pon sep 02, 2024 1:06 pm
Plava braco, ne znam sta bih napisao nakon sinocnjeg poraza fudbala u BIH! Tesko mi je, a nismo izgubili, zamislite! Promasaj Denisa u prvom, mada on hvali igrace u prvih 11, nece pritiska na njih, ali ni ne kaze da je promasio! Uzeo nam jednog vaznog veznog Hirosa, stavio laznu devetku. Ne ide to! Ova seljadija krala vrijeme od 10. Minute!? Primis gol bez suta na isti u 100 plus minuta!? Sporo, mlitavo u prvom, u drugom bolje i onda, kada je protivnik pao jedva dise ulijecu na teren dva tzv. Navijaca! Sta su htjeli s tim? Sta su postigli? Odmogli svom klubu! 10 minuta pauze, konsolidovali se primitivci, mi izgubili momentum i opet i pored malog broja minuta koje su se igrale do kraja, znamo svi i zasto, imali smo prilike da rijesimo sve. Nismo i cao. Bod u dzepu, jer nismo pritiskom od pocetka slomili protivnika, a mogli smo i trebali! Garo nije za ozbiljnog fudbala. Gala, svaka cast! Idemo dalje! Sasvim dobar ucinak poslije 5 kola, samo se bojim kazne i suspenzije istoka, a ide derbi sa laznim mostarcima. Nije nam ovo trebalo. Isli smo njima na mlin, sudija katastrofa! Kripiceva ruka je bila, mada bi konama ono priznao, hladno! Sve resurse dati da se imaju ljudi u savezu, bez toga nema ni rezultata u ovoj divljoj ligi. Ne namjeststi, protiv sam toga, nego samo korektno i da svi imaju postene uslove za igru. E tad smo pravo jaki! Bojim se da smo i u prva 4 kola nekom trn u oku i odma je bilo sasijeci u startu! Celava ubleha il ne zna u sto sumnjam, il je po zadatku zmirio na odugovlacenje igre. VTZ.
Zadnja izmjena:
tm87alem, dana/u pon sep 02, 2024 1:16 pm, ukupno mijenjano 3 puta.