. Helemnejse nije dobra situacija jer se puno političkih kerova uhvatilo oko kluba. A isto sam pročitao da je Mamić htio ući u Zrinjski i Borac ali dobio odbijenicu kao i kod Širokog. Puno se lešinara opet vrti oko kluba. Uglavnom podrška Ćoriću, Rahimicu i Tunoviću. Bekriću smrade jedan popusti, vidjeli smo koliko znaš.
Volim te Željo.![]()
I plus 40 milja na ruke. Uz to bi samo nešto malo para plaćao kao taj hajmo reći donator.storm_raider je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 2:31 pmIstina, nazalost. 18k eur mjesecno je trebao kostati Vargas. A to bi opet Zeljo placao.Refa1921 je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 12:29 pmI ja sam čuo tj. pročitao slične informacije. Još se problem stvorio od imenovanja SD Rahimića gdje su mu Bekrić i njegovi ljudi radili i rade o glavi da ga što prije otjeraju. Poslije toga je došlo ovo za Vargasa preko Mamićevih ljudi gdje Rahimić i Ćorić nisu bili upoznati sa tim. Badžak se poslije toga našao uvijeđenim te koliko sam pročitao minirao je dolazak Santosa iz neke sujete. Helemnejse nije dobra situacija jer se puno političkih kerova uhvatilo oko kluba. A isto sam pročitao da je Mamić htio ući u Zrinjski i Borac ali dobio odbijenicu kao i kod Širokog. Puno se lešinara opet vrti oko kluba. Uglavnom podrška Ćoriću, Rahimicu i Tunoviću. Bekriću smrade jedan popusti, vidjeli smo koliko znaš.
Volim te Željo.![]()
Ako se odnosilo na mene, ne pravim se šatro informisan nego sam ovo pročitao ali nisam znao smije li se ovdje kopirati i prebacivati text nego sam u kraćim crtama iznio.Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 2:57 pm"Nisam imao namjeru pisati al nažalost moram jer vidim da dosta ljudi nije upućeno a večeras je jako bitan sastanak pa nek se zna.
UO je sastavljen od članova kojih ima dosta u političkom svijetu i koji su jako imućni i još par privatnika koji su također jako uspješni.
Svi znamo da su se kreirale podjele unutar UO jedna strana je ta politička. Prvi problem se javio sa imenovanjem novog SD Rahimića gdje su pojedinci željeli da ostane Samir Bekrić i koji i dan danas miniraju rad SD i šefa struke i jedva čekaju da mu se zahvale.
Problem se javio i oko Vargasa (Spona Mamići/Nikšić) oko visine njegove plate, pojedinci vjerovatno žele ličnu promociju gdje bi kao oni finansirali istog, kada je došao čovjek na potpis bez znanja Rahimića i Ćorića javio se problem. 18k eura plata i plaćanje komisije 40k eura gdje je jedan član uprave rekao da će finansirati samo 20%. Klub na čelu sa Tunovićem i NO je to odbio jer to bi bilo pogubno za Klub na šta se Badžak uvrijedio i napao Tunovića jer ga je zaboga uvrijedio pred uglednim biznismenima iz Zagreba. (rekao bih bjeguncima iz Hercegovine). Jedan dio uprave koji predvodi Badžak tako uvrijeđen je opstruirao dolazak Santosa, razlog toga je ego i sujeta što nije završen trasfer Vargasa.
btw. Isti biznismeni su pokušali tu priču sa Borcem i Zrinjskim gdje su glat odbijeni čak su dobili zabrana ulaska na stadion Bijeli brijeg toliko o njima. Također jako zanimljivo je spomenuti da su Mamiću ukinute 3 trafostanice za solarne panele koje radi u Hercegovini. Takve probleme očigledno rješava politika.
Jako zanimljivo je spomenuti i prvi mandat Badžaka gdje je garantovao za cirkusanta iz Londona, izgubljena licenca i gdje je također obećao plačati Zeca kojeg Klub idalje plaća tačnije 26mjeseci.
Ne znam zašto nam ovo treba kada su se svi uslovi stvorili da budemo ozbiljan Klub i da uradimo neke ozbiljne stvari."
Preneseno sa ORG-a...
ps.Kada prenosite,prenesite kako treba cijeli post.Ane da se pravite satro informisani.
Ne nije na tebe ....Refa1921 je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 3:04 pmAko se odnosilo na mene, ne pravim se šatro informisan nego sam ovo pročitao ali nisam znao smije li se ovdje kopirati i prebacivati text nego sam u kraćim crtama iznio.Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 2:57 pm"Nisam imao namjeru pisati al nažalost moram jer vidim da dosta ljudi nije upućeno a večeras je jako bitan sastanak pa nek se zna.
UO je sastavljen od članova kojih ima dosta u političkom svijetu i koji su jako imućni i još par privatnika koji su također jako uspješni.
Svi znamo da su se kreirale podjele unutar UO jedna strana je ta politička. Prvi problem se javio sa imenovanjem novog SD Rahimića gdje su pojedinci željeli da ostane Samir Bekrić i koji i dan danas miniraju rad SD i šefa struke i jedva čekaju da mu se zahvale.
Problem se javio i oko Vargasa (Spona Mamići/Nikšić) oko visine njegove plate, pojedinci vjerovatno žele ličnu promociju gdje bi kao oni finansirali istog, kada je došao čovjek na potpis bez znanja Rahimića i Ćorića javio se problem. 18k eura plata i plaćanje komisije 40k eura gdje je jedan član uprave rekao da će finansirati samo 20%. Klub na čelu sa Tunovićem i NO je to odbio jer to bi bilo pogubno za Klub na šta se Badžak uvrijedio i napao Tunovića jer ga je zaboga uvrijedio pred uglednim biznismenima iz Zagreba. (rekao bih bjeguncima iz Hercegovine). Jedan dio uprave koji predvodi Badžak tako uvrijeđen je opstruirao dolazak Santosa, razlog toga je ego i sujeta što nije završen trasfer Vargasa.
btw. Isti biznismeni su pokušali tu priču sa Borcem i Zrinjskim gdje su glat odbijeni čak su dobili zabrana ulaska na stadion Bijeli brijeg toliko o njima. Također jako zanimljivo je spomenuti da su Mamiću ukinute 3 trafostanice za solarne panele koje radi u Hercegovini. Takve probleme očigledno rješava politika.
Jako zanimljivo je spomenuti i prvi mandat Badžaka gdje je garantovao za cirkusanta iz Londona, izgubljena licenca i gdje je također obećao plačati Zeca kojeg Klub idalje plaća tačnije 26mjeseci.
Ne znam zašto nam ovo treba kada su se svi uslovi stvorili da budemo ozbiljan Klub i da uradimo neke ozbiljne stvari."
Preneseno sa ORG-a...
ps.Kada prenosite,prenesite kako treba cijeli post.Ane da se pravite satro informisani.
Istina je da je ovdje upozoravano na tog Džafića, bio je u Željeznicama nema baš čistu historiju ali ostali su članovi UO izgledali uredu pa je raja prešla preko toga nekako...