Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Sky1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 02, 2024 12:38 pm

Sky1
Kontakt:

pon sep 02, 2024 12:39 pm

Jabera su malo braća poremetila, vidio sam po instagramu da su ovdje bili i da je puno izlazio sa njima, dozvat će se on na pauzi i biti još bolji.

Sky1
Kontakt:

pon sep 02, 2024 12:40 pm

Ko je bio na utakmici, vidio je da nam sudija nije dao igrati, samo da je na vrijeme počeo dijeliti žute hladno bismo mi ono dobili i bezveze je sjeckao i zaustavljao igru.

fanaticZeljin
Kontakt:

pon sep 02, 2024 12:46 pm

Kakvi su planovi sa Al Jaberom ???
Srcu draga, boja PLAVA !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon sep 02, 2024 1:03 pm

Ma prodati ga ako je istina za ovu ponudu, ovo je ozbiljna cifra.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

tm87alem
Kontakt:

pon sep 02, 2024 1:06 pm

Plava braco, ne znam sta bih napisao nakon sinocnjeg poraza fudbala u BIH! Tesko mi je, a nismo izgubili, zamislite! Promasaj Denisa u prvom, mada on hvali igrace u prvih 11, nece pritiska na njih, ali ni ne kaze da je promasio! Uzeo nam jednog vaznog veznog Hirosa, stavio laznu devetku. Ne ide to! Ova seljadija krala vrijeme od 10. Minute!? Primis gol bez suta na isti u 100 plus minuta!? Sporo, mlitavo u prvom, u drugom bolje i onda, kada je protivnik pao jedva dise ulijecu na teren dva tzv. Navijaca! Sta su htjeli s tim? Sta su postigli? Odmogli svom klubu! 10 minuta pauze, konsolidovali se primitivci, mi izgubili momentum i opet i pored malog broja minuta koje su se igrale do kraja, znamo svi i zasto, imali smo prilike da rijesimo sve. Nismo i cao. Bod u dzepu, jer nismo pritiskom od pocetka slomili protivnika, a mogli smo i trebali! Garo nije za ozbiljnog fudbala. Gala, svaka cast! Idemo dalje! Sasvim dobar ucinak poslije 5 kola, samo se bojim kazne i suspenzije istoka, a ide derbi sa laznim mostarcima. Nije nam ovo trebalo. Isli smo njima na mlin, sudija katastrofa! Kripiceva ruka je bila, mada bi konama ono priznao, hladno! Sve resurse dati da se imaju ljudi u savezu, bez toga nema ni rezultata u ovoj divljoj ligi. Ne namjeststi, protiv sam toga, nego samo korektno i da svi imaju postene uslove za igru. E tad smo pravo jaki! Bojim se da smo i u prva 4 kola nekom trn u oku i odma je bilo sasijeci u startu! Celava ubleha il ne zna u sto sumnjam, il je po zadatku zmirio na odugovlacenje igre. VTZ.
Zadnja izmjena: tm87alem, dana/u pon sep 02, 2024 1:16 pm, ukupno mijenjano 3 puta.

igla
Kontakt:

pon sep 02, 2024 1:14 pm

Ako prodaš Al Jabera, bar pola tog iznosa mora ići za 2 nova igrača u centralnom dijelu.
Tu smo do sad pravili prevagu u svim utakmicama gdje smo pobijedili.

Sky1
Kontakt:

pon sep 02, 2024 1:16 pm

Mi moramo prihvatiti činjenicu da pistoji zaštićena trojka i da se vrh tabele kroji prema njihovim dogovorima i željama. Svi mi na utakmici sinoć smo vidjeli da je onaj sudija bio po zadatku tu. Uplašili se da mi na neki način ne bismo pomrsili račune prvoj trojici, pa daj sasjeci odmah.

Gola
Kontakt:

pon sep 02, 2024 1:21 pm

Ovdje stvarno neki kao da su maloumni, cuj sto mu navijac nije karijeru zavrsio da ispadne lafcina. Da li ste svjesni kakve bi posljedice imao klub da je doslo do fizickog kontakta izmedju navijaca i gostujucih igraca, ili ne dao Bog do zavrsavanja karijera?
Ostro osuditi i ograditi se od pojedinaca koji se svojim postupcima stavljaju iznad kluba i svih ostalih.
Isto tako nije klub vodit sto je menadzera igrat, ima stvari koje mi ne vidimo i ne znamo a koje uticu na prvih jedanest. Ohanite malo ba...
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

cala
Kontakt:

pon sep 02, 2024 1:26 pm

Nadam se da ona dva idiota od sinoc citaju ovaj forum, a i svi koji su gadjali flasama i upaljacima. Stidite se gospodo, vi ste krivi koliko i ekipa za sinosnji kiks. U trenutku kad ekipa ima strasan momentum na terenu, vi prekidate utakmicu i ekipe se resetuju. Ono nije atmosfera koju zelimo na nasem stadionu i kampanju "Porodicno okupljanje". Ono nije slika kakvu zelimo da saljemo sa Grbavice!

Svi srcem se nadam da ce se pocinioci identifikovat i propisno kaznit. Ako nam suspenduju dio istoka ili istok za iducu utakmicu, izbili ste desetine hiljada KM klubu iz kase. Sram i stid da vas bude!

fanaticZeljin
Kontakt:

pon sep 02, 2024 1:33 pm

Javno staviti slike i imena hadalja . I podnijeti krivicnu prijavu
Srcu draga, boja PLAVA !

Valter
Kontakt:

Kada su pred početak prvenstva drugi razmatrali na kojim pozicijama nam trebaju pojačanja, pisao sam da su nam prioritet štoperske pozicije. Sada se počelo komunicirati kako nam je potreban štopere. Nama nije potreban štopere, nama su neophodna tri štopera. Inače često ćemo na Grbavici imati utakmice tipa Široki, Sloga gdje stalno nešto pokušavamo da stignemo i preokrenemo.

I kada dođe neki malo lošiji rezultat onda ide priča kako nam još trebaju Štilić i Cocalić. Da trebaju nam onakvi kakvi su bili prije dvije-tri godine. Štilić i Cocalić iz zadnje sezone ne trebaju Želji. Naravno samo mislim u igračkom smislu. To što imamo problema na nekim pozicijama i u nekim fazama igre nije rješenje u plakanju za njima dvojicom. Uostalom do 4-5 kola prije kraja prošle sezone borili smo se za opstanak.

Čestitke Vladi kako je znao na koji način isprovocirati i odvesti situaciju gdje je nogomet najmanje bitan. .Jasno da mu je uveliko pomogao i sudija. Al mi smo mu najviše pomogli a Želji odmogli. Znalo se slično dešavati i ranije i u takvim utakmicama Željo nikada nije izvukao pozitivan rezultat. A mi ko ovce, imaš nerješen rezultat pola sata prije kraja, imaš atmosferu na tribinama i umjesto da uz pozitivan pritisak sa tribina napraviš pritisak na zadnju liniju Sloge, nasjedaš ko malo dijete i okrečeš stvari protiv sebe. I slažem se da možemo Vicu uvijek ubaciti u kontekst dešavanja protiv Želje, al za sinošnjih 70% pogrešnih pasova Jabera i Radovca ipak nije on kriv.
Zadnja izmjena: Valter, dana/u pon sep 02, 2024 1:35 pm, ukupno mijenjano 1 put.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

1921.ba
Kontakt:

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

pon sep 02, 2024 1:34 pm

Probat nagurat na 1.5 mil za Jabera, ako ne i ova cifra je vise nego pristojna.

fanaticZeljin
Kontakt:

pon sep 02, 2024 1:37 pm

PlavaDobrinja1921 je napisao/la:
pon sep 02, 2024 1:34 pm
Probat nagurat na 1.5 mil za Jabera, ako ne i ova cifra je vise nego pristojna.
Uz obavezni postotak 20 %
Srcu draga, boja PLAVA !

SamoIstina
Kontakt:

pon sep 02, 2024 1:40 pm

Kako se razmislja u klubu, je li prodaja realna opcija?

Po meni ili prodati ili produziti ugovor sto prije. Najlosija opcija je da ostane i da se ne dira nista.

igla
Kontakt:

pon sep 02, 2024 1:44 pm

I nek provjere jer je Rusija, da ne bude "ne mogu pare doći dok je sankcija"... Ili ne znam kakav je stav UEFAe prema transfer politici prema njima.

Gagi tm 87
Kontakt:

pon sep 02, 2024 3:18 pm

Sta ovo pise za đorica vec moguc raskid ugovara,je li dolazi neki veznjak pa on visak ili nesto drugo?

cikazubo
Kontakt:

pon sep 02, 2024 3:22 pm

Nadam se da ce ovoj dvojici seljacina izdati zabranu pristupa stadionu i da su dobre batine popili poslije u kombiju.
Usput im urucit godisnje za istok koseva.

Meha87
Kontakt:

pon sep 02, 2024 3:25 pm

Ako je dado sadikovic slobodan njega dovesti moze on i na stopera.

Trenutno korisnika/ca: Taree_ i 40 gostiju.

Prijava