Ma mene i dalje strah sve kontam odakle nam pare. Opekli se toliko puta bili na ponoru i tesko povjerovati da je sve planski uradjeno. Iskreno se nadam da je mjereno po duzini jorgana.
Naravno, to je obaveza ka navijačima kluba!storm_raider je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 8:26 amDobrodosli Generale! Drago mi je da ste pozivnicu prihvatili.Elvir Rahimić je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 10:57 pmSve je pod kontrolom 🫡 za vikend obucimo dres i pravac Tuzla!
Boga mi, kao da sam ja pisao.
Evo sad pogledah da smo prije 2 pretkola bili 37 a Irska na 33 mjestu nam je bjezala 1,1 boda. Imaju li Irci još predstavnika u UEFA takmičenjima. Pa i nismo toliko daleko kad bi borac još jednu nerješeno odigrao i bar u grupi jednu pobjedio u pobjedu zrinje u Mostaru do sada imamo minimum 1 bod za drzavni.BHDragons je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 7:19 pmIzletio je onaj Gabela na pregledu kola to, ali nije to tačno. Nismo ni blizu tog mjesta još nažalost.
Istraumirani smo i ne znamo kako se ponasati kad se pozitivne stvari desavaju. Treba nama kolektivno stravu salit.neroazzuro je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 10:22 amBoga mi, kao da sam ja pisao.
Jesu nas ubili u pojam...
Bože na hajr.
Itekako istraumirani, rane, nažalost, još uvijek svježe.SamoIstina je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 2:10 pmIstraumirani smo i ne znamo kako se ponasati kad se pozitivne stvari desavaju. Treba nama kolektivno stravu salit.neroazzuro je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 10:22 amBoga mi, kao da sam ja pisao.
Jesu nas ubili u pojam...
Bože na hajr.
Hoce prvo da vidi kakva je ponuda starleta i top modela. Da se ne zalijece.teatrale36 je napisao/la:Što ne potpisuje ovaj Vargas?
Da vidi ima li cuka po ulicamasantakuruz je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 2:23 pmHoce prvo da vidi kakva je ponuda starleta i top modela. Da se ne zalijece.teatrale36 je napisao/la:Što ne potpisuje ovaj Vargas?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
HervasHare79 je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 2:33 pmDa vidi ima li cuka po ulicamasantakuruz je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 2:23 pmHoce prvo da vidi kakva je ponuda starleta i top modela. Da se ne zalijece.teatrale36 je napisao/la:Što ne potpisuje ovaj Vargas?
Tačno opet traume imamo.Hare79 je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 2:33 pmDa vidi ima li cuka po ulicamasantakuruz je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 2:23 pmHoce prvo da vidi kakva je ponuda starleta i top modela. Da se ne zalijece.teatrale36 je napisao/la:Što ne potpisuje ovaj Vargas?
Bio je na treningu jutros.
Sad mi je lakše, kontam da nije šta zapelo.