fcz je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 10:07 pmE'o je bruca.Abdulmalik Al-Jaber je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 9:51 pmJoš jednom ću pitati, ima li neko hemijsku?cikoradovic je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 9:29 pm
Jaber i mogući ostanak, produženje saradnje. A to što spominjete, o tome ćemo kad bude skupština.
![]()
Samo nek ne koristi gumicu, kao u školi kad razmišljaš šta napisati.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 11:06 pmfcz je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 10:07 pmE'o je bruca.Abdulmalik Al-Jaber je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 9:51 pm
Još jednom ću pitati, ima li neko hemijsku?
![]()
Posteno i jest zapeo
Ma naravno da je ljepsateatrale36 je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 11:01 pmAli njihov stadion neuslovan skroz, imaju dvije tribine koliko toliko normalne doduše bez krova. Lijepa naša Grbavica!
. Zato i kazem oni igraju za grupu LP a mi utakmicu protiv Igmana a skoro isto navijaca.... Prekucavamo po ko zna koji put.
Da si malo normalniji možda bi saznao ko mi je novi suigrač, al sad ćeš dobit ovo što visi.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 11:06 pmfcz je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 10:07 pmE'o je bruca.Abdulmalik Al-Jaber je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 9:51 pm
Još jednom ću pitati, ima li neko hemijsku?
![]()
Posteno i jest zapeo
Trebao si i spomenuti da su samo 2 tribine u funkciji na Maksimiru.dr S je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 11:21 pmMa naravno da je ljepsateatrale36 je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 11:01 pmAli njihov stadion neuslovan skroz, imaju dvije tribine koliko toliko normalne doduše bez krova. Lijepa naša Grbavica!. Zato i kazem oni igraju za grupu LP a mi utakmicu protiv Igmana a skoro isto navijaca.... Prekucavamo po ko zna koji put.
I da su karte za obje tribine bile rasporodaneDzezvar je napisao/la: ↑sri avg 21, 2024 7:28 amTrebao si i spomenuti da su samo 2 tribine u funkciji na Maksimiru.dr S je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 11:21 pmMa naravno da je ljepsateatrale36 je napisao/la: ↑uto avg 20, 2024 11:01 pm
Ali njihov stadion neuslovan skroz, imaju dvije tribine koliko toliko normalne doduše bez krova. Lijepa naša Grbavica!. Zato i kazem oni igraju za grupu LP a mi utakmicu protiv Igmana a skoro isto navijaca.... Prekucavamo po ko zna koji put.
Bez veze je takvo poredjenje...
Evo bas smo se nasikirali sto nam ti neces reci ko potpisuje , ti kao sad bitan lik znas , zaboli nas tuki sto znas , a neces da kazesAbdulmalik Al-Jaber je napisao/la: ↑sri avg 21, 2024 12:34 amDa si malo normalniji možda bi saznao ko mi je novi suigrač, al sad ćeš dobit ovo što visi.
Al' si ti konstantno nadrk.an, kao i onaj 505 Viteška. Ne znam ima li išta pozitivno kod vas dvojice...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri avg 21, 2024 9:13 amEvo bas smo se nasikirali sto nam ti neces reci ko potpisuje , ti kao sad bitan lik znas , zaboli nas tuki sto znas , a neces da kazesAbdulmalik Al-Jaber je napisao/la: ↑sri avg 21, 2024 12:34 amDa si malo normalniji možda bi saznao ko mi je novi suigrač, al sad ćeš dobit ovo što visi.
Koliko je vjerovati ovom samozvanom menageru??
E hajde mi molim te reci gdje i koga ja to pljujem i cime nisam zadovoljan ??? Osim sto me nerviraju ova pisanja u siframa kad pojedini glume CikuLudvig Leple je napisao/la: ↑sri avg 21, 2024 11:01 amAl' si ti konstantno nadrk.an, kao i onaj 505 Viteška. Ne znam ima li išta pozitivno kod vas dvojice...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri avg 21, 2024 9:13 amEvo bas smo se nasikirali sto nam ti neces reci ko potpisuje , ti kao sad bitan lik znas , zaboli nas tuki sto znas , a neces da kazesAbdulmalik Al-Jaber je napisao/la: ↑sri avg 21, 2024 12:34 am
Da si malo normalniji možda bi saznao ko mi je novi suigrač, al sad ćeš dobit ovo što visi.
											cikoradovic je napisao/la: ↑sri avg 21, 2024 11:49 amOpustite se ljudi, džabe se nagonite. Hajmo pogurati klub, ozbiljna je priča, pričajte o pojačanjima, Jaberu, formaciji, igračima, manite se budalaština.