Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 11, 2024 12:44 am

igla je napisao/la:
ned avg 11, 2024 12:36 am
Mi baš iz euforije u očaj i obrnuto.
Moglo se desiti i da ne uzmemo ovo iako smo bolji bili puno.
Treba pohvaliti što treba, to je sredina terena sa Radovcem i Arapom koja je pojela utakmicu, pogotovo arap.

Isto tako, dobili smo kad je izašao Hiroš. Ubijeđen sam da ne bi dobili utakmicu s njim i tu bi da pohvalim Ćorića. U ovakvim utakmicama vidiš što Hiroš s ovakvim talentom u najboljim godinama igra za Želju. I kod gola njihovog je krenulo od njegove BESPOTREBNO izgubljene lopte.

Gol nije Muftićev već štoperov. Sve vrijeme gleda u loptu, uopšte ne vidi da mu dolazi igrač iza leđa.

Odinaka će biti koristan izuzetno.
Fakat mi niste jasni vi koji branite Muftica kod gola.Sta treba stoper izbijati loptu s 2m, a on da stoji na liniji?? Nidje veze. Istini za volju, ni stoper ni bek nisu nikog markirali i snose dio krivice, ali ono mora golman uzeti.
Neko mi napisa, ostar centarsut bio, ovo-ono, sve to stoji, ali loptu sa desne strane centrira desnjak i svaki golman siguran u sebe mora pratiti igru i malo "smekati" protivnika.Postaviti se bolje, jer mu nece onaj lik zabiti go iz onakve pozicije, niti ima kvaliteta za takvo nesto.Zato je Muftic MORAO stajati 2-3m van linije i ono bi lagano pokupio.On "zagrlio" liniju jbt.I inace mu je to mana.Zato ga nemojte pravdati.

Svaka cast za odbranu na kraju.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

salle86
Kontakt:

ned avg 11, 2024 12:55 am

Dati AlJaberu 20 milja ako treba, plus 10% od transfera. Jer će se vratiti svaki fening uložen
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Blueee1921
Kontakt:

ned avg 11, 2024 1:07 am

Da smo dobili Sirokog ja bih se nafurao da mozemo titulu uzeti, mozda je i bolje ovako 😂

igla
Kontakt:

ned avg 11, 2024 1:12 am

Uzet će titulu i kup onaj kojeg SNSD-ov fašista na čelu saveza odredi.

neroazzuro
Kontakt:

ned avg 11, 2024 1:18 am

Jeba.ćemo im majku svima u svakom slučaju! Željo melje.

cikoradovic
Kontakt:

ned avg 11, 2024 1:30 am

Psihološki jako bitna i teška utakmica, džabe odlična igra prošlu utakmicu, da smo izgubili, bili bi pod ogromnim pritiskom. Bitno je rasterećenje pred utakmicu sa Igmanom.

Osim gola i nošalantnog ponašanja Hiroša nemam pretjeranih zamjerki.

Mislim i nadam se da je na pomolu jedna lijepa priča. Napuniti stadion u subotu i poderati grla, Željo je opet IN.

Lopta
Kontakt:

ned avg 11, 2024 1:48 am

cikoradovic je napisao/la:
ned avg 11, 2024 1:30 am
Psihološki jako bitna i teška utakmica, džabe odlična igra prošlu utakmicu, da smo izgubili, bili bi pod ogromnim pritiskom. Bitno je rasterećenje pred utakmicu sa Igmanom.

Osim gola i nošalantnog ponašanja Hiroša nemam pretjeranih zamjerki.

Mislim i nadam se da je na pomolu jedna lijepa priča. Napuniti stadion u subotu i poderati grla, Željo je opet IN.
De ti nama reci ima li kakvog stopera na vidiku 😂, super bitna pobjeda, svaka cast igracima i strucnom stabu. Deremo Igmana za vikend. Mozda suludo zvuci ali trebali bi malo prepisivati od goska vodjenje drustvenih medija. Mislim da bi ovo sto oni rade odlicno proslo kod nas, a nije to neka nauka. Selo od 2300 stanovnika je aktivnije na drustvenim mrezama od najpopularnijeg i najveceg kluba u drzavi, to ne smije biti tako.

cikazubo
Kontakt:

ned avg 11, 2024 5:34 am

Odinaka bi mogao biti pravo pojacanje ako se nastavi razvijatinu ovom pravcu, nisam znao da ima samo 20 godina.
Jedina zamjerka je defanzivna nedisciplina, juce mu Mujan iza ledja 20m trci kako hice i ulazi u 100% sansu na bezvezan centarsut, al radice se na tome sigurno.

Dzezvar
Kontakt:

ned avg 11, 2024 6:15 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
ned avg 11, 2024 12:44 am
igla je napisao/la:
ned avg 11, 2024 12:36 am
Mi baš iz euforije u očaj i obrnuto.
Moglo se desiti i da ne uzmemo ovo iako smo bolji bili puno.
Treba pohvaliti što treba, to je sredina terena sa Radovcem i Arapom koja je pojela utakmicu, pogotovo arap.

Isto tako, dobili smo kad je izašao Hiroš. Ubijeđen sam da ne bi dobili utakmicu s njim i tu bi da pohvalim Ćorića. U ovakvim utakmicama vidiš što Hiroš s ovakvim talentom u najboljim godinama igra za Želju. I kod gola njihovog je krenulo od njegove BESPOTREBNO izgubljene lopte.

Gol nije Muftićev već štoperov. Sve vrijeme gleda u loptu, uopšte ne vidi da mu dolazi igrač iza leđa.

Odinaka će biti koristan izuzetno.
Fakat mi niste jasni vi koji branite Muftica kod gola.Sta treba stoper izbijati loptu s 2m, a on da stoji na liniji?? Nidje veze. Istini za volju, ni stoper ni bek nisu nikog markirali i snose dio krivice, ali ono mora golman uzeti.
Neko mi napisa, ostar centarsut bio, ovo-ono, sve to stoji, ali loptu sa desne strane centrira desnjak i svaki golman siguran u sebe mora pratiti igru i malo "smekati" protivnika.Postaviti se bolje, jer mu nece onaj lik zabiti go iz onakve pozicije, niti ima kvaliteta za takvo nesto.Zato je Muftic MORAO stajati 2-3m van linije i ono bi lagano pokupio.On "zagrlio" liniju jbt.I inace mu je to mana.Zato ga nemojte pravdati.

Svaka cast za odbranu na kraju.
Odbrana koja nam.je donijela 3 boda i ponistava sve ovo sto si napisao.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

ned avg 11, 2024 6:16 am

Vukoja je dokaz da smo mi samo navijaci i nista drugo,te da se u fudbal raumijemo ko Mara u kriv qrac.

Dzezvar
Kontakt:

ned avg 11, 2024 6:22 am

Norsborg je napisao/la:
sub avg 10, 2024 11:47 pm
Eric Cantona je napisao/la:
sub avg 10, 2024 11:05 pm
slika
Dati mu pola onoga sto je trebao dobiti Ljajic.
Sve mu dati Ljajicevo.....malo je pola za njega

gavran
Kontakt:

ned avg 11, 2024 7:39 am

Dzezvar je napisao/la:
ned avg 11, 2024 6:22 am
Norsborg je napisao/la:
sub avg 10, 2024 11:47 pm
Eric Cantona je napisao/la:
sub avg 10, 2024 11:05 pm
slika
Dati mu pola onoga sto je trebao dobiti Ljajic.
Sve mu dati Ljajicevo.....malo je pola za njega
Realno....
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

nikson
Kontakt:

ned avg 11, 2024 7:44 am

Kad se sleglo malo, jasno mi je sto je Odinaka na klupi a Galic igra. Jeste on ofanzivno 6 puta bolji ali bi nas defanzivno zavalio, nije odgovoran igrac prema nazad.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

teatrale36
Kontakt:

ned avg 11, 2024 8:11 am

Ali Boljević vrlo bezobrazan igrač, što onome kičmu slomi bezveze, mogao ga je normalno predriblati.

milanribar
Kontakt:

ned avg 11, 2024 8:40 am

fcz je napisao/la:
ned avg 11, 2024 12:42 am
Nakon dugo vremena jedna onako dominantna pobjeda i vidna nadmoc u igri. Mogla je i trebala biti s barem dva razlike ali ovako je jos sladja. Hem preokret, hem protiv daleko najciganskijeg "starog" kluba u Premijer ligi. Za samo sedam dana je ostvaren nevjerovatan napredak u igri, ovo veceras nije samo licilo na nesto, ovo je bilo nesto. Pored igre, vidio sam veliki napredak u hrabrosti, motivaciji i hladnokrvnosti kad zatreba. Prvi znaci govore da Denis radi odlican posao, ali bas odlican. Nadam se da je to zaista tako, da ovo nije samo bljesak. Mogla bi se ovdje sklopiti jedna dobra, mangupska ekipa koju ce i neutralci uzivati da gledaju.

Muftic - mozda je mogao bolje kod gola ali sta mu prigovoriti nakon one odbrane u sudijskoj? Uz, nadam se, jos bolju odbranu ce i on biti sigurniji.
Galic - opet ce se naci stotinu pljuvaca da mu traze dlaku u jajetu ali Gala je jos jednom odigrao odlicno.
Mahmic - sad za sad bolje rjesenje od Karamarka.
Cavnic - dosta dobar, kod njihovog gola je fakat bilo malo i nesrece.
Radovac - igracina, prestabilan na lopti, pouzdan i snazan.
Al Jaber - najbolji igrac FK Zeljeznicar a vjerovatno i WWin Lige.
Hiros - :arrow: tribina Zapad.
Boljevic - e nek je vala majstor ocepio, nadam se da je mentalno 100% fokusiran na ekipu i da price o nekim vanjskim uticajima i nisu do kraja tacne jer nam on jako treba.
Cvetanoski - dok je imao snage igrao se s njihovim igracima k'o da su Lego kockice. Slutim da smo s njim strasno uboli.
Vukoja - vjerovatno ce uskoro na klupu ali veceras je napravio nekoliko zaista odlicnih poteza. Mogao bi on biti pravo jaka rezerva.

Odinaka - kakav debi. Kakva zelja i trka, bravo momak. Cini mi se da bi on i na krilu bio bomba, svakom beku bi bilo milina saradjivati s njim.
Karic - nije mi bilo jasno zasto ga je uveo, bojao sam se da to znaci da smo zadovoljni bodom. Eto zasto ja nisam trener Zeljeznicara.
Krpic - ma OK, borben, radio prljavi posao.
Djoric - iznenadio me pozitivno, dosta stabilno odigrao.
Zaboravio si Markovića koji je odigrao skoro bez greške i sjajno asistirao za go...

SamoNapad
Kontakt:

ned avg 11, 2024 8:44 am

Je li ovo Ćorić sinoc formaciju promijenio ulaskom Odinake u 3 5 2 ili je stavio ga na krilo 4 2 3 1?

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

ned avg 11, 2024 9:47 am

Treba staviti ruku na srce i reci da je i Velez los, sto ne umanjuje nas rezultat koji smo napravili. Nije nigdje lahko otici u goste i pred njihovim navijacima okrenuti utakmicu. Ali mislim da bi Velez mogao biti ta cetvrta ekipa koja ispada. Rasulo im je u klubu.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned avg 11, 2024 9:52 am

Hajde hajde Rahimaaaaa...

ubaceni element
Kontakt:

ned avg 11, 2024 9:55 am

Nepopularno misljenje, al da malo sjasemo i sa Hirosa. On uvijek izgleda nezainteresovan i sinoc je mogao par situacija drugacije rijesiti, ali nije sad da je ocajno reagovao. Sut iz vana, slican je imao i Abdul, onaj sut pred kraj prvog je probao plasirati po zemlji kroz noge, golman slucajno odbranio. Da je zatego i pogodio golmana, mi bi kenjali sto nije plasiro po zemlji. Cim Mircevski bude spreman vjerovatno ce i Hiros biti blize klupi ili nekoj poziciji u sredini da se bori sa Radovcem.

Sto se tice Mufte, mogao je kod gola bolje, ali je na kraju izvadio i spasio 2 boda (ja koliko se sjecam prvi put da nam je niegova odbrana direktno donijela bodove). Odbrana je generalno nesigurna i strasno je pomisliti da nam je onakav Velez mogao 3 gola dati.

I da spomenem jos i Markovica, pozitivno iznenadjenje na beku. Odinaka super, ali mislim da je on sad za sad opzija za blize protivnickom golu, nije bas siguran u defanzivi.

gavran
Kontakt:

ned avg 11, 2024 10:51 am

teatrale36 je napisao/la:
ned avg 11, 2024 8:11 am
Ali Boljević vrlo bezobrazan igrač, što onome kičmu slomi bezveze, mogao ga je normalno predriblati.
Ono se u ligama petice svira faul u napadu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 67 gostiju.

Prijava