Logicno
Qarina.igrac
Slika koja popravlja dan.
Jesu. Danas i sutra za aktivne clanove. Ide fino. Nije sad velika guzva, ali ljudi dolaze i uzimaju. Ne sumnjam da ce svaka stolica biti puna. Red je da napravimo spektakl. Kad je evropa, derbi ili kad dolaze Borac ili Zrinjski normalno je da bude puno medjutim sad s Igmanom ovo ce bas odjek imati. Svi na Grbavicu.
Milionska investicija na Grbavici: Evo koliko će koštati izgradnja tribine na kultnom Željinom jugu
Fudbalski klub Željezničar platio je blizu 164.000 maraka na ime dobijanja građevinske dozvole, čime je otvoren put prema dugo najavljivanoj rekonstrukciji južne tribine stadiona Grbavica, koja tradicionalno okuplja najvatrenije pristalice "Plavih".
Prema saznanjima, kompletna vrijednost projekta se kreće oko šest miliona KM.
Obnovljeni jug navodno bi mogao imati kapacitet od oko 5.000 mjesta.
Najavljeno je da će podršku "Plavima" pružiti i Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, kao i Općina Novo Sarajevo.
"Uplatili smo rentu, izvedbeni i idejni projekt su gotovi, a 15. augusta predajemo revidirani projekt.
Projekt izgradnje juga je historijski", poručio je nedavno predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar Admir Tunović.
Asfaltiran je i prostor ispred sjeverne tribine, te završena i biletarnica na stadionu.
Ja mislim da je ministar rekao da nismo opravdali ni mi ni njanjari proslogodisnja sredstva tako da ove godine il nikako il umanjeno?Mirek11 je napisao/la: ↑čet avg 15, 2024 6:52 pmhttps://sop.ba/zeljo-i-sarajevo-se-poja ... g_rewarded
"Također gradski rivali u novu sezonu ulaze bogatiji za po milion KM, koje će dobiti od kantonalnog nivoa vlasti, tačnije od Ministarstva za kulturu i sport KS."
Zna li ko kada bi mogli ovo novci leci?![]()
od aprila 76 do aprila 92 Gavro samo propustio derbi 1984 bilo 5.2,ja bio u bolnici....operisao slijepo crijevo...
e jesi peh, čuj slijepo crijevo