Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Jacksparrow
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 18, 2024 9:57 pm

Sa Mahmicem u21 i Markovicem izgleda to dosta bolje i sigurnije nazad. Steta sto nemamo jos jednu ozbiljniju opciju u 21 na bekovskim pozicijama.
FCŽ

Ferroviere_1921
Kontakt:

ned avg 18, 2024 10:04 pm

:zeljeznicar1:

pintol_TM87
Kontakt:

ned avg 18, 2024 10:10 pm

Valjda bude spreman za slikanja u naredna dva dana :)

teatrale36
Kontakt:

ned avg 18, 2024 10:12 pm

TheBlue je napisao/la:
ned avg 18, 2024 9:50 pm
Sinoc uzivanje cisto!!! Sve pohvale. AlJaber i Radovac 🤯🤯🤯🤯

Kukamo za zadnju liniju:
Gala - Odlican. Odlican!
Cavnic - Sasvim korektan
Sabic- on je u21, Markovic je bolji i sigurno bi igrao da imamo u21 igraca boljeg.
Karamarko - njega sam ostavio za kraj. Vidljivo je da ima problema i da se jos ne konta sa Cavnicem, idu na iste lopte itd. Ima propusta, ali mu niko ne moze uzeti borbu i zelju. Decko se trudi, ako ispravimo ove nedostake i dok legnu malo, imat cemo mi solidnu zadnju liniju.

Nije to bas kriticno kao sto pisete. Ok, nije idealno. Al nije ni kriticno s obzirom da u to liniji imamo u21 igraca kome to nije prirodna pozicija.
Isto razmišljam, u potpunosti dijelim mišljenje. Nije to tako loše, samo mi je žao što Marković ne može igrati u ovakvoj postavci, to bi bilo baš fino rješenje za zadnju liniju u potpunosti.
Treba ukinuti pravilo U21!! Ko je dobar nek igra!

Ludvig Leple
Kontakt:

ned avg 18, 2024 10:41 pm

Ono prozivanje igrača je odron na kraju utakmice, blago rečeno užas. Deset puta dođite 'vamo, totalno bespotrebno.

Hiroš sinoć odlično odigrao i to naglašavam poslije dvije loše partije u prva dva kola.
Al Jaber, ne znam ima li potrebe komentarisati, zlatna koka.
Svi su generalno odigrali dobro osim Karamarka, u nekakvom je grču i dosta dugo razmišlja da li da je nabije, primi, doda. Nadam se da se može popraviti. Mali Sabić nije bek i zavaljen je maksimalno ne toj poziciji.

Sad sam gledao Slobodu protiv Borca. Ja ne znam šta oni igraju, ali ono nije fudbal.

SamoNapad
Kontakt:

ned avg 18, 2024 10:43 pm

Ovo sto se desava Borcu zadnjih godina treba da se uokviri i da sluzi kao potsjetnik sta me treba raditi i kako otjerati ljude sa stadiona. Ne moze sport bez zdravog nadmetanja , ne moze fudbal bez ulaganja u ostale segmente pored samog terena. Kvaliteni igraci , kvalitetna struka , kvalitetan omladinski pogon, marketing strucnjaci , infrastruktura i slicno. U nasoj zemlji smo mi jedini blizu da licimo na nesto sto se zove fudbalski klub u pravom smislu te rijeci. Fudbal bez navijaca je cirkus!

Sky1
Kontakt:

ned avg 18, 2024 11:03 pm

Moram se dotaći Hiroša. Sinoć odličan i jako bitan igrač za našu igru.

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Online

ned avg 18, 2024 11:24 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
Ko brate ?
Srcu draga, boja PLAVA !

pintol_TM87
Kontakt:

ned avg 18, 2024 11:32 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Ko brate ?
Sredina-krilo

Sky1
Kontakt:

pon avg 19, 2024 12:06 am

ned avg 18, 2024 11:32 pm
fanaticZeljin je napisao/la:
Ko brate ?
Sredina-krilo
@cikoradovic je li istina? Hvala!

CuneLastavica
Kontakt:

pon avg 19, 2024 1:17 am

Bozidar Radosevic je napisao/la:
ned avg 18, 2024 1:38 pm
Dizemo se previse, nije ovo toliko dobro kao sto pricamo. Odbrana nam je ocajna. Karamarko i Cavnic jako lose suraduju, Sabic ne moze biti bek, jedino Galic koliko toliko solidan.

Radovac i Boljevic najbolji sinoc. Jaber u drugom nevidljiv prema naprijed. Da li je to zato sto se potrosio previse u prvom, ali cim je on stao i mi smo. Hiros opet neozbiljan na momente, ali puno bolje nego u prve dvije. Cvetanovski mora brze da se rijesava lopte, ali vrlo solidan. Krpicu fali samopouzdanje, kod one sanse da ne opucas kad si sve kako treba odradio mi je nejasno. Mislim da ako uspije uvezati par golova da ce opet biti onaj stari. Poslije gola je bio puno smireniji.

Ovo sto je uslo s klupe je dosta upitno. Odinaka nema tehniku i moraju u klubu pod hitno mu pomoci oko toga. Potencijal je tu ali da ti dvaputa u pet minuta bjezi lopta u aut a ti sam. Djoric boze sacuvaj, nista s nicim. Ko muha bez glave, nit se zna postaviti niti povuci loptu. Vukoja usporen snimak. Jel do fizicke pripreme ne znam, ali bas bas spor. Mircevski zna lopte odmah se vidjelo i dok se malo jos upozna s ekipom imat ce Coric muke oko toga koga izostaviti.

Dangubica ne bih jos komentarisao, nije me bas odusevio ali tek je stigao pa ima i do toga vjerovatno.

U TZ po pobjedu pa cemo vidjeti dalje 😁
Valjda izborimo opstanak jbg

CuneLastavica
Kontakt:

pon avg 19, 2024 1:25 am

Valter je napisao/la:
ned avg 18, 2024 4:24 pm
Glavna pažnja treba biti na sportskom segmentu jer od njega sve počinje.
Međutim paralelno sa tim treba raditi na marketingu jer je Željo postao ozbiljan brend. Pisano je više puta o tome, ali aktivnosti oko fan shopa treba uozbiljiti. Postojeći je mali i često vrlo skromno snabdijeven. Pokušati iznaći ozbiljan prostor u centru grada jer nema razloga da su pitari u tom segmentu ispred nas. Ubijeđen sam da bi naš shop u centru grada bio mnogo posjećeniji od njihovog.
Druga stvar je vezana za grb kluba. Vrijeme digitalnog marketinga zahtjeva moderniji oblik s tim da svi segmenti grba trebaju biti prepoznatljivi navijačima Željezničara a i šire. Veliki broj ozbiljnih svjetskih timova to je uradio, posljednji u nizu Liverpul. Ako bi postojao ozbiljan konsenzus među navijačima oko modernizacije grba, aktivnosti tempirati da sve bude završeno do početka mj. jula naredne godine kada dolazi dijaspora u grad.
Pitanje je kakav ce bit i hoce li se svidjet svima, meni je postojeci itekako top, nekako sam skeptican oko dizajniranja neceg novog, Bog zna kome ce to bit povjereno, hoce li neki strucnjak namastat neki krindz, a najteze je razumjeti ljepotu jednostavnosti... Ako bi se eto trebao redizajnirati grb nek uzmu godinu dana, ako treba, da rade idejna rjesenja, al da se uradi kako treba a ne "ma ovo je moderno znate e ovo je simbol vas radnicke klase znate zbog toga je ovaj grb spoj tradicije i novog doba razumijete 🤡"

ublehas
Kontakt:

pon avg 19, 2024 7:08 am

Neće se svidjeti svima 100%, kakav god da bude. Koliko znam, kada i ako se bude radila izmjena grba, i navijači (članovi kluba) bi trebali biti uključeni u donošenje odluke o novom grbu.
Zadnja izmjena: ublehas, dana/u pon avg 19, 2024 8:30 am, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon avg 19, 2024 8:17 am

Ima li ko hemijsku?

neroazzuro
Kontakt:

pon avg 19, 2024 11:16 am

Jesil to dogovorio produženje ugovora?

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon avg 19, 2024 12:18 pm

neroazzuro je napisao/la:
pon avg 19, 2024 11:16 am
Jesil to dogovorio produženje ugovora?
Nešto ću potpisat, vidit ćemo šta hehehe, poyy.

igla
Kontakt:

pon avg 19, 2024 12:19 pm

Ja sam velika pristalica promjene grba kluba, tačnije modernizacije. Tako dobre simbole imamo, da se tu može napraviti svjetska priča.

Ovaj trenutni grb te ne razlikuje od nekog default standarda, sa ovim krugom i football club momentima.

Evo lupam gluposti, ali nešto na ovaj fazon, promijeniti boju, font slova i brojeva, veličinu fonta npr, ali da je putokaz ovaj.
slika

black64
Kontakt:

pon avg 19, 2024 12:26 pm

igla je napisao/la:
Ja sam velika pristalica promjene grba kluba, tačnije modernizacije. Tako dobre simbole imamo, da se tu može napraviti svjetska priča.

Ovaj trenutni grb te ne razlikuje od nekog default standarda, sa ovim krugom i football club momentima.

Evo lupam gluposti, ali nešto na ovaj fazon, promijeniti boju, font slova i brojeva, veličinu fonta npr, ali da je putokaz ovaj.
slika
slika

ISB87
Kontakt:

pon avg 19, 2024 12:36 pm

auf dobar ovaj kod black-a. po meni, malo moderniji i super bi cucnuo na dres.
MIRZA RASCIC

GegenPress
Kontakt:

pon avg 19, 2024 12:43 pm

black64 je napisao/la:
pon avg 19, 2024 12:26 pm
igla je napisao/la:

slika
slika
:zeljeznicar1: :palacgore:
1921

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA, Diverzant, fanaticZeljin, pestabudimpesta i 46 gostiju.

Prijava