Dr. Kostic je napisao/la:Poveo MISKEEE pitbulagavran je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:
Jedino ako je miske u Francuskoj
Neće doći niko, šta ste se uspalili
Miske je u spaniji,ganja hervasa
vucjak
Dr. Kostic je napisao/la:Poveo MISKEEE pitbulagavran je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:
Jedino ako je miske u Francuskoj
Neće doći niko, šta ste se uspalili
Miske je u spaniji,ganja hervasa
Izvini buraz al medresa ti je gora od saobraćajne školeIzlija je napisao/la:Ma meni onda dolaze pp-ovi od momaka sa foruma ( a mogu im otac biti ) kako smo neozbiljni mi moderatori i kako hoće da se samo ozbiljno piše, malo mi falilo da jednom danas napišem da upiše medresu i bude ozbiljan.
Jaozinho22 je napisao/la:Izvini buraz al medresa ti je gora od saobraćajne školeIzlija je napisao/la:Ma meni onda dolaze pp-ovi od momaka sa foruma ( a mogu im otac biti ) kako smo neozbiljni mi moderatori i kako hoće da se samo ozbiljno piše, malo mi falilo da jednom danas napišem da upiše medresu i bude ozbiljan.![]()
Ko je to prošao ne može biti ni normalan a pogotovo ne ozbiljan
ima pajser,ima kljuc za tockovi,ima rezervna gumaDr. Kostic je napisao/la:Sta imas protiv saobraćajne škole. Hahaha
yes i onda Zahirovic u 00:05storm_raider je napisao/la:"Mirno spavajte, pojacanja nece biti". Sto mi je to poznato...
Brate ja završio 4 godine tehničar nije sve u gumama ima i transporta tugavran je napisao/la:ima pajser,ima kljuc za tockovi,ima rezervna gumaDr. Kostic je napisao/la:Sta imas protiv saobraćajne škole. Hahaha
Izlija je napisao/la:Stavi brzinu na 1,25 i skači na hastalPlava Porodica je napisao/la:Svaki moj potez je dva puta promišljen, stručno analiziranLeon_Professional je napisao/la:@Plava Porodica opet pjan, je.bat ce nam akciju nepromisljenim potezom.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=EhlxOdXGP-o" target="_blank
ALLAHU DRAGIIIIIIIIIIIIIII