milanribar je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 3:41 pm
Dzezvar je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 3:39 pm
505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 3:10 pm
Na ja, klasici vi..
Nego i sljedeće sezone dajte kakve bumove pa nek nas opet pojacavaju Huso i Djoric
Nema vas ljigaviji
Vidim ja da slabo ima na belegiju pa je Laki malo nervozan......nadji post gdje je iko najavio te kapitalceili gdje sam ja najavio kapitalca.....kada to nadjes onda tako mozes nazuvati bilo koga od nas koji barem nesto iznesemo do tada potrazi brate sta na belegiju da se opustis malo vidis da ti skodi...
Treba vidjet šta je za njih kapitalac, valjda Džeko il Riad Bajić, a prošle sezone nam pojačanja iz treće hrvatske bila. Polako brzo skaču ambicije i očekivanja... Ko će doć u klub koji ne igra evropu, nismo baš atrakcija više...
Nije druže problem u ovim prinovama. Evo ja pozivam klub da organizuju press i jasno kažu da primarni cilj nije Evropa, nego “samo” gornji dio tabele, znači neko 5. ili 6. mjesto. Jer igrači koje dovodimo i imamo su za takav plasman, a prošla sezona je to pokazala, ništa nije slučajno. Ja im ne bih zamjerio, štaviše rekao bih da je to pošteno od njih.
Problem je što ovdje neki pišu već duži period o nekakvim dobrim, boljim vijestima, boljim igračima, provjerenim imenima, a dovedemo vidiš i sam koga. A sve vrijeme klub šuti o ambicijama i dozvoljava da se atmosfera kroji po forumima, Makijatu i drugim mjestima.
I da, kapitalac je igrač za kojeg pretpostavljaš da, kad ga dovedeš, da će biti jedan od najboljih igrača u ligi. Nekad se fuli u tim procjenama, istina, ali recimo takvi igrači su Stevanović Miroslav, Štilić kad se vratio prvu polusezonu, meni je i Hiroš u tom rangu, Zahirović iako nije odigrao ni blizu kako je mogao, Graovac, Zakarić…