lagano dolaze
lagano dolaze
Po cemu si zakljucio da je velika karijera pred njim? Pratim momka, dobar je igrac i odskace od svoje generacije fudbalskom inteligencijom a i fizicki, ali je prerano bilo kakve zakljucke donositi. Imali smo mi i Zerica koji je duplo bolji od svakog juniora bio pa se nije sastavio sa loptom u seniorima, takodjer mnogi su dominirali u pionirima i kadetima pa su samo pali.
Eh da je ovo napisao sa profila cikoradovic, drugačije bi reagovao na napisanoZ_1921 je napisao/la: ↑pet avg 02, 2024 3:49 pmPo cemu si zakljucio da je velika karijera pred njim? Pratim momka, dobar je igrac i odskace od svoje generacije fudbalskom inteligencijom a i fizicki, ali je prerano bilo kakve zakljucke donositi. Imali smo mi i Zerica koji je duplo bolji od svakog juniora bio pa se nije sastavio sa loptom u seniorima, takodjer mnogi su dominirali u pionirima i kadetima pa su samo pali.
Idemo opet hajc na max, idemo u borbu za četvrto mjesto u jednoj od najjadnijih liga u EvropiUjko je napisao/la: ↑pet avg 02, 2024 10:16 pmLijepo je da je ovo okupljanje na posljednjem treningu pred pocetak nove sezone postalo tradicija, trebalo bi to odrzavati i ubuduce. Djeluje to u pozitivnom smislu i na tim i na navijace, sutra napuniti Grbavicu, poderati grla i dlanove, natopiti nove i vrlo lijepe dresove znojem, oderati Sirokog i prekinuti sa pesimisticnim kritiziranjem svega sto je vezano za Klub.Idemo, svi skupa, kao jedan, pa sta bude, da bude, zna se uvijek VTZ![]()
A ne znam stvarno zasto je parazit. Raja mu se natovarila na kosti, godinama.. Ja se ne mogu sjetiti da je on na neki nacin, nekad, ostetio ili se popisao po klubu. Mozda grijesim. Dugogodisnji uposlenik kluba, na raznoraznim funkcijama, gdje je god zapelo, krpio je. Prezivio x uprava, nikad ga niko nije sklonio ili pljuvao po njemu. Bio clan najuspjesnije poslijeratne ekipe, i vjerovatno generacija koja nam je donijela najvise radosti poslije rata. Njegovo ime me asocira na ta vremena..MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet avg 02, 2024 10:25 pm
Definitivno, poslije Amara, najveća štetočina, uhljeb i parazit na račun kluba!
Ko je tebe sta pitao? Tacno je ljepsi forum bio kako nisi pisao.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet avg 02, 2024 4:12 pmEh da je ovo napisao sa profila cikoradovic, drugačije bi reagovao na napisanoZ_1921 je napisao/la: ↑pet avg 02, 2024 3:49 pmPo cemu si zakljucio da je velika karijera pred njim? Pratim momka, dobar je igrac i odskace od svoje generacije fudbalskom inteligencijom a i fizicki, ali je prerano bilo kakve zakljucke donositi. Imali smo mi i Zerica koji je duplo bolji od svakog juniora bio pa se nije sastavio sa loptom u seniorima, takodjer mnogi su dominirali u pionirima i kadetima pa su samo pali.![]()
Ma ljubi tebe Faćko, nemoj da se previše uzbuđuješZ_1921 je napisao/la: ↑pet avg 02, 2024 10:57 pmKo je tebe sta pitao? Tacno je ljepsi forum bio kako nisi pisao.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet avg 02, 2024 4:12 pmEh da je ovo napisao sa profila cikoradovic, drugačije bi reagovao na napisanoZ_1921 je napisao/la: ↑pet avg 02, 2024 3:49 pm
Po cemu si zakljucio da je velika karijera pred njim? Pratim momka, dobar je igrac i odskace od svoje generacije fudbalskom inteligencijom a i fizicki, ali je prerano bilo kakve zakljucke donositi. Imali smo mi i Zerica koji je duplo bolji od svakog juniora bio pa se nije sastavio sa loptom u seniorima, takodjer mnogi su dominirali u pionirima i kadetima pa su samo pali.![]()
Nije momka niko kritikovao, cak stavise pohvale je dobio uz dodatak da je prerano najavljivati neku veliku karijeru s obzirom na to kakvih smo talenata imali i kako su zavrsili.
Da, tako to rade navijaci, ja, evo vec 53 godine, sve ostalo je do nekog drugog.kvalitet je napisao/la: ↑pet avg 02, 2024 10:18 pmIdemo opet hajc na max, idemo u borbu za četvrto mjesto u jednoj od najjadnijih liga u EvropiUjko je napisao/la: ↑pet avg 02, 2024 10:16 pmLijepo je da je ovo okupljanje na posljednjem treningu pred pocetak nove sezone postalo tradicija, trebalo bi to odrzavati i ubuduce. Djeluje to u pozitivnom smislu i na tim i na navijace, sutra napuniti Grbavicu, poderati grla i dlanove, natopiti nove i vrlo lijepe dresove znojem, oderati Sirokog i prekinuti sa pesimisticnim kritiziranjem svega sto je vezano za Klub.Idemo, svi skupa, kao jedan, pa sta bude, da bude, zna se uvijek VTZ![]()
Kunem ti se prošle godine ušao da kupim poklon, pola sata hodao po fan shopu u želji da potrošim pare, na kraju shvatio da bi me bilo stid pokloniti bilo šta iz ponude. Kriminalan dizajn stvari, o kvalitetu da i ne pričamo.cikazubo je napisao/la: ↑pet avg 02, 2024 11:03 pmS obzirom da direktor fan shopa cita forum, ovaj fan shop ti je bruka i sramota, dovedes ljude da iznezes masu stvari iz fan shopa, doceka te radnica kojoj se ne radi, smrdi luk i zapakovani cevapi na pultu, mrak, muk nema muzike jer toboze nemamo himni, police prazne, za djecu nema nista osim par gluposti, hoces oba dresa da probas ne moze, moze samo jedan, kaze im se hocemo oba modela pa da odlucimo, ide pitanje ako cete oba kupit onda mozete oba probat, mislim stvarno bezobrazluk..
Daj bijeli XL ona pogleda prvih 5 na kamari kaze mislim da nema i stade, pa jel ima il nema, pogledaj djevojko.
Retro dresova nema, macron stvari nema, police prazne, osim dresova i ovih novih 5-6 modela majica kratkih rukava nema nista.
Ne znamo pare uzet, amaterizam, bezobrazluk, nalazimo se u udarnom periodu, svi nalozeni, dijaspora tu, a ti opet nespreman.
Dres je uzivo jos bolji, pao je izbor na plave.
Potpisujem.cikazubo je napisao/la: ↑pet avg 02, 2024 11:03 pmS obzirom da direktor fan shopa cita forum, ovaj fan shop ti je bruka i sramota, dovedes ljude da iznezes masu stvari iz fan shopa, doceka te radnica kojoj se ne radi, smrdi luk i zapakovani cevapi na pultu, mrak, muk nema muzike jer toboze nemamo himni, police prazne, za djecu nema nista osim par gluposti, hoces oba dresa da probas ne moze, moze samo jedan, kaze im se hocemo oba modela pa da odlucimo, ide pitanje ako cete oba kupit onda mozete oba probat, mislim stvarno bezobrazluk..
Daj bijeli XL ona pogleda prvih 5 na kamari kaze mislim da nema i stade, pa jel ima il nema, pogledaj djevojko.
Retro dresova nema, macron stvari nema, police prazne, osim dresova i ovih novih 5-6 modela majica kratkih rukava nema nista.
Ne znamo pare uzet, amaterizam, bezobrazluk, nalazimo se u udarnom periodu, svi nalozeni, dijaspora tu, a ti opet nespreman.
Dres je uzivo jos bolji, pao je izbor na plave.