SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet avg 01, 2024 1:53 pm
Mulalic Edis je napisao/la: ↑čet avg 01, 2024 1:43 pm
Ovo za Ljajica bruka velika. U prvom redu tog ko je pustio iz kluba, pa do forumskih insajdera. Samo bi se vise obrukali da ga je Mirvic uzeo, a zvao ga je da dodje nakon nasih svrsavanja i objava. Amterizam klasicni. Badzak, ne ofiraj se ziv bio vise. Nije 1999. da se u kafanama objavljuju transferi.
Svaka cast za generalnog sponzora. Iako neki nisu zadovoljni cifrom i svim ostalim, milion maraka kroz cetiri godine za ovakvog Zelju je dobar posao.
Sta pricas čovječe dragi. Badzak nasao ljude koji ce finansirati dolazak Ljajica, a da klub ne da marke. Znaci 0 bi ga placali. Ti, ja, niti bilo ko na ovom forumu, ne može tom čovjeku prigovoriti slova po uradjenom za nas klub. Iako je na kraju propao dogovor, nije Badzak kriv majstore, nego Ljajic koji se predomislio u zadnji cas.
Znam ja dobro sve o Badzaku, ne moras mi ti objasnjavati. Veci je Zeljovac od ove dvojice oko kojih smo se raspravljali unazad godinama. Svaka cast. Hvala mu. Ali neka suti dok se ne zavrsi posao jer ovako ispadamo ovce.
Eno primjer Zahirovica kad je dosao, nekad u ponoc, niko nista nije znao. Bila euforija, a ne ove gluposti sto se pisu. Imam osjecaj da je i Coric nasjeo jer je izjavio da ce doci 2,3 igraca ove sedmice. Dosla je qrina. Jedino da sutra ne potpisu trojica.
Mahale mi je preko glave. Evo nas pedeset zna da je propao Dangubic i da je trazio na godinu ugovor. Da je plata 14 k. Ne moramo se ofirati s ovim glupostima. Makar uposlenici i uprava trebaju sutiti o platama, ugovorima, pregovorima...mozemo otvarati 4 kapije umjesto 2 na istoku, isprintati dovoljno karata godisnjih i tako te gluposti. Ne moramo biti amateri u svemu, majka mu stara.