Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MiroslavKruzik
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 19, 2018 9:43 pm

mamba21 je napisao/la:
pon nov 19, 2018 9:31 pm
Bosanac1993 je napisao/la:
pon nov 19, 2018 9:24 pm
Niste svjesni koliko je ovaj forum koliko toliko zdrav i sa stavovima i spinovima. Kad covjek ode posjeti van ovog bilo sta tipa gg ili onaj na x ,tek vidi da su vec krenuli u rusenje i spinovanje. Utakmica je daleko, oni se pripremaju za gostovanje gdje najavljuju jos zesci pritisak i ucjenu gdje nece birati sredstva kako oni kazu za skidanje glava Uprave a bitan im je samo jedan covjek,ciljano i placenicki kampanja se nastavlja na gostovanju.

NISTE SVJESNI STA PLANIRAJU I STA SU IM ZACRTALI, A AKO JE OVO POLA ISTINA STO SE KUNU, UPRAVU TREBA UPOZORITI DA SE ANGAZUJE POLICIJA I NA GOSTOVANJU.

Ovo vise nije pitanje ljubavi juga vec planski zacrtano rusenje imena kluba i svega sto je sagrađeno za ovih par godina a sve u interesu licnih hirova. Braco,zbijmo redove kao nikada do sada, znate vi mnogi sigurno bolje sta se najavljuje za gostovanje,ne dozvolimo im to.
Sta planiraju ne citam te forume.
Reci cu ti samo da su oformili viber grupe za naredno gostovanje i ubacuju tj pozivaju se svi clanovi gdje se uvidi da pljuju Upravu i stanje trenutno,nudi im se ulazak u grupu gdje se priprema plan. Sta mislis ti sta je na umu, znamo svi sta slijedi cupanje stolica, prekid utakmice, uzvikivanje uprava napolje a pozivaju pojedini i napade na rukovodstvo kluba koje bude u lozi te da se tako izvrsi pritisak i natjera na ostavku. Vjeruj, na sve su spremni u svojim glavama, ne treba ovo pisati jer se stvara losa atmosfera među normalnom rajom ali kako presutiti sve sto nas ceka u najavi?!

cikazubo
Kontakt:

pon nov 19, 2018 9:44 pm

Pa mogu to planirati, ali to ni delije nisu u stanju na gostovanju odraditi, zna se kakva je milicija u BL, tolike budale nisu..
Bice mozdra skandiranja kao proslu utakmicu i to je to.

plavi brat
Kontakt:

pon nov 19, 2018 9:45 pm

I ja sam nesto nacuo,nije bas 100% provjereno,al nije dobro.
Izdrzi Zeljo
Ni milimetra

shzna
Kontakt:

pon nov 19, 2018 9:46 pm

cikazubo je napisao/la:
pon nov 19, 2018 9:42 pm
Bice jug ono sto je nekad bio aBd !
Jedino bitno. A i Željezničar, ako Bog da!
1987

Brkoo
Kontakt:

pon nov 19, 2018 9:48 pm

@ bosanac1993, Imas li ti neki konkretan dokaz za takve tvrdnje ili si cuo mahalsku pa je prenosis ovdje i unosis nemir na forum?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Ch.Willa1986
Kontakt:

pon nov 19, 2018 9:54 pm

Ako oni naprave direktnu stetu klubu, kao sto su proslu tekmu, predlazem bojkot utakmica dok bagra ne napusti tribine. Sve tribine treba da budu prazne pa nek njih 50 sami navijaju i nek vide sta su napravili. Ako se to stvarno desi, da manjina otjera upravu, napravi sranje, narusi funkcionisanje kluba i unistava imovinu, svaku slijedecu otici cu na Grbavicu kupiti kartu za istok i vratiti se kuci...
Ova uprava je po prvi put poslije rata omogucila da se ljudi na Grbavici osjecaju ugodno kao na pravom stadionu, da mogu porodice rahat doci i pogledati tekmu. Ovi placenici odbijaju normalan narod da dolazi na tekme... Tuzno tuzno...

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

sahmat

I onda oni nekom govore da ne vole Želju, od Čenana, preko Papca, Bogicevica do Misimovića itd..
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Elegant
Kontakt:

pon nov 19, 2018 9:56 pm

Neka vala ode ova uprava ako je suđeno na takav nacin, ja im se divim na snazi da su izdrzali do sada i to volonterski.

Prva osoba ili osobe koje se jave i priblize klub, uđu u klub su oni koji stoje iza svih sranja u protekom periodu.

Jasno kad dan !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u pon nov 19, 2018 10:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

shzna
Kontakt:

pon nov 19, 2018 9:57 pm

Ako se ne ispostavi ovo tačnim, nadam se da će gore potpisane osobe biti trajno uklonjene s foruma.
1987

sahmat

pon nov 19, 2018 9:57 pm

Ch.Willa1986 je napisao/la:
Ako oni naprave direktnu stetu klubu, kao sto su proslu tekmu, predlazem bojkot utakmica dok bagra ne napusti tribine. Sve tribine treba da budu prazne pa nek njih 50 sami navijaju i nek vide sta su napravili. Ako se to stvarno desi, da manjina otjera upravu, napravi sranje, narusi funkcionisanje kluba i unistava imovinu, svaku slijedecu otici cu na Grbavicu kupiti kartu za istok i vratiti se kuci...
Ova uprava je po prvi put poslije rata omogucila da se ljudi na Grbavici osjecaju ugodno kao na pravom stadionu, da mogu porodice rahat doci i pogledati tekmu. Ovi placenici odbijaju normalan narod da dolazi na tekme... Tuzno tuzno...

Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Glupani, to im je i cilj da se isprazni stadion
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Amidza
Kontakt:

pon nov 19, 2018 10:04 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
pon nov 19, 2018 9:24 pm
Niste svjesni koliko je ovaj forum koliko toliko zdrav i sa stavovima i spinovima. Kad covjek ode posjeti van ovog bilo sta tipa gg ili onaj na x ,tek vidi da su vec krenuli u rusenje i spinovanje. Utakmica je daleko, oni se pripremaju za gostovanje gdje najavljuju jos zesci pritisak i ucjenu gdje nece birati sredstva kako oni kazu za skidanje glava Uprave a bitan im je samo jedan covjek,ciljano i placenicki kampanja se nastavlja na gostovanju.
Evo sad prelistao te forume (mislis na ss.ba i klix, pretpostavljam) i niko nista slicno nigdje nije napisao. Jesi ti to stvarno negdje vidio/cuo?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

stankozza
Kontakt:

pon nov 19, 2018 10:06 pm

Bezveze mi je ideja da se bojkotuju utakmice, mislim da je sad potreban inat veći nego ikad !

Amidza
Kontakt:

pon nov 19, 2018 10:07 pm

Elegant je napisao/la:
Neka vala ode ova uprava ako je suđeno na takav nacin, ja im se divim na snazi da su izdrzali do sada i to volonterski.

Prva osoba ili osobe koje se jave i priblize klub, uđu u klub su oni koji stoje iza svih sranja u protekom periodu.

Jasno kad dan !
Hmm, bas me zanima na koga aludiras s ovim boldiranim...
Spoiler:
Bu!

slika
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

kvalitet
Kontakt:
Status: Online

pon nov 19, 2018 10:08 pm

Amidza je napisao/la:
pon nov 19, 2018 10:07 pm
Elegant je napisao/la:

Jasno kad dan !
Hmm, bas me zanima na koga aludiras s ovim boldiranim...
Spoiler:
Bu!

slika
:placeodsmijeha:
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Elegant
Kontakt:

pon nov 19, 2018 10:10 pm

Oni koji ce ti dovesti Amara, a i to govori dosta o njemu ako se odazove na taj poziv.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amidza
Kontakt:

pon nov 19, 2018 10:11 pm

Elegant je napisao/la:
Oni koji ce ti dovesti Amara, a i to govori dosta o njemu ako se odazove na taj poziv.
slika

bogi
Kontakt:

pon nov 19, 2018 10:12 pm

@Amidza de odvadi malo :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

shzna
Kontakt:

pon nov 19, 2018 10:15 pm

Amidza je napisao/la:
pon nov 19, 2018 10:11 pm
Elegant je napisao/la:
slika
Bezobrazan si.
Spoiler:
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
1987

Occasionally
Kontakt:

pon nov 19, 2018 10:18 pm

bogi je napisao/la:
pon nov 19, 2018 12:17 pm
Prijedlog: Oformiti skupstinu ljudi zaduzenu za sport, gdje ce oni predlagati i izlagati pred Beslijom, Odovicem i svim clanovima kako strucnog staba tako i upravnog odbora, javno i transparentno ukazivati na greske istih ljudi bez trazenja glave u cilju stvaranja sve jaceg i mocnijeg Zeljeznicara.
@Kospa @Brkoo
@Bogi

Formirati Komisiju sa članovima iz Skupštine (eventualno i vanjski saradnici -ugovor o djelu). Zna se ko sve sjedi tamo (eh, brko, brko..). Pitanje je dali bi se predloženi i odazvali ali to bi barem dalo odgovor na neka pitanja. Komisija bi bila direktno odgovorna Skupštini, indirektno Upravi, savjetodavno Stručnom štabu uključujući i Bešliju. Misimović kaže za članove Uprave da rade volonterski. Od ove komisije se to ne bi moglo tražiti zato tu i jeste Uprava uključena (bonusi/premije ako "ubodu").
Mi navijači smo tu da dajemo podršku. Ima nas svih kategorija. Manijaci, navijači, simpatizeri i neizostavni selfi prolaznici.
Recimo da Uprava izađe sa ovakvim saopštenjem;

Da ne budem krivo shvaćen. Uprava je najodgovornija a ova akcija i eventualno njena realizacija bi nam barem nametnula određenu disciplinu ili karakter kako već hoćete gdje mi inače 2-3 kola dižemo u nebesa a zatim pljujemo.

Plava Porodica
Kontakt:

pon nov 19, 2018 10:19 pm

ovaj sve sa kamatama vraća :rofl:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA, billybih, EasyRiise, Gagi tm 87, kvalitet, Okolele, Refa1921 i 60 gostiju.

Prijava