storm_raider je napisao/la:Jos samo da obecas 100 000 radnih mjesta, pustis bradu i obojis je u ridju.irfo je napisao/la:Nisam ja neznalica ko oni moj model , nije prvi put da se to radi, ujutro ocekujem kolektivne ostavke i storma i izlije i larsa i sviju, i onda mi dolazimo na vlast
Svaki moj potez je dva puta promišljen, stručno analiziranLeon_Professional je napisao/la:@Plava Porodica opet pjan, je.bat ce nam akciju nepromisljenim potezom.
Che Guevara modernog doba.Model1964 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Jos samo da obecas 100 000 radnih mjesta, pustis bradu i obojis je u ridju.irfo je napisao/la:Nisam ja neznalica ko oni moj model , nije prvi put da se to radi, ujutro ocekujem kolektivne ostavke i storma i izlije i larsa i sviju, i onda mi dolazimo na vlast
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i da nik promjeni u kirba
Stavi brzinu na 1,25 i skači na hastalPlava Porodica je napisao/la:Svaki moj potez je dva puta promišljen, stručno analiziranLeon_Professional je napisao/la:@Plava Porodica opet pjan, je.bat ce nam akciju nepromisljenim potezom.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=EhlxOdXGP-o" target="_blank
ALLAHU DRAGIIIIIIIIIIIIIII
Jedino ako je miske u FrancuskojDr. Kostic je napisao/la:Sejo Salihovic vidjen na večeri sa Misketom. Eto samo da javim
Doce Larsone pa makar čekali do zime i prizivali boomLARS1921 je napisao/la:Jedino ako je miske u FrancuskojDr. Kostic je napisao/la:Sejo Salihovic vidjen na večeri sa Misketom. Eto samo da javim
Neće doći niko, šta ste se uspalili
LARS1921 je napisao/la:Jedino ako je miske u FrancuskojDr. Kostic je napisao/la:Sejo Salihovic vidjen na večeri sa Misketom. Eto samo da javim
Poveo MISKEEE pitbulagavran je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Jedino ako je miske u FrancuskojDr. Kostic je napisao/la:Sejo Salihovic vidjen na večeri sa Misketom. Eto samo da javim
Miske je u spaniji,ganja hervasa
Ocekujemo ostqvku ako se desi suprotno od tog sto najavljujes:kafa:LARS1921 je napisao/la:Sada neće niko doći, na zimu možda dođe