Ooooooj samo nagadzajuLARSSON je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 5:44 pmhttps://faktor.ba/sport/fudbal/drina-na ... lje/194736
Ako TM ne laze, Dangubic ima ugovor do kraja godine. Znaci mozemo ga dovesti ako eventualno ima neku posebnu klauzulu (sumnjam) ili ako smo spremni platiti obestecenje (nismo).
Ne daj Boze platit obestecenje nekad. Ako hoces kvalitet logicno da moras iskesirat.SamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 8:06 pmAko TM ne laze, Dangubic ima ugovor do kraja godine. Znaci mozemo ga dovesti ako eventualno ima neku posebnu klauzulu (sumnjam) ili ako smo spremni platiti obestecenje (nismo).
Možda jesu rekli augustANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:51 pmMi cekamo jebenog Estonca ko neko mitsko bice.SamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:38 pmDado izgleda ode u Slogu, Sloboda dovela Hrvanovica, Mehanovic jos slobodan, mada ne sumnjam da ce i on uskoro naci klub...
Sve igraci koje smo mi bez ikakvih problema mogli dovesti, a koji bi nam itekako valjali.
Sad fakat, vezano za ppronalazak investitora. Zar ne rekose pocetkom augusta objavit dokle je sta je
Zar neko stvarno vjeruje da su ovi sposobni pronaći investitora. Nek su oni doveli mrtvog Vukoju, Ðorica, Karjasevica. Gori prelazni rok nego prošle sezone.salle86 je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 9:18 pmMožda jesu rekli augustANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:51 pmMi cekamo jebenog Estonca ko neko mitsko bice.SamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:38 pmDado izgleda ode u Slogu, Sloboda dovela Hrvanovica, Mehanovic jos slobodan, mada ne sumnjam da ce i on uskoro naci klub...
Sve igraci koje smo mi bez ikakvih problema mogli dovesti, a koji bi nam itekako valjali.
Sad fakat, vezano za ppronalazak investitora. Zar ne rekose pocetkom augusta objavit dokle je sta je
Ali ne koje godine
![]()
Sad kako razmisljam, logicnija mi je ideja da nece da nadju ikog, nego da ne mogu. Jer ovako mogu se talit, radit sta hoce. Karine bi mogli to kad bi doso neko s kapitalom da se pita. Nasim retardima to ne odgovarasouth side je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 9:36 pmZar neko stvarno vjeruje da su ovi sposobni pronaći investitora. Nek su oni doveli mrtvog Vukoju, Ðorica, Karjasevica. Gori prelazni rok nego prošle sezone.salle86 je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 9:18 pmMožda jesu rekli augustANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:51 pm
Mi cekamo jebenog Estonca ko neko mitsko bice.
Ali ne koje godine
![]()
Sve dok u OU i NO skupstini kluba sjede ljudi kojima nije u interesu da imaju gazdu jer znaju da bi im tu mnogima bio i kraj mandata. Mi jednostavno nemamo sposobnog čovjeka koji ima viziju I koji zna kako upravljati procesima u klubu. Klub je devastiran zadnjih godina od omladinskog pogona do prvog tima.SamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 9:55 pmInvestitor ce se moci naci kada za investitora budu:
- skupstinari
- TM
- ostali navijaci (vecina)
Trenutno su mozda "za" samo ovi treci, ali mozda.
Ma amateriSanMan je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 10:38 pmEvo da svima ovima koji su pisali da je priča za Ljajiča bila ozbiljna ( i cife koje se spominju ) da kažem da lažu.
Pa za pola te cifre bez problema možeš dovesti za nas tri izuzetno dobra igrača ( i još da ti ostane para )
Što to ne urade
Pa mogo sam i ja otići u NPazar, sjesti sa Ljajićem, reči mu dođi u Želju daćemo ti Milon, čoek kaže haj da potpišemo - e nema ptpisa - haj dođi nako
Ti lazes .....SanMan je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 10:38 pmEvo da svima ovima koji su pisali da je priča za Ljajiča bila ozbiljna ( i cife koje se spominju ) da kažem da lažu.
Pa za pola te cifre bez problema možeš dovesti za nas tri izuzetno dobra igrača ( i još da ti ostane para )
Što to ne urade
Pa mogo sam i ja otići u NPazar, sjesti sa Ljajićem, reči mu dođi u Želju daćemo ti Milon, čoek kaže haj da potpišemo - e nema ptpisa - haj dođi nako