sub jul 27, 2024 2:06 pm
Da se osvrnem na ove penzionerske, realno bruka velika. Tjeraju se ljudi sa stadiona. Neko napisa najlakse je objaviti da umiremo i traziti od navijaca. Na tom principu funkcionisemo kad dodju teski dani. Da me neko pogresno ne shvati, mi cemo uvijek pomoci svi , ali nesavjesno psolovanje i neznanje ne treba popravljati.
Ja cu samo napomenuti da niko nije odgovarao za proslogodisnju lakrdiju organizovanja evropskih utakmica kad se "videotonska" euforija nije iskoristila da se namakne barem jos jedan milion. Umjesto da u fanshopu bude 10 hiljada plavih majica (koreografija najavljena mjesec ranije), 5 hiljada dresova, da budu spremne godisnje, polugodisnje, fanzone, nagradne igre, bilbordi, picke materine...nista od toga nije bilo. Upravni odbor sazvan prekasno, ljudi bili na odmorima, ovako 15 dana pred euro tekmu. U fanshopu crne majice, dresovi dosli u augustu, godisnje tek pred Nefci odstampane, igraci isli onim letovima sa presjedanjem, s podcnjacima igrali...nikad niko nije odgovarao i obrazlozio navijacima sto se uzeo milion, a ne dva miliona. Dakle, TESKO NEZNANJE. Tu klub ispasta.
Grande Miske