Fakat mi niste jasni vi koji branite Muftica kod gola.Sta treba stoper izbijati loptu s 2m, a on da stoji na liniji?? Nidje veze. Istini za volju, ni stoper ni bek nisu nikog markirali i snose dio krivice, ali ono mora golman uzeti.igla je napisao/la: ↑ned avg 11, 2024 12:36 amMi baš iz euforije u očaj i obrnuto.
Moglo se desiti i da ne uzmemo ovo iako smo bolji bili puno.
Treba pohvaliti što treba, to je sredina terena sa Radovcem i Arapom koja je pojela utakmicu, pogotovo arap.
Isto tako, dobili smo kad je izašao Hiroš. Ubijeđen sam da ne bi dobili utakmicu s njim i tu bi da pohvalim Ćorića. U ovakvim utakmicama vidiš što Hiroš s ovakvim talentom u najboljim godinama igra za Želju. I kod gola njihovog je krenulo od njegove BESPOTREBNO izgubljene lopte.
Gol nije Muftićev već štoperov. Sve vrijeme gleda u loptu, uopšte ne vidi da mu dolazi igrač iza leđa.
Odinaka će biti koristan izuzetno.
Neko mi napisa, ostar centarsut bio, ovo-ono, sve to stoji, ali loptu sa desne strane centrira desnjak i svaki golman siguran u sebe mora pratiti igru i malo "smekati" protivnika.Postaviti se bolje, jer mu nece onaj lik zabiti go iz onakve pozicije, niti ima kvaliteta za takvo nesto.Zato je Muftic MORAO stajati 2-3m van linije i ono bi lagano pokupio.On "zagrlio" liniju jbt.I inace mu je to mana.Zato ga nemojte pravdati.
Svaka cast za odbranu na kraju.