Lopta je napisao/la: ↑pet jul 05, 2024 11:54 pm
cikazubo je napisao/la: ↑pet jul 05, 2024 11:47 pm
Bice ovo teza sezona od prosle, ulazimo sa slabijim igrackim kadrom u sezonu nego sto smo imali a 4 ispadaju, moracemo de dobro skupit da ovo izguramo.
Dajte ljudi ne budite nerealni toliko, izvini ali sta ulazimo i gdje, pa jos nisu ni pripreme pocele, sjeti se pretprosle sezone kad je amoah potpisao za trecu utakmicu u prvenstvu tek pa bio jedan od najboljih. Ovo sto smo do sada doveli je po imenima dosta jace nego prosle sezone kada su se iskljucivo anonimusi dovodili. Ovo su poznati igraci u nasoj ligi, mozda nisu rang Bilbije ali treba biti realan i reci da ni mi nismo za takvog ranga igraca trenutno. Nama je velez glavni protukandidat naredne sezone a pogledaj malo koga su oni doveli? Stvarno ne razumijem mozgove nasih navijaca. Izgubis od igmana pripremnu gdje ti pola utakmice igraju igraci koji nece nikad zaigrati u prvenstvenoj utakmici i odmah je kraj svijeta, ispadamo 100%. A da smo uzeli kojim slucajem 3 0 bilo bi evropa je zagarantovana jaki smo ko nato treba jos 2 provjerena igraca i napadamo titulu glat. Dajte malo realnosti stvarno je vise mucno citati ovakve komentare.
Velež nam je protukandidat za šta tačno? Ako sve bude “normalno”, fudbalski, logično, očekivano, nama je plafon 5. mjesto. S igračima kakve imamo, kakve dovodimo i kakve najavljujemo. Ako hoćeš nešto više, trebaju ti dva ili tri igrača koji prave razliku, prvenstveno tu mislim na vezni red, krilne pozicije i napadača. A kad kažem igrač koji pravi razliku, mislim na igrače koji bi bili, prema kvaliteti, u TOP 3 na svojim pozicijama u ligi. Za to ti treba 20 ili 25k po igraču. Mi nemamo para za to. Zato sredina tabele, podrška, marljiv rad i ako se slučajno ukaže prilika za nešto više, to iskoristiti. Pokušati nekog mladog izbaciti, zaraditi koji dinar, do boljih vremena ili dok u klubu napokon ne shvate da se investitor mora tražiti bukvalno 24/7.