Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 02, 2024 2:02 pm

Hare79 je napisao/la:
pet avg 02, 2024 2:00 pm
Meha87 je napisao/la:
pet avg 02, 2024 10:27 am
Evo kaze Coric bit ce jos 2-3 pojacanja
Jadan Denis ima mjesec i po kako to govori a nikako ta dvojca-trojca da dodju
lagano dolaze
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

MiroslavKruzik

pet avg 02, 2024 2:17 pm

Ćorić: "Što se tiče U21 ,ljudi koji me prate, Vi novinari i svi, znaju da sam pobornik i mladih igrača i gdje sam god radio dao sam dosta šansu mladim igračima i oni su to vratili na najbolji mogući način. Mi imamo tu Željinu djecu od Šemdina, Kolića, Šabe itd da ne bih nekog zaboravio i ja toj djeci Željinoj vjerujem i ja dok sam god ovdje oni će dobijati priliku, naravno, sve prema utakmicama kako šta, prema taktici, ali kažem ta djeca će dobiti priliku i ja vjerujem u njih i oni će to pokazati na terenu. Naravno, da treba malo i istrpiti klince, jer niko preko noći se ne može postati igrač, tako da treba i njima malo strpljenja. Ovdje svi mi dobro znamo da je Željo rasadnik talenata i ja vjerujem da će oni to dokazati na terenu. Što se tiče mene i mog stožera oni imaju maksimalnu punu podršku."

Ćoriću kapa dolje, ako bišta samo zbog ovog' kod mene imaš podršku za sve, o bilo čemu dalje što uspiješ je dodatni plus koji ti kao navijač kluba u ovoj sezoni ne namećem. Nadam se samo iskreno da nećeš biti još jedan slučaj štete Uprave i kluba kao što je bio Bašić.

ghamaz
Kontakt:

pet avg 02, 2024 3:36 pm

Karte kupljene online, da li se moraju printati ili moze skener sa mobitela ?
*Pitam za drugare iz inozemstva**

Z_1921
Kontakt:

pet avg 02, 2024 3:49 pm

Straus je napisao/la:
pet avg 02, 2024 1:55 pm
Aldian Korora (15) je igrač u našem omladinskom pogonu. To dijete što prije mora početi trenirati sa seniorima. Velika je karijera pred njim, ukoliko bude igrao kao do sada, neće još dugo biti u Želji.
Po cemu si zakljucio da je velika karijera pred njim? Pratim momka, dobar je igrac i odskace od svoje generacije fudbalskom inteligencijom a i fizicki, ali je prerano bilo kakve zakljucke donositi. Imali smo mi i Zerica koji je duplo bolji od svakog juniora bio pa se nije sastavio sa loptom u seniorima, takodjer mnogi su dominirali u pionirima i kadetima pa su samo pali.

MiroslavKruzik

pet avg 02, 2024 4:12 pm

Z_1921 je napisao/la:
Straus je napisao/la:
Aldian Korora (15) je igrač u našem omladinskom pogonu. To dijete što prije mora početi trenirati sa seniorima. Velika je karijera pred njim, ukoliko bude igrao kao do sada, neće još dugo biti u Želji.
Po cemu si zakljucio da je velika karijera pred njim? Pratim momka, dobar je igrac i odskace od svoje generacije fudbalskom inteligencijom a i fizicki, ali je prerano bilo kakve zakljucke donositi. Imali smo mi i Zerica koji je duplo bolji od svakog juniora bio pa se nije sastavio sa loptom u seniorima, takodjer mnogi su dominirali u pionirima i kadetima pa su samo pali.
Eh da je ovo napisao sa profila cikoradovic, drugačije bi reagovao na napisano 😂

salle86
Kontakt:

pet avg 02, 2024 4:58 pm

slika

Konačno sikirancija da počne 🤣🤣🤣
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

nikson
Kontakt:

pet avg 02, 2024 8:36 pm

Po mom skromnom misljenju najkvalitetniji dres dosada. Odusevljen sam kvalitetom ili sam jednostavno subjektivan previse. Po meni cista 10
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Online

pet avg 02, 2024 10:16 pm

Lijepo je da je ovo okupljanje na posljednjem treningu pred pocetak nove sezone postalo tradicija, trebalo bi to odrzavati i ubuduce. Djeluje to u pozitivnom smislu i na tim i na navijace, sutra napuniti Grbavicu, poderati grla i dlanove, natopiti nove i vrlo lijepe dresove znojem, oderati Sirokog i prekinuti sa pesimisticnim kritiziranjem svega sto je vezano za Klub.Idemo, svi skupa, kao jedan, pa sta bude, da bude, zna se uvijek VTZ :zeljeznicar1:
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

kvalitet
Kontakt:

pet avg 02, 2024 10:18 pm

Ujko je napisao/la:
Lijepo je da je ovo okupljanje na posljednjem treningu pred pocetak nove sezone postalo tradicija, trebalo bi to odrzavati i ubuduce. Djeluje to u pozitivnom smislu i na tim i na navijace, sutra napuniti Grbavicu, poderati grla i dlanove, natopiti nove i vrlo lijepe dresove znojem, oderati Sirokog i prekinuti sa pesimisticnim kritiziranjem svega sto je vezano za Klub.Idemo, svi skupa, kao jedan, pa sta bude, da bude, zna se uvijek VTZ :zeljeznicar1:
Idemo opet hajc na max, idemo u borbu za četvrto mjesto u jednoj od najjadnijih liga u Evropi
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

MiroslavKruzik

pet avg 02, 2024 10:25 pm

slika
Definitivno, poslije Amara, najveća štetočina, uhljeb i parazit na račun kluba!

Eldar
Kontakt:

pet avg 02, 2024 10:43 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
pet avg 02, 2024 10:25 pm
slika
Definitivno, poslije Amara, najveća štetočina, uhljeb i parazit na račun kluba!
A ne znam stvarno zasto je parazit. Raja mu se natovarila na kosti, godinama.. Ja se ne mogu sjetiti da je on na neki nacin, nekad, ostetio ili se popisao po klubu. Mozda grijesim. Dugogodisnji uposlenik kluba, na raznoraznim funkcijama, gdje je god zapelo, krpio je. Prezivio x uprava, nikad ga niko nije sklonio ili pljuvao po njemu. Bio clan najuspjesnije poslijeratne ekipe, i vjerovatno generacija koja nam je donijela najvise radosti poslije rata. Njegovo ime me asocira na ta vremena..

Z_1921
Kontakt:

pet avg 02, 2024 10:57 pm

Z_1921 je napisao/la:
Straus je napisao/la:
Eh da je ovo napisao sa profila cikoradovic, drugačije bi reagovao na napisano 😂
Ko je tebe sta pitao? Tacno je ljepsi forum bio kako nisi pisao.

Nije momka niko kritikovao, cak stavise pohvale je dobio uz dodatak da je prerano najavljivati neku veliku karijeru s obzirom na to kakvih smo talenata imali i kako su zavrsili.

cikazubo
Kontakt:

pet avg 02, 2024 11:03 pm

S obzirom da direktor fan shopa cita forum, ovaj fan shop ti je bruka i sramota, dovedes ljude da iznezes masu stvari iz fan shopa, doceka te radnica kojoj se ne radi, smrdi luk i zapakovani cevapi na pultu, mrak, muk nema muzike jer toboze nemamo himni, police prazne, za djecu nema nista osim par gluposti, hoces oba dresa da probas ne moze, moze samo jedan, kaze im se hocemo oba modela pa da odlucimo, ide pitanje ako cete oba kupit onda mozete oba probat, mislim stvarno bezobrazluk..
Daj bijeli XL ona pogleda prvih 5 na kamari kaze mislim da nema i stade, pa jel ima il nema, pogledaj djevojko.
Retro dresova nema, macron stvari nema, police prazne, osim dresova i ovih novih 5-6 modela majica kratkih rukava nema nista.

Ne znamo pare uzet, amaterizam, bezobrazluk, nalazimo se u udarnom periodu, svi nalozeni, dijaspora tu, a ti opet nespreman.

Dres je uzivo jos bolji, pao je izbor na plave.

Diverzant
Kontakt:

pet avg 02, 2024 11:24 pm

Kad uđeš u naš fan shop isto da si ušao na željezničku, imaš onaj neki vibe 2002. godine. Samo fale reklame telecoma kupi mobitel za 300 i kartica 350KM
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

MiroslavKruzik

sub avg 03, 2024 12:18 am

Z_1921 je napisao/la:
pet avg 02, 2024 10:57 pm
Z_1921 je napisao/la:

Ko je tebe sta pitao? Tacno je ljepsi forum bio kako nisi pisao.

Nije momka niko kritikovao, cak stavise pohvale je dobio uz dodatak da je prerano najavljivati neku veliku karijeru s obzirom na to kakvih smo talenata imali i kako su zavrsili.
Ma ljubi tebe Faćko, nemoj da se previše uzbuđuješ 😂 piši rjeđe 😂

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Online

sub avg 03, 2024 12:30 am

kvalitet je napisao/la:
pet avg 02, 2024 10:18 pm
Ujko je napisao/la:
Idemo opet hajc na max, idemo u borbu za četvrto mjesto u jednoj od najjadnijih liga u Evropi
Da, tako to rade navijaci, ja, evo vec 53 godine, sve ostalo je do nekog drugog.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Haklapuc
Kontakt:

sub avg 03, 2024 12:34 am

cikazubo je napisao/la:
S obzirom da direktor fan shopa cita forum, ovaj fan shop ti je bruka i sramota, dovedes ljude da iznezes masu stvari iz fan shopa, doceka te radnica kojoj se ne radi, smrdi luk i zapakovani cevapi na pultu, mrak, muk nema muzike jer toboze nemamo himni, police prazne, za djecu nema nista osim par gluposti, hoces oba dresa da probas ne moze, moze samo jedan, kaze im se hocemo oba modela pa da odlucimo, ide pitanje ako cete oba kupit onda mozete oba probat, mislim stvarno bezobrazluk..
Daj bijeli XL ona pogleda prvih 5 na kamari kaze mislim da nema i stade, pa jel ima il nema, pogledaj djevojko.
Retro dresova nema, macron stvari nema, police prazne, osim dresova i ovih novih 5-6 modela majica kratkih rukava nema nista.

Ne znamo pare uzet, amaterizam, bezobrazluk, nalazimo se u udarnom periodu, svi nalozeni, dijaspora tu, a ti opet nespreman.

Kunem ti se prošle godine ušao da kupim poklon, pola sata hodao po fan shopu u želji da potrošim pare, na kraju shvatio da bi me bilo stid pokloniti bilo šta iz ponude. Kriminalan dizajn stvari, o kvalitetu da i ne pričamo.

positive
Kontakt:

sub avg 03, 2024 12:49 am

rekao bih da je često prisutan “dječiji” dizajn, nešto kao za nivo srednje škole max, meni se zadnje vrijeme dopala jedino stvar filozofije, minimalistički dizajn, top majica… za poklon sestri uzeo medvjedića i to je to otprilike zadnjih par mjeseci
hajmo rajice prljave stolice

positive
Kontakt:

sub avg 03, 2024 12:51 am

Manijaci - Đilda majica top, ako pričamo naravno o majicama koje će obući prosječan navijač sa bilo koje tribine
hajmo rajice prljave stolice

kemo
Kontakt:

sub avg 03, 2024 12:51 am

cikazubo je napisao/la:

Potpisujem.

Trenutno korisnika/ca: billybih, Google [Bot], Okolele, South, ubaceni element, Ujko i 68 gostiju.

Prijava