https://www.instagram.com/reel/C8eUImMN ... NhczJzMXM=
Gledaj ti ovih kerova
Znaci, svi se slazu sa time, svi su crni ili bijeli? Da ne tjeramo mak na konac, necemo se sloziti, zivio mi. Edin ili Amra biraju gdje ce ici, dobili smo mi mnogo od njegovih transfera. Ja bih najvise volio da on sada dodje u Zelju, kao i ti, siguran sam. Idemo igrati fudbal sa ovim cime imamo, tako nam je kako nam je...kvalitet je napisao/la: ↑ned jun 30, 2024 10:24 amNe sjećam se da se neko ogradio, očito da im ne smetastorm_raider je napisao/la: ↑ned jun 30, 2024 1:20 amKoliko je procentualno tih "fasista sto vode klub"? Je li vecina?
NIje mene ništa prenijelo, samo smo skloni dvostrukim aršinima.
Hvala UEFI na procentima solidarnosti koje su uveli za klubove u kojima su igrači ponikli a Edinu hvala što se odazivao akcijama za pomoć klubu, svojevoljno il na nagovor drugih kako god bilo ...Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon jul 01, 2024 12:22 pmNIje mene ništa prenijelo, samo smo skloni dvostrukim aršinima.
Neka shvati ko kako želi, ali Edin je neko kome treba da se zahvalimo na svim transferima i svim novcima koje smo skupili od njega.
Nećemo se složiti definitivno, ali samo znam da sam puno komunicirao s ljudima dole i znam njihove generalno stavove o brojnim pitanjima. Ne volim generalizirati, ali u ovom slučaju moram.storm_raider je napisao/la: ↑pon jul 01, 2024 10:50 amZnaci, svi se slazu sa time, svi su crni ili bijeli? Da ne tjeramo mak na konac, necemo se sloziti, zivio mi. Edin ili Amra biraju gdje ce ici, dobili smo mi mnogo od njegovih transfera. Ja bih najvise volio da on sada dodje u Zelju, kao i ti, siguran sam. Idemo igrati fudbal sa ovim cime imamo, tako nam je kako nam je...kvalitet je napisao/la: ↑ned jun 30, 2024 10:24 amNe sjećam se da se neko ogradio, očito da im ne smetastorm_raider je napisao/la: ↑ned jun 30, 2024 1:20 am
Koliko je procentualno tih "fasista sto vode klub"? Je li vecina?
kvalitet je napisao/la: ↑pon jul 01, 2024 1:35 pmNećemo se složiti definitivno, ali samo znam da sam puno komunicirao s ljudima dole i znam njihove generalno stavove o brojnim pitanjima. Ne volim generalizirati, ali u ovom slučaju moram.storm_raider je napisao/la: ↑pon jul 01, 2024 10:50 amZnaci, svi se slazu sa time, svi su crni ili bijeli? Da ne tjeramo mak na konac, necemo se sloziti, zivio mi. Edin ili Amra biraju gdje ce ici, dobili smo mi mnogo od njegovih transfera. Ja bih najvise volio da on sada dodje u Zelju, kao i ti, siguran sam. Idemo igrati fudbal sa ovim cime imamo, tako nam je kako nam je...
I ta priča oko njegovih transfera me živcira, iskreno, jer nije on prelazio u City, Romu, Fener zbog Želje, nego zbog svoje karijere. To što postoji taj neki fond solidarnosti, to nije njegova zasluga. Imali smo koristi od njegovih transfera, tačno, ali bar smo toliko zaslužili s obzirom na to da smo ga gurnuli u vatru kao dijete praktično, da je otišao za male pare u Češku, da smo ga naučili osnovama fudbala itd.
Meni je odlazak u Hajduk izdaja, čak i ako odluči nakon godinu, dvije doći u Želju. Bar njemu to ne treba. Da je neko drugi, nekome ko će Hajduk biti stepenica više u karijeri i slično, razumio bih. Njemu to ne treba. Pa čak i da je on odlučio otići u Dinamo zbog karijere (npr. mogućnost igranja Lige prvaka), pa i to bih shvatio donekle. Ali Hajduk, koji je u posljednjih pet godina manje uspješan klub od jednog Zrinjskog, jedna luzerska i toksična sredina, gdje su tribine gore nego kad spojiš naš zapad i istok Koševa, da ne spominjem i mnoge druge stvari od kojih sam neke spomenuo već... nemam riječi.
Ako je raskrstio s onim debilom onda bujrum.. ali cim to sinan objavi..ghamaz je napisao/la: ↑pon jul 01, 2024 2:52 pmhttp://sportske.ba/clanak/hoce-li-se-sa ... -grbavicu/
![]()
Ne bi bilo lose , Ciko Radovic kakve su šanseghamaz je napisao/la: ↑pon jul 01, 2024 2:52 pmhttp://sportske.ba/clanak/hoce-li-se-sa ... -grbavicu/
![]()
Ali svaki dan na pomocnom da vjezba zavrsnicu 1 na 1ghamaz je napisao/la: ↑pon jul 01, 2024 2:52 pmhttp://sportske.ba/clanak/hoce-li-se-sa ... -grbavicu/
![]()