čet jul 04, 2024 6:39 pm
Evo 1:1, mi poveli pa sad oni preko Hebibovića izjednačili. Rezultat pratim preko Igmanovih društvenih mreža, eto na šta smo spali, ovi naši ni rezultat ne mogu objaviti, a kamo li da live upale. Ljudi koji "rade" u najvećem klubu u državi ne znaju (neće, mrsko im) ni jebeni live na yt da upale, tugo moja... U 2024. godini mi ih moramo moliti da nam upale live da gledamo utakmicu svog kluba.
Jel volontiraju ovi što nam vode društvene mreže? Jer se već godinama vidi da bukvalno rade kad im je qrcu ćejf, al bukvalno. Ako i marku primaju za ovaj nerad i kurcobolju, onda mi stvarno nije jasna uprava koja ih trpi.
Upravo, pojačajte nam marketing službu, uložite malo u taj dio klupske administracije, zaposlite dvije-tri osobe koje znaju i žele da rade na tim stvarima. Pa ćete vidjeti kako će se sve preporoditi što se tiče društvenih mreža. F.okus treba staviti na ovaj FKŽTV na zvaničnom youtube kanalu, za sad samo stavljaju logo, al se treba na tome raditi, što više sadržaja. Tačno me stid kad pogledam kako Velež to vodi, a bruku stvari su od nas prepisali. Čak i Igman bolje vodi društvene mreže od nas.
P.S. stavili su evo i naši rezultat, kasne al eto.