Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

PlavaKrv74
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 06, 2024 12:09 am

Pozdrav plava familijo, od sad imate jednog manjeg gosta (dugogodisnjeg), a jednog člana više… Nadam se da ću i ja dati mali doprinos forumu, koji nekada zaista ima kvalitetnih i dobrih diskusija, ali zna se nekad i zalutati…Uglavnom “ happy to be here” ! :baklja: :baklja:

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 06, 2024 6:08 am

pintol_TM87 je napisao/la:
čet sep 05, 2024 9:41 pm
Zvaka72 je napisao/la:
čet sep 05, 2024 9:36 pm
Refa1921 je napisao/la:
sri sep 04, 2024 9:53 pm

Ma sjebat će se odnosi sada u ekipi i stručnom štabu. Odmah se ni Denisu a ni Rahimiću više neće raditi jer nisu ničiji poltroni. Na kraju ćeš opet imati sezonu za k.urac. Ovo je bas glupo odrađeno i u nevakat kada smo zalet hvatali. I još ako otjeraju Denisa, potrošio si jos jednog dobrog trenera
Ono što je do sada bilo dobro Ćoriću se fakat nije mješalo u posao i odriješene su mu ruke bile. Jbg Menadžeri su nezadovoljni jer njihovi igrači griju klupu za Generala sam davno napisao da mi djeluje razočaran i odkud sad ovolika hajka na Badžaka, fakat mi nije jasno i koliko ja znam jedino je Džafić skoro uvijek kontra UO kad se glasa a glasa se i o dovođenju pojedinih igrača na prijedlog SD. Tako da nemojte kriviti samo Badžaka za Čileanca već i većinu u UO jer su glasali za njegovo dovođenje.
Upravo to, neki su bili za neki protiv Vargasa i propalo je..ali je fazon sto si zamolio uticajnog covjeka u fudbalu da ti nadje igraca i sve propade..ode obraz i to je to.. u svemu ovome je bitan samo nas Zeljo
Sto ne kazes da je Zdravko Mamic u pitanju.
I ranije je pokusavno preko njega neke stvari rijesiti...kao na primjer trener...nije prvi put u svijetu fudbala da se stvari izjalove.
Bespotrebno u ovom trenutku uplitanje brace Mamic u rad kluba.Ako je to tako zasto nije zdravko Menala zavrsio ili nekog U 21 iz Dinama,nego uvali macka u vreci.
Clanak je pokusaj gladjenja situacije putem medija jer ocigledno nije se naislo na podrsku navijaca,onako kako se kontalo.
Mislim da bi trebalo da ova prica bude trenutno zatvorena i da idemo dalje u nove uspjehe.
I da najvljivanje titule je isto tako nepotrebno i neozbiljno,jer ce biti tu jos padova do kraja sezone.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

svabo
Kontakt:

pet sep 06, 2024 6:13 am

MATORI je napisao/la:
čet sep 05, 2024 11:01 pm
SamoIstina je napisao/la:
čet sep 05, 2024 10:22 pm
ghamaz je napisao/la:
čet sep 05, 2024 9:17 pm
http://sportske.ba/clanak/jasmin-badzak ... pojacanja/
Posla Jasko sve kolektivno na aparate.

Veoma hrabre izjave, nadam se ne bez pokrica.
...
Dobro je jedan forumas danas napisao da Jasko u zivotu nije ni macku sa praga sutnuo...pa mu zato ovu izjavu ne treba uzeti za zlo...
...i jos bih dodao....
Mator covjek a tako naivan.
Šutao sam ja loptu s njim, doduše rekreativno. Ne zna joj ništa, ali ne zna ni Perez. O biznisu zna dosta, tu je maher, ali svi griješe i nalete ponekad. Izjave su mu preoptimistične, ali vrijeme je pred nama pa vidjet ćemo.

Jacksparrow
Kontakt:

pet sep 06, 2024 6:51 am

Dobro izjava ko izjava navijaci trebaju da budu objektivni, da ne dodje do nekih razocarenja. Naravno kao klub i kao navijaci uvijek treba da se nadamo titulama to je valjda i smisao neki.
FCŽ

ublehas
Kontakt:

pet sep 06, 2024 7:07 am

Drago mi je da vidim da smo koliko toliko sazreli i da ne padamo na priče o titulama. Svi smo svjesni da od toga nema ništa. Na terenu bi i imali neke šanse (ne velike, ali ona postoji), ali smo svi dobro vidjeli kako se to radi van terena. Dovoljno je da se svak "li-la" situacija svira u korist konkurenata i nama te nigdje. Pokušati izboriti Evropu, i ako uspijemo, to bi bilo top. U međuvremenu vraćati dug, i pokušavati ići naprijed u organizacijskom smislu.

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 06, 2024 7:14 am

svabo je napisao/la:
pet sep 06, 2024 6:13 am
MATORI je napisao/la:
čet sep 05, 2024 11:01 pm
SamoIstina je napisao/la:
čet sep 05, 2024 10:22 pm

Posla Jasko sve kolektivno na aparate.

Veoma hrabre izjave, nadam se ne bez pokrica.
...
Dobro je jedan forumas danas napisao da Jasko u zivotu nije ni macku sa praga sutnuo...pa mu zato ovu izjavu ne treba uzeti za zlo...
...i jos bih dodao....
Mator covjek a tako naivan.
Šutao sam ja loptu s njim, doduše rekreativno. Ne zna joj ništa, ali ne zna ni Perez. O biznisu zna dosta, tu je maher, ali svi griješe i nalete ponekad. Izjave su mu preoptimistične, ali vrijeme je pred nama pa vidjet ćemo.
Biznis u Eurosjaju i biznis u Żelji su dvije dijametralno suprotne stvari.Nije isto nikako...
Uspjesan je u svom biznisu i to je nepobitna cinjenica,ali fudbal je nesto sasvim drugo gdje se i drugi pitaju nesto kao npr...savez,sudije.....dzaba ti i Mesi da ga dovedes kada te sudije yebu u zdrav mozak....

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 06, 2024 7:17 am

ublehas je napisao/la:
Drago mi je da vidim da smo koliko toliko sazreli i da ne padamo na priče o titulama. Svi smo svjesni da od toga nema ništa. Na terenu bi i imali neke šanse (ne velike, ali ona postoji), ali smo svi dobro vidjeli kako se to radi van terena. Dovoljno je da se svak "li-la" situacija svira u korist konkurenata i nama te nigdje. Pokušati izboriti Evropu, i ako uspijemo, to bi bilo top. U međuvremenu vraćati dug, i pokušavati ići naprijed u organizacijskom smislu.
Ove godine pokusati uzeti Kup i izboriti tako europu.
Puno lakse je tako uzeti trofej nego prvenstvo.Kao sto kazes u medjuvremenu se stabilizovati i sljedecu sezonu eventualno krenuti na titulu...naravno sa ovim trenerom i strucnim stabom.

svraka
Kontakt:

pet sep 06, 2024 8:09 am

Dzezvar je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
Puno lakse je tako uzeti trofej nego prvenstvo.Kao sto kazes u medjuvremenu se stabilizovati i sljedecu sezonu eventualno krenuti na titulu...naravno sa ovim trenerom i strucnim stabom.
Nema pokusati, evropa se mora izboriti.
Forza 1921!

Oda majstore!

ublehas
Kontakt:

pet sep 06, 2024 8:25 am

Ne mora se ništa. Nama je puno bitnije da uredno smanjujemo dug, i da idemo naprijed u svakom smislu, nego da izborimo evropu.
Evropa bi svakako bila "šlag na tortu" i sigurno bi pomogla u daljem oporavku kluba, ali nemoj sam da se sve razvali da bi se izborila evrope, jer se eto kao to mora.

fanaticZeljin
Kontakt:

pet sep 06, 2024 8:48 am

Neka je Badzak izjavio da je titula cilj , dosta je bilo stabilizacije kluba i kmecanja, a ako ne možemo izboriti Evropu pored Sirokog i Veleza onda ne znam , ja bi bio zadovoljan Evropom i kupom
Srcu draga, boja PLAVA !

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 06, 2024 8:57 am

svraka je napisao/la:
pet sep 06, 2024 8:09 am
Dzezvar je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
Nema pokusati, evropa se mora izboriti.
Na i yebe to moranje....zato i jesmo tu gdje jesmo.

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 06, 2024 9:08 am

fanaticZeljin je napisao/la:
Neka je Badzak izjavio da je titula cilj , dosta je bilo stabilizacije kluba i kmecanja, a ako ne možemo izboriti Evropu pored Sirokog i Veleza onda ne znam , ja bi bio zadovoljan Evropom i kupom
Ako je to stav uoravnog odbora kluba onda je to meni ok.Ali ako je to samostalna izjava Badzaka omda je problem....

santakuruz
Kontakt:

pet sep 06, 2024 9:25 am

Nakon onakve prosle sezone, najavljivati titulu je zamazivanje ociju. Kakva crna titula??? Sta smo to uradili toliko dobro da mozemo reci da idemo na titulu? Jedno je sto to mozda neko zeli a nesto sasvim drugo je koliko osnova ima za takvu izjavu. Evo imamo li ijednog igraca u ekipi da mozemo reci da je najbolji u ligi na svojoj poziciji? Mozda jednog (Al Jaber i to mozda jer je potencijal ali je pitanje da li je trenutno najbolji veznjak lige). S tim se ne osvaja liga. A kamoli da to neko javno najavljuje. Bojim se da ce nam se to obiti o glavu. Iznenadjenja se desavaju kad sutis i zapnes svim silama bez ikakve pompe i galame. Mi najavljujemo prvorazredno iznanadjenje bez ikakvog osnova.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

SamoNapad
Kontakt:

pet sep 06, 2024 9:27 am

Ne treba puno obraćati pažnju na izjave, čak šta više mozda je i bolje sto je nesto ovako izjavljeno. Opet većina navijača sigurno ne očekuje titule niti postoji takav pritisak taman da svaki igrač i član uprave daje izjavu svaki dan. Ako ništa ovih par godina su nam dale neke pozitivne stvari sto se tice sazrijevanja navijača . Pozdrav za pitare najviše su se radovali prethodnih 24 sata, ali džaba su krecili.

milanribar
Kontakt:

pet sep 06, 2024 9:34 am

Možeš reći da ćemo se pokušat uključit u borbu za titulu jer je realno da imaju tri ekipe sa boljom ekipom i više para od nas. Možda je bolje ne iznosit u medijima takve stvari a radit na tome maksimalno i čekat pravi trenutak, treba malo bit mudar nekad. Izgubi dvije zaredom izvući će ti novinari taj naslov gdje si reko da ideš na titulu i onda si sam sebi pritisak napravio...

fanaticZeljin
Kontakt:

pet sep 06, 2024 9:39 am

A ko kaze da je Badzak bas tako izjavio ??? Mozda novinar od muhe pravi medvjeda , ja dok ne vidim video da to kaze ne vjerujem vise nikome nista
Srcu draga, boja PLAVA !

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 06, 2024 9:42 am

SkenderijaTM87
Kontakt:

pet sep 06, 2024 9:51 am

Slazem se za Evropu.. Pored ovako mrtvog Veleza i prosjecnog Sirokog, Evropa se mora izboriti i kraj priče. Pogotovo s ovakvim rosterom koji je stvarno kvalitetan.

MATORI
Kontakt:

pet sep 06, 2024 9:58 am

santakuruz je napisao/la:
pet sep 06, 2024 9:25 am
Nakon onakve prosle sezone, najavljivati titulu je zamazivanje ociju. Kakva crna titula??? Sta smo to uradili toliko dobro da mozemo reci da idemo na titulu? Jedno je sto to mozda neko zeli a nesto sasvim drugo je koliko osnova ima za takvu izjavu. Evo imamo li ijednog igraca u ekipi da mozemo reci da je najbolji u ligi na svojoj poziciji? Mozda jednog (Al Jaber i to mozda jer je potencijal ali je pitanje da li je trenutno najbolji veznjak lige). S tim se ne osvaja liga. A kamoli da to neko javno najavljuje. Bojim se da ce nam se to obiti o glavu. Iznenadjenja se desavaju kad sutis i zapnes svim silama bez ikakve pompe i galame. Mi najavljujemo prvorazredno iznanadjenje bez ikakvog osnova.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Nevjerovatno da covjek sa toliko godina ne konta koliki ce teret ta izjava prouzrociti dalje?
Od dobrog dijela navijaca koji ce svima u klubu j...sve po spisku kad jednog dana skontaju da cemo na kraju biti npr 5. ili 6. na tabeli?
A to se moze desiti.
A tek novinari ...i kompletna javnost...koji ce SA PRAVOM reci:
"Uprava je obecala titulu"???
...
Ili moj Jasko sto bi ti Dzej (da je ziv) otpjevao:
"Sijeda glava a ni zrno mudrosti"!

fanaticZeljin
Kontakt:

pet sep 06, 2024 10:04 am

Badzak 💪💪💪, samo ostro , trebao si reci boricemo se za 5 i 6 mjesto sa Slogom i Posusjem , da svima bude potaman
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava