ned avg 25, 2024 3:43 pm
Mislim da je ono jucer najgora predstava nase ekipe u ove 4 utakmice. Kontrolisali smo igru 70 minuta, uz veliki posjed i bili bolji. Mislim da to govori mnogo o ovoj ekipi i da se imamo cemu nadati.
Treba biti realan i reci da je Al Jaber bio los jucer, prodao je 10 15 lopti sigurno, sreca opravdao se tim golom. Apsolutno nas najvažniji i najbolji igrac, ali zasluzio je kritiku za predstavu jucer.
Takodjer mislim da se previse ljudi Hirosu naklatilo na kosti.. Nije to ni blizu lose koliko se predstavlja. Jeste on jucer bio los, to stoji, ali protiv Igmana je bio jedan od najboljih i nije dobio nikakvu pohvalu. Mozda 2 lika s foruma su to uvidjela.
Nije u istoj formi kao prosle sezone, ali mislim da dobija mnogo vise kritike nego sto zaslužuje i trenutno je taj igrac na kojeg se raja okomi i ne popusta.
Galic ne dobija kritiku koj zaslužuje. Lik je toliko nesiguran, unosi nervozu, mene ga strah gledati s loptom, mogu misliti kako je tek saigracima. Lik ima 1 dribling i to je to, ali eto valjda je stabilniji od Odinake nazad pa zato dobija priliku u prvih 11.
Uglavnom ja sam zadovoljan prikazanim na terenu i mislim da se imamo cemu nadati tokom sezone. Hvala igračima, treneru i upravi sto nas vracaju na pravi kolosjek. Takodjer valjda ne nabijamo dugovanja i ovim jakim transferima ne trazimo instant rezultat sto nam se znalo obit o glavu u prošlosti. Ali stekao sam dojam da mozemo vjerovati ovoj upravi.