Sto ne kazes da je Zdravko Mamic u pitanju.pintol_TM87 je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 9:41 pmUpravo to, neki su bili za neki protiv Vargasa i propalo je..ali je fazon sto si zamolio uticajnog covjeka u fudbalu da ti nadje igraca i sve propade..ode obraz i to je to.. u svemu ovome je bitan samo nas ZeljoZvaka72 je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 9:36 pmOno što je do sada bilo dobro Ćoriću se fakat nije mješalo u posao i odriješene su mu ruke bile. Jbg Menadžeri su nezadovoljni jer njihovi igrači griju klupu za Generala sam davno napisao da mi djeluje razočaran i odkud sad ovolika hajka na Badžaka, fakat mi nije jasno i koliko ja znam jedino je Džafić skoro uvijek kontra UO kad se glasa a glasa se i o dovođenju pojedinih igrača na prijedlog SD. Tako da nemojte kriviti samo Badžaka za Čileanca već i većinu u UO jer su glasali za njegovo dovođenje.Refa1921 je napisao/la: ↑sri sep 04, 2024 9:53 pm
Ma sjebat će se odnosi sada u ekipi i stručnom štabu. Odmah se ni Denisu a ni Rahimiću više neće raditi jer nisu ničiji poltroni. Na kraju ćeš opet imati sezonu za k.urac. Ovo je bas glupo odrađeno i u nevakat kada smo zalet hvatali. I još ako otjeraju Denisa, potrošio si jos jednog dobrog trenera
Šutao sam ja loptu s njim, doduše rekreativno. Ne zna joj ništa, ali ne zna ni Perez. O biznisu zna dosta, tu je maher, ali svi griješe i nalete ponekad. Izjave su mu preoptimistične, ali vrijeme je pred nama pa vidjet ćemo.MATORI je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 11:01 pm...SamoIstina je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 10:22 pmPosla Jasko sve kolektivno na aparate.ghamaz je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 9:17 pmhttp://sportske.ba/clanak/jasmin-badzak ... pojacanja/
Veoma hrabre izjave, nadam se ne bez pokrica.
Dobro je jedan forumas danas napisao da Jasko u zivotu nije ni macku sa praga sutnuo...pa mu zato ovu izjavu ne treba uzeti za zlo...
...i jos bih dodao....
Mator covjek a tako naivan.
Biznis u Eurosjaju i biznis u Żelji su dvije dijametralno suprotne stvari.Nije isto nikako...svabo je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 6:13 amŠutao sam ja loptu s njim, doduše rekreativno. Ne zna joj ništa, ali ne zna ni Perez. O biznisu zna dosta, tu je maher, ali svi griješe i nalete ponekad. Izjave su mu preoptimistične, ali vrijeme je pred nama pa vidjet ćemo.MATORI je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 11:01 pm...SamoIstina je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 10:22 pm
Posla Jasko sve kolektivno na aparate.
Veoma hrabre izjave, nadam se ne bez pokrica.
Dobro je jedan forumas danas napisao da Jasko u zivotu nije ni macku sa praga sutnuo...pa mu zato ovu izjavu ne treba uzeti za zlo...
...i jos bih dodao....
Mator covjek a tako naivan.
Ove godine pokusati uzeti Kup i izboriti tako europu.ublehas je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 7:07 amDrago mi je da vidim da smo koliko toliko sazreli i da ne padamo na priče o titulama. Svi smo svjesni da od toga nema ništa. Na terenu bi i imali neke šanse (ne velike, ali ona postoji), ali smo svi dobro vidjeli kako se to radi van terena. Dovoljno je da se svak "li-la" situacija svira u korist konkurenata i nama te nigdje. Pokušati izboriti Evropu, i ako uspijemo, to bi bilo top. U međuvremenu vraćati dug, i pokušavati ići naprijed u organizacijskom smislu.
Nema pokusati, evropa se mora izboriti.Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 7:17 amOve godine pokusati uzeti Kup i izboriti tako europu.ublehas je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 7:07 amDrago mi je da vidim da smo koliko toliko sazreli i da ne padamo na priče o titulama. Svi smo svjesni da od toga nema ništa. Na terenu bi i imali neke šanse (ne velike, ali ona postoji), ali smo svi dobro vidjeli kako se to radi van terena. Dovoljno je da se svak "li-la" situacija svira u korist konkurenata i nama te nigdje. Pokušati izboriti Evropu, i ako uspijemo, to bi bilo top. U međuvremenu vraćati dug, i pokušavati ići naprijed u organizacijskom smislu.
Puno lakse je tako uzeti trofej nego prvenstvo.Kao sto kazes u medjuvremenu se stabilizovati i sljedecu sezonu eventualno krenuti na titulu...naravno sa ovim trenerom i strucnim stabom.
Na i yebe to moranje....zato i jesmo tu gdje jesmo.svraka je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 8:09 amNema pokusati, evropa se mora izboriti.Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 7:17 amOve godine pokusati uzeti Kup i izboriti tako europu.ublehas je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 7:07 amDrago mi je da vidim da smo koliko toliko sazreli i da ne padamo na priče o titulama. Svi smo svjesni da od toga nema ništa. Na terenu bi i imali neke šanse (ne velike, ali ona postoji), ali smo svi dobro vidjeli kako se to radi van terena. Dovoljno je da se svak "li-la" situacija svira u korist konkurenata i nama te nigdje. Pokušati izboriti Evropu, i ako uspijemo, to bi bilo top. U međuvremenu vraćati dug, i pokušavati ići naprijed u organizacijskom smislu.
Puno lakse je tako uzeti trofej nego prvenstvo.Kao sto kazes u medjuvremenu se stabilizovati i sljedecu sezonu eventualno krenuti na titulu...naravno sa ovim trenerom i strucnim stabom.
Ako je to stav uoravnog odbora kluba onda je to meni ok.Ali ako je to samostalna izjava Badzaka omda je problem....fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 8:48 amNeka je Badzak izjavio da je titula cilj , dosta je bilo stabilizacije kluba i kmecanja, a ako ne možemo izboriti Evropu pored Sirokog i Veleza onda ne znam , ja bi bio zadovoljan Evropom i kupom
fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 8:48 amNeka je Badzak izjavio da je titula cilj , dosta je bilo stabilizacije kluba i kmecanja, a ako ne možemo izboriti Evropu pored Sirokog i Veleza onda ne znam , ja bi bio zadovoljan Evropom i kupom
Slazem se za Evropu.. Pored ovako mrtvog Veleza i prosjecnog Sirokog, Evropa se mora izboriti i kraj priče. Pogotovo s ovakvim rosterom koji je stvarno kvalitetan.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 8:48 amNeka je Badzak izjavio da je titula cilj , dosta je bilo stabilizacije kluba i kmecanja, a ako ne možemo izboriti Evropu pored Sirokog i Veleza onda ne znam , ja bi bio zadovoljan Evropom i kupom
Nevjerovatno da covjek sa toliko godina ne konta koliki ce teret ta izjava prouzrociti dalje?santakuruz je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 9:25 amNakon onakve prosle sezone, najavljivati titulu je zamazivanje ociju. Kakva crna titula??? Sta smo to uradili toliko dobro da mozemo reci da idemo na titulu? Jedno je sto to mozda neko zeli a nesto sasvim drugo je koliko osnova ima za takvu izjavu. Evo imamo li ijednog igraca u ekipi da mozemo reci da je najbolji u ligi na svojoj poziciji? Mozda jednog (Al Jaber i to mozda jer je potencijal ali je pitanje da li je trenutno najbolji veznjak lige). S tim se ne osvaja liga. A kamoli da to neko javno najavljuje. Bojim se da ce nam se to obiti o glavu. Iznenadjenja se desavaju kad sutis i zapnes svim silama bez ikakve pompe i galame. Mi najavljujemo prvorazredno iznanadjenje bez ikakvog osnova.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk