Izvini sta si rekao? Ne moze mi ucitat?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 10, 2024 10:25 pmLopta pala izmedju Galica i Cavnica.Zaki87 je napisao/la: ↑sub avg 10, 2024 10:23 pmMa sta muftic. Covjek nabaci loptu na 16, pogodi markovica i spadne tacno tamo gdje treba. Nesreca i to je to. Cak ni cavnic nije bio ni blizu nje.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 10, 2024 10:17 pm
Strasno sta Galic i Cavnic rade drugu tekmu zaredom, strasno da Muftic nijednu loptu ne izadje i pokupi.
Al Jabera treba prodati ako ima bilo kakva ponuda, ova sezona je vec izgubljena i bolje uzeti pare na njemu.
Ama sta ce se vaditi lopta nije njegova koliko god ti to mislio. Prvo lopta je prebrza bila, nije balon pa da on ima vremena, drugo nije imala visinu i stoper to treba da cisti.
Izgleda da konacno ovaj trener ima ledja i odrijesene ruke.
jest lijep osjecaj kad pogodisjovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub avg 10, 2024 10:20 pmvolim ovakve utakmice. kad si bolji i ganjas rezultat. doce sve na svoje!
Pomislio sam isto Boga mi kad smo primili gojovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub avg 10, 2024 10:58 pmjest lijep osjecaj kad pogodisjovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub avg 10, 2024 10:20 pmvolim ovakve utakmice. kad si bolji i ganjas rezultat. doce sve na svoje!![]()
A nekada se i onakav gol mora primiti. Jeste stajao na liniji, ali je i lopta bas isla ovome na glavu. Odbila se od nogu. Muftic nije dobro razmisljao tu, ali ima ovaj refleks kao Kjosevski onomad.